De ce s-a flescait penisul lui Terente. O echipa de specialisti din Germania va incerca, in urmatoarele luni, sa readuca legendarul organ sexual al haiducului Terente la forma care l-a consacrat, dupa ce exponatul aproape s-a dezintegrat din cauza formolului in care a stat peste 80 de ani. Pe penisul de 22 de centimetri inca se mai poate citi celebrul tatuaj: "F.. bine si apasat la cioc", scrie Cancan.

Un peste a reusit sa zboare nu mai putin de 45 de secunde. O echipa de reporteri japonezi a reusit sa surprinda cu camera imagini unice in lume. Ei au inregistrat cel mai lung zbor al unui peste. Pestele a stat in aer nu mai putin de 45 de secunde. Singurele momente in care a atins apa au fost cele in care si-a luat avant pentru a zbura mai departe. Pestele a insotit prin aer un feribot care mergea cu aproximativ 30 de kilometri pe ora. Pestii zburatorii se gasesc in mai multe zone ale lumii, in regiunile cu ape calde. Ei zboara pentru a se proteja de pradatorii din apa, relateaza Romantica.

Kasparov, atacat de un penis zburator. Cunoscut drept un neobosit critic al regimului Putin-Medvedev, fostul campion international la sah Garry Kasparov profita de orice ocazie pentru a-si expune opiniile politice. Aceasta era intentia sa si weekendul trecut, cand sahistul, care pana nu de mult visa sa devina presedintele Rusiei, a organizat o conferinta de presa. Lucrurile se desfasurau dupa tiparul obisnuit intrebare-raspuns pana in clipa in care discursul rusului a fost tulburat de un vajait suspect. Imediat, toti cei prezenti la conferinta s-au lamurit ca zgomotul venea de la un penis zburator, scrie Cancan.

Papagalul stia adresa unde locuieste. Un papagal din Japonia, care a scapat din colivie iar apoi s-a ratacit, a facut exact ceea ce a fost invatat: s-a prezentat, spunandu-si numele, iar apoi a precizat adresa la care locuieste. “Sunt domnul Yosuke Nakamura”, au fost primele cuvinte ale papagalului, care apoi a mentionat adresa completa, sustine Click.

Aventuri la scobit in dinti. Britanicii folosesc cerceii, betele de la acadele si chiar varful ciocanului pentru a se scobi intre dinti, releva un studiu realizat de Fundatia britanica pentru sanatate dentara si compania Oral B. De asemenea, peste 25% dintre cele 1.000 de persoane chestionate au marturisit ca au deschis o sticla cu dintii, iar cel putin una din zece a folosit ata dentara in timp ce se afla la volan, anunta EvZ.

A vrajit un minor trimitandu-i o poza cu sanii Pamelei Anderson. O femeie in varsta de 32 de ani a trimis o poza cu sanii Pamelei Anderson pentru a fi sigura ca-l cucereste pe colegul ei de serviciu, in varsta de doar 15 ani. Courtney Issabella Bailey a explicat politiei ca baiatul ii scrisese un SMS prin care o ruga sa ii trimita o poza cu sanii ei. Pentru ca nu era convinsa ca naturaletea nurilor ei il va cuceri, femeia a optat pentru o poza cu sanii Pamelei. Vedeta Baywatch i-a purtat noroc si Bailey l-a cucerit pe minor. Pentru ca a intretinut relatii sexuale cu el de doua ori, femeia a primit o pedeapsa de 4 luni de inchisoare cu suspendare desi a incercat sa se scuze spunand ca baiatul parea mult mai matur, relateaza Romantica.

Are nas de silicon. Fostul model britanic John Brash isi lipeste zilnic un nas din silicon pentru a-si ascunde ramasitele nasului sau facut bucati in timpul unei batai. El si-a pierdut nasul intr-o incaierare cu un amic, pe care o regreta de fiecare data cand se priveste in oglinda, scrie Cancan.

Cu banii in covor. Oricat de mare ar fi dusmania dintre Iran si SUA, nimic nu-i impiedica pe iranieni sa castige bani frumosi de pe urma simbolurilor occidentale. Este si cazul producatorului de covoare din imagine, care a scos pe piata o carpeta ce imita perfect bancnota americana de cinci dolari. Iranianul, care are si un magazin in centrul Teheranului, spune ca vanzarile la acest covor merg mult mai bine decat si-a inchipuit, potrivit Click.

Reclamele pentru filmul "Sex and the City" au fost interzise in doua orase din Israel. Distribuitorul israelian al filmului de lungmetraj "Sex and the City" nu va lipi postere si nici nu va face reclama peliculei in Ierusalim si Tikva. Un purtator de cuvant al companiei a explicat ca aceasta decizie a fost luata din considerente religioase. Locuitorii acestor doua orase sunt foarte religiosi si oficialii municipalitatilor nu vor sa vada cuvantul SEX prin oras. Reclamele filmului vor aparea si in Israel, dar in alte orase, informeaza Romantica.

Batuti si tacuti. Aproximativ trei din zece barbati americani au fost supusi unor acte de violenta domestica din partea partenerelor de viata, potrivit unei cercetari conduse de Centrul pentru Studiul Sanatatii din Seattle. Astfel, 14% dintre barbatii cu varste cuprinse intre 18 si 54 de ani au spus ca au fost agresati de partenere in ultimii cinci ani, procentul scazand la numai 5% in cazul barbatilor trecuti de 55 de ani, scrie EvZ.

Operatii de schimbare de sex pentru copii. De cateva zile, medicul american Norman Spack tine pagina intai a ziarelor din Boston din pricina clinicii pe care tocmai a inaugurat-o. Este vorba despre primul centru medical destinat exclusiv copiilor care au probleme de identitate sexuala sau, mai simplu spus, transsexualilor. Printre pacientii care i-au calcat deja pragul se numara copii de sapte ani, care isi doresc sa capete alt sex decat cel cu care s-au nascut, informeaza Cancan.

Kasparov, atacat de un elicopter in forma de penis.