Chinezii au reusit sa gaseasca o solutie la criza alimentelor, cu toate ca aceasta este destul de scumpa. Se iau seminte, se aseaza cu grija intr-o naveta spatiala, se trimit in spatiu unde sunt lasate sa orbiteze timp de doua saptamani in jurul Pamantului. Dupa intoarcerea pe pamant, semintele “plimbarete” sunt plantate in sere si produc legume uriase, scrie Gandul.

Peste 1.800 de oameni au pozat nud pentru controversatul fotograf american Spencer Tunick. Ei au participat, fara a fi platiti, la sedinta foto care s-a desfasurat pe stadionul din Viena ce va gazdui finala editiei din acest an a Campionatului European de fotbal, relateaza Libertatea.

Nu mai putin de 30 de politisti din localitatea americana Plainfield, din Indianapolis, s-au incaltat cu pantofi pe tocuri cui si au patrulat, spre deliciul tuturor, in cadrul unei campanii de strangere de fonduri, noteaza Click.

Vacuta Chilli este cea mai inalta bovina din Marea Britanie. La cei doi metri inaltime ai sai, Chilli, care cantareste o tona, poate sa intre chiar si in Cartea Recordurilor, iar pentru aceasta, Naomi Clarke, managerul fermei care o gazduieste, a inceput sa faca deja demersurile oficiale, afirma Cancan.

Targul de jucarii sexuale organizat in capitala Africii de Sud a adunat o multime de curiosi. Atractia expozitiei a fost un penis gigant care avea rolul unui taur, pe care doritoarele de senzatii tari nu s-au sfiit sa il calareasca, spre deliciul celor prezenti, scrie Cancan.

Pentru argentinianca Sabrina Sabrok nu mai exista decat un singur scop in viata: ea vrea sa o detroneze pe actrita porno Maxi Mounds, care figureaza in Cartea Recordurilor drept femeia cu cei mai mari sani din lume, titreaza Romantica.

In timpul unui concert sustinut de 50 Cent in Angola, pentru Festivalul International pentru Pace, un smecher mic a urcat pe scena si i-a smuls de la gat un colier de diamante, dupa care a disparut in multime, noteaza Romantica.

R. Kelly, starul R'n'B, este judecat la Chicago pentru pedofilie. El este acuzat ca a filmat timp de 26 de minute scene interzise cu o adolecenta de 13 ani. Daca este gasit vinovat, Robert Kelly risca 15 ani de inchisoare, scrie Romantica.

Potrivit unui studiu privind biodiversitatea ramele aduc Irlandei anual 700 de milioane de euro contribuind la fertilizarea terenurilor agricole, afirma AFP.

Emily si Jacob, sunt cele mai populare nume date copiilor din America in ultimii 10 ani se arata intr-un studiu realizat de serviciile de securitate sociala din SUA, scrie AFP.