Adrian Paunescu si-a continuat tirul injuriilor la adresa celor care ii reamintesc frazele elogioase scrise lui Nicole Ceausescu. De data aceasta in emisiunea "Trecut Asumat" (Realitatea TV):

"... Sunteti niste bieti scarbosi. Parca suntem la scoala de oligofreni".

Alegerile prezidentiale din anul 2009 i-ar putea schimba viata lui Becali, cel care intentioneaza sa se intoarca la oierit daca nu va reusi sa iasa presedinte al tarii (HotNews.ro):

"Daca nu voi avea succes in politica, poate ca fac din oi un hobby. Si acum am cateva. 30 de oi. Din cand in cand merg la ele si le privesc. Imi place. Sunt la mine in curte, acolo unde locuiesc. Asa ca ar putea redeveni un hobby, poate voi petrece doua-trei ore pe zi si ma voi ocupa de ele. Imi plac oile. Ele m-au crescut si ele m-au facut puternic", declara Gigi Becali.

Dan Manoliu incearca sa explice esecul Romaniei la Eurovision (Cotidianul):

“La Eurovision conteaza esential relatiile personale! Nu neaparat ca faci aranjamente, dar sefii de delegatii sunt aceiasi de ani intregi. Se creeaza niste relatii, in timp. Concursul e in primul rand un show de televiziune. Trebuie sa fortezi, sa gasesti diverse cai de a promova piesa. Nico si Vlad au fost ca niste tenismeni care s-au dus la un concurs de patinaj. Au avut antrenor de tenis pentru patinaj. Nu a fost vina lor”