Pantofi pentru copii, din piele de caine comunitar. O reprezentanta a unei asociatii non-guvernamentale ne-a povestit ca o fabrica de pantofi din Romania produce incaltaminte din piele de caine. Ea ne-a relatat ca a cumparat, de la un magazin din Capitala, o pereche de pantofi pentru copii si a dus-o la un laborator. Specialistii de acolo au facut un test ADN si i-au spus ca in proportie de 80% materialul folosit este piele de caine, scrie Cancan.

Omul-racheta zboara cu 300 km/h. Pentru ca meseria de pilot profesionist nu il mai atragea, Yves Rossy s-a hotarat sa devina el insusi un aparat de zbor. Astfel, elvetianul si-a conceput un motor de propulsie si cu ajutorul a doua aripi a inceput sa zboare. In timp, Rossy a acumulat la activ 30 de zboruri si a reusit in premiera sa atinga viteza de 300 de kilometri pe ora, scrie Click.

S-a inventat tigara electrica. Inventatorii au creat tigara electrica, iar aceasta iti ofera doza de nicotina necesara, dar care nu iti poate cauza cancer la plamani si nici nu ii poate imbolnavi pe cei din jur. Batul alb arata exact ca o tigara reala si contine un compartiment, care degaja nicotina lichida, sub forma unui abur. Fumatorii pot inhala vaporii ca si cum ar inhala fumul de tigara, dar fara sa introduca in organism vreo substanta daunatoare, scrie Romantica.

Claudia Schiffer a pozat in ipostaze incendiare pentru revista "Vogue". Fostul model german Claudia Schiffer a pozat in ipostaze incendiare pentru revista "Vogue". In pictorial, ea apare topless, acoperindu-si sanii cu mainile si purtand o masca pe fata. "Fotografiile vor fi apreciate de barbati, pentru ca sunt pline de senzualitate", s-a laudat Schiffer, citeaza Cancan.

Le-a indoit masina cu trompa. Un elefant cu o greutate de sase tone a strivit masina unor turisti britanici care vizitau parcul safari din KwaZulu Natal, Africa de Sud. Impresionantul animal s-a indreptat linistit spre autoturismul turistilor si s-a lasat cu trompa pe plafonul Volkswagenului, care s-a indoit serios, spre panica turistilor britanici, scrie Libertatea.

Milionar incognito. Canalul de televiziune american Fox le pregateste telespectatorilor amatori de povesti cu printi si cersetori un program de divertisment in care mai multi milionari sunt invitati sa traiasca timp de zece zile in cartierele cele mai sarace din America, in mijlocul oamenilor simpli si nevoiasi. „Milionarul secret“ va avea in buzunar minimum de bani pentru a supravietui, anunta Evenimentul Zilei.

Victoria Beckham: "Pe mine ma iubesc doar homosexualii". Victoria Beckham a facut o declaratie-soc, afirmand ca doar homosexualii sunt cei care o apreciaza pentru felul in care arata. De altfel, ea a dezvaluit ca multi dintre cei care au venit sa-i faca complimente, zilele trecute, la hotelul Dorchester din Londra, unde a aparut in fusta scurta, au fost homosexuali, scrie Cancan.

A stat 40 de ore sub cadavrele parintilor. O fetita de trei ani din districtul Beichuan, una din zonele cele mai afectate de puternicul seism de luni, a supravietuit in mod miraculos sub cadavrele parintilor timp de aproape doua zile, relateaza Agentia Xinhua, citeaza Click.

Primul sutien care functioneaza cu energie solara. Sutienul cu energie solara a fost creat de cunoscuta firma de lenjerie intima, Triumph, pentru a atrage atentia asupra problemelor de mediu. Inventia ii permite purtatoarei sa "adune" energia solara in sutien si apoi sa o foloseasca pentru a pune in functiune electrocasnicele de zi cu zi: prajitorul, fierbatorul, scrie Romantica.