1. Adrian Inimaroiu, diagnosticat cu schizofrenie. Cancan a intrat de curand in posesia unor acte medicale incredibile care arata ca primarul Sectorului 4 al Capitalei, Adrian Inimaroiu, are grave probleme de sanatate. Potrivit unei fise de expertiza medicala, politicianul a fost diagnosticat cu "schizofrenie reziduala cu persistenta simptomelor negative apatoabulice"! Boala a revenit in 2005, in ciuda tratamentelor administrate.

2. A ajuns milionar numai din concursuri. Pentru oricine premiile sunt tentante. Dar pentru un belgian, acestea s-au dovedit irezistibile. El a castigat peste un milion de euro in premii puse la bataie de institutiile mass-media. Pentru asta, el a folosit nu mai putin de 600 de nume diferite. Yvon Bouvy trebuia sa-si schimbe numele pentru fiecare concurs, scrie Click.

3. Castigatorul Eurovision a pozat gol. La cateva zile dupa ce a castigat marele trofeu la concursul Eurovision, rusul Dima Bilan, in varsta de 27 de ani, este pe cale sa devina o vedeta cu milioane de admiratori. Motivul nu este, cum ar putea parea la prima vedere, talentul sau muzical, ci calitatile fizice pe care si le-a dezvaluit in pictoriale fierbinti. Mai multe fotografii cu Dima, pe numele lui adevarat Victor Belan, pozand gol, au inceput sa apara pe site-urile diferitelor minoritati sexuale, unul dintre acesta fiind si cel spaniol, http:// burbujas decarne. blogspot. com, dezvaluie Cancan.

4. Faceti cunostinta cu Takara, broasca testoasa cu doua capete. Botezata Takara (comoara), dupa numele descoperitorului ei, broasca este o raritate. Cercetatorii au fost surprinsi ca este in viata si au explicat ca mutatia nu a avut loc din cauza poluarii, ci este un fenomen natural, probabil o nastere de gemeni, scrie Romantica.

5.Spaniolii sar peste bebelusi. In fiecare an, incepand din 1620, in Spania se sare peste... bebelusi. Zilele trecute, a avut loc in Costrillo de Murcia o noua editie a festivalului 'El Colacho', in care sase sau opt nou-nascuti sunt asezati pe jos, pe niste saltele, iar cativa curajosi isi iau avant si sar de cateva ori peste ei, scrie Libertatea.

6. Fritzl in varianta britanica: si-a violat fata de 800 de ori. Anne Marie Wilson, de 38 de ani, a declarat pentru tabloidul britanic “The Sun” ca tatal ei, John McMillan e “un monstru ca Joseph Fritzl”, pentru ca a violat-o de peste 800 de ori timp de 16 ani, in dorinta de a-i face un copil. Femeia a ramas insarcinata de sase ori, dar de patru ori a pierdut sarcina, fiind apoi aspru pedepsita de monstrul din casa, scrie Click.

7. 19 persoane, ranite la un concurs de prins roata de branza in miscare. Branza dauneaza grav britanicilor. Nu mai putin de 19 „atleti” au fost raniti in cursul unei competitii care implica... rostogolirea unei roti de branza de pe un deal. Bizara competitie, care are o vechime de cateva sute de ani, fiind pomenita inca de pe vremea romanilor, se organizeaza an de an in localitatea Cooper’s Hill, din Gloucestershire, Marea Britanie, informeaza publicatia The Daily Mail, citata de Gandul.

8. Fata lui Amy Winehouse se descompune. Nimeni nu-i poate nega talentul, dar nu se stie cat timp va ma beneficia de el. Stilul zvapaiat de viata al lui Amy Winehouse, presarat cu droguri si petreceri, o fac din ce in ce mai greu de recunoscut. Vedeta a semnat condica la o alta petrecere alaturi de prieteni, dar stratul gros de fond de ten nu a reusit sa-i ascunda pielea scorojita si bubele din ce in ce mai mari. Amy pare o copie proasta a ceea ce a fost odata, scrie Romantica.

9. A pierdut documente ultrasecrete in casa amantei. Ministrul canadian de Externe, Maxime Bernier, a demisionat, luni, in urma dezvaluirilor potrivit carora acesta a uitat mai multe documente clasificate in apartamentul unei foste iubite, Julie Couillard, care a avut in trecut legaturi cu membri ai lumii interlope, scrie Cancan.

10. Ea s-a maritat cu Zidul Berlinului. Inca de la 7 ani, cand a vazut pentru prima oara vigurosul colos de beton din inima Berlinului, suedeza Eija-Riitta a stiut ca el este alesul. Dupa daramarea zidului, femeia si-a luat o bucata de beton cu care nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca face dragoste. “Cand facem sex, nu caut doar sa ma satisfac pe mine. Vreau sa imi satisfac si partenerul... Si avem si noi jocurile noastre intime”, a spus suedeza, scrie Click.