• Mircea Badea despre Cotidianul si despre autorul unui mesaj electoral care ne indemna sa alegem un primar de omenie (Antena 3):

"Colegiu director de la Cotidianul reuneste pe toti luserii din presa in frunte cu Razvan Ionescu"

"Are creierul cat penisul unui colibri. Cat de mare trebuie sa fie penisul unui colibri, nu?! Cum poti sa scrii un astfel de mesaj?!"

  • Oana Zavoranu, protagonista unui scandal mai vechi cu regizorul Marian Crisan, laureat duminica cu Palme d’Or, spune despre acesta ca este un zero barat pentru ca nu i-a bagat pisica in videoclipul pe care l-au filmat impreuna anul trecut (Evenimentul Zilei):

„Eu am lucruri importante de facut si nu pierd vremea vorbind despre Marian Crisan, care este un zero barat. Acest subiect este inchis si nu ma mai intereseaza“.

  • Irina Margareta Nistor spune ca pasarile sunt mai periculoase decat cainii maidanezi

(Click)

"Suntem o capitala europeana, cu primari nesimtiti! Ei au stiut sa adune doar cainii din Bucuresti, dar nu s-au gandit ca si pasarile ar putea fi periculoase ...Am alunecat pe un gainat si mi-am rupt mana"

  • Chinezii s-au suparat pe Sharon Stone dupa ce actrita a declarat ca poporul chinez merita sa fie lovit de cutremur, pentru ca i-a facut sa sufere pe tibetani.

„S-au produs toate aceste cutremure si m-am gandit «O fi karma?». Cand nu esti dragut, ti se intampla lucruri rele. Nu imi place modul in care chinezii trateaza tibetanii, cred ca nimeni nu ar trebui sa fie rau cu nimeni. Nu sunt draguti cu Dalai Lama, care este un bun prieten al meu”.

  • Liderul PRM, CV Tudor crede ca alegerile din Capitala vor fi falsificate la comanda presedintelui, iar parlamentarele din toamna, la ordinul Ambasadei Americane (Cotidianul):

„Am vorbit acum cateva ore la telefon cu Ion Iliescu. L-am avertizat ca se pune la cale o colosala frauda electorala, in special pentru alegerile municipale Bucuresti. Am ajuns la concluzia ca Traian Basescu este in spatele acestei tentative de frauda. Se doreste sa ramana in viitorul Parlament numai doi poli politici asa-zisa stanga social-democrata si asa-zisa crestin-democratie, adica PSD si PDL. Le-a fost mai greu cu PNL-ul, care are o traditie de peste 130 de ani, dar au smuls o halca importanta din PNL si au lipit-o partiduletului lui Traian Basescu. E ordin de la Ambasada Americana sa mai ramana numai doua partide in Parlamentul Romaniei".