"Haideti sa o aplaudam pe curva asta". Anna Lesko a incercat sa dialogheze cu publicul, dar a primit o replica mai mult decat socanta. O tanara aflata chiar in primul rand a profitat de faptul ca Anna i-a intins microfonul pentru a o insulta intr-un mod incalificabil. "Esti o curva!", i-a spus adolescenta cantaretei, dupa care a izbucnit in hohote de ras alaturi de grupul de prieteni. Anna a reusit sa intre in jocul deloc elegant propus de publicul ei si, intr-un moment de inspiratie, le-a servit ironic o replica pe masura: "Haideti sa o aplaudam pe curva asta!", scrie Cancan.

Un elvetian si-a pierdut viata in urma unui concurs cel putin stupid. Barbatul a cazut de la balconul unui hotel, dupa ce s-a luat la intrecere cu prietenul sau pentru a vedea care dintre ei scuipa mai departe, scrie Romantica.

Sigurdur Hjartarson este fondatorul si proprietarul Muzeului falic din Islanda, locul in care vizitatorii au ocazia sa priveasca indeaproape organele reproductive masculine ale diverselor specii de animale. Singurul falus care ii lipseste din colectie este cel al unui barbat. Dar Sigurdur nu este ingrijorat pentru ca 4 barbati i-au promis ca ii vor ceda penisurile dupa trecerea in nefiinta: un american, un islandez, un neamt si un breton, relateaza Romantica.

Italienii cer azil in Elvetia. Temandu-se pentru sanatatea lor, doi italieni care traiesc in “Triunghiul mortii’’, in apropiere de Napoli, zona denumita astfel din cauza depozitarii clandestine a gunoaielor toxice, au cerut azil “sanitar’’ in Elvetia pentru “a-si salva pielea’’ lor si pe cea a viitorului lor copil, afirma Click.

Statele Unite ale Americii se confrunta cu o reala problema in ceea ce priveste obezitatea. Sedentarismul, stilul de viata dezordonat, stresul si mancarea din fast-food-uri sunt factori care influeteaza negativ starea de sanatate a omului modern si, cu atat mai mult, a cetateanului american. Revista Forbes a realizat un top al oraselor din SUA cu cele mai inalte rate ale populatiei supraponderale, titreaza Click. Pe primele 3 locuri se claseaza Memphis (Tennessee), Birmingham (Alabama) si San Antonio (Texas).

Politicienii olandezi vor ca prostituatele sa-si poata practica meseria doar dupa ce vor obtine o licenta in acest scop, pentru a controla mai bine industria si a stopa traficul de persoane. Astfel, ca si taxiurile, prostituatele vor putea obtine o licenta de practica de la o anumita companie sau se vor putea inregistra ca operatoare de sex "independente", afirma Cancan.

Imediat ce pisica sa iubita a murit, americanca Sue Rogers a stiut precis in ce ar vrea sa transforme animalul mult-iubit. "Mi-a parut foarte rau dupa Sooty, pe care o aveam de 11 ani, mai ales ca a murit brusc, fara sa fie bolnava".Pisica Sooty este acum un frumos diamant negru, incorporat intr-un inel din aur, alaturi de alte diamante albe, pe care Sue il poarta mereu pe deget. "Aceasta piatra este singurul diamant negru din lume creat din cenusa unei pisici", s-a laudat americanca in varsta de 45 de ani, informeaza Cancan.

Campionul de golf Tiger Woods a fost desemnat cel mai atletic barbat din America intr-un top realizat de revista Men's Fitness in care a mai fost inclus si candidatul la alegerile prezidentiale americane Barack Obama, titreaza 7 Plus.

Un studiu britanic arata ca navetistii pierd in medie 18 ani din viata pe drum, in timp ce soferii pierd cam cinci ani din viata blocati in trafic, scrie Cancan.

Autoritatile din Estonia au impus o taxa pe flatulatiile vacilor. Potrivit specialistilor vacile se fac vinovate de poluarea aerul cu importante cantitati de gaz metan afirma Zigonet.com. Din studiile efectuate pana in prezent rezulta ca o vaca produce zilnic 350 de litri de gaz metan si 1500 delitri de dioxid de carbon.

Lesko este facuta curva