Un betiv violent l-a muscat pe un politist de deget, relateaza Cancan. A intervenit pentru a aplana un conflict intre doi betivi si s-a trezit fara un deget. Aceasta este, pe scurt, povestea unui politist comunitar care a incercat sa-i desparta pe cei doi scandalagii care se luasera la bataie. "Ba, nu te baga, stai in banca ta, ca sa nu-ti para rau!", i-a spus unul dintre recalcitranti politistului de 36 de ani, care patrula in Iasi. Acesta nu s-a speriat si a insistat sa calmeze spiritele. Nu a apucat, insa, sa faca acest lucru intrucat la doar cateva secunde dupa ce l-a tras de maneca pe unul dintre batausi, a simtit cum ii trosneste unul dintre degetele de la o mana.

Un caine a devenit celebru in China datorita priceperii sale de a merge pe sarma la inaltime. Potrivit Libertatea, patrupedul, numit Hu Hu, e un Mastiff Tibetan, de doi ani, si a executat o astfel de cascadorie, sub privirile a mii de spectatori, la un eveniment pentru demonstrarea trucurilor de dresaj ale cainilor din orasul Chongqing. Hu Hu a fost urcat cu o platforma la patru metri inaltime, apoi a mers pe doua sarme lungi de 10 metri.

Patronul Sidex si-a luat cea mai scumpa casa din lume, anunta Click. Este unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din lume, dar si unul dintre cei mai bogati. Pe langa aceste calitati, de curand, Lakshmi Mittal a devenit proprietarul celei mai scumpe locuinte din lume. Rezidenta somptuoasa se afla in Londra pe asa-numita “strada a miliardarilor”. Locuinta valoreaza aproape 150.000.000 de euro. Mittal se pare ca a facut tranzactia in cel mai mare secret. El a cumparat casa, nu de mult, de la proprietarul ei, finantistul american in varsta de 47 de ani Noam Gottesman.

Un fost gunoier, in varsta de 43 de ani, reprezinta Marea Britanie la Eurovision. Povestea lui Andy Abraham pare incredibila! Talentul a fost cel care l-a scos la propriu din mizerie. Nu se intampla zilnic ca un fost gunoier sa-si schimbe cariera si sa devina interpret profesionist, comenteaza BBC, citat de Romantica. Cursul vietii lui Andy Abraham a luat o intorsatura de 180 de grade, in 2005, cand acesta a cantat pentru prima data o piesa in public cu formatia X Factor. Acum, Andy Abraham a fost ales sa reprezinte Marea Britanie la concursul Eurovision. La editia din 2008, organizata in capitala Serbiei, Belgrad, participa 43 de tari, un umar record de concurenti.

Un magar din Mexic a fost eliberat conditionat din inchisoarea in care a fost retinut dupa ce a muscat si a lovit doua persoane. Blacky a stat la „racoare“ trei zile si principala conditie pentru a fi eliberat a fost ca stapinul sa plateasca spitalizarea victimelor, informeaza Jurnalul National. Pe linga factura medicala si o amenda substantiala, Mauro Gutierrez, stapinul animalului, trebuie sa le plateasca celor doi si salariul pentru zilele cit au lipsit de la serviciu.

Face sex doar cu masini. Edward Smith (57 de ani), din Washington, SUA, traieste adevarate povesti de amor cu autoturismele sale, pe care le considera iubitele lui. Americanul nu a fost niciodata atras de femei. In schimb, isi aminteste si acum cu drag de prima iubire din viata sa, un Corvette pe care l-a vazut cand avea 13 ani. De atunci si pana acum, Edward a avut peste 1.000 de relatii cu masini, cea mai lunga dintre ele fiind de cinci ani, scrie Libertatea. Barbatul le scrie poezii iubitelor sale, le pupa si le imbratiseaza toata ziua. Cand vine vorba despre sex... 'E fantastic!', spune americanul, fara a da insa detalii intime din viata de cuplu. Totusi, Edward a spus ca a avut cea mai tare partida de amor cu un elicopter.

Un roman, cel mai cautat cartofor din lume, sustine Click. Constantin Balascan, barbatul de 47 de ani, a reusit “performanta” de a deveni capul de lista al celor mai cautati jucatori de ruleta si poker care au inselat vigilenta sistemelor de siguranta a cazinourilor din Las Vegas. El e acum pe “lista neagra” a FBI si a Comisiei Federale de Control al Jocurilor de Noroc din SUA, fiind considerat unul dintre cei mai periculosi infractori care au interdictie in cazinouri.

Mamei Natura i-au scazut sanii cu 10 cm, anunta Libertatea. Roxana Ionescu, vedeta a Antenei 1, a slabit 12 kilograme intr-un an. Mama Natura a ajuns astfel la 50 kg, printr-un regim de viata sanatos si mult sport. Celebrul sau bust, care a facut furori printre telespectatori, a scazut si el cu 10 centimetri.

Cumperi o masina si primesti un pistol gratuit. Un dealer de masini din Statele Unite si-a sporit nivelul vanzarilor de patru ori dupa ce a introdus o oferta care s-a dovedit foarte ispititoare: o arma gratuita pentru cei care cumpara o masina. Max Motors din Butler, statul Missouri, ofera clientilor posibilitatea de a alege intre o arma sau un bon de benzina in valoare de 250 de dolari, insa foarte putini sunt cei care aleg bonul, noteaza Gandul.

Orgia SUA poate sa inceapa in Afghanistan! Daca pana acum Fortele Armate ale SUA interziceau relatiile sexuale in zonele de conflict din Afganistan, acesta regula a fost schimbata. "Noul regulament al armatei avertizeaza ca sexul intr-o zona de conflict poate sa aiba un impact negativ asupra coeziunii unitatii, moralitatii si ordinei si disciplinei", scrie Stars and Stripes. Cu toate acestea, relatiile de ordin sexual si intimitatea fizica dintre barbatii si femeile necasatorite nu mai sunt interzise. Sunt doar descurajate, scrie Romantica.