Ioan Pucheanu, propunerea PD-L pentru sefia Consiliului Judetean Brasov, il acuza pe Scripcaru de sabotaj si de faptul ca a pus la cale un blat cu candidatul PNL la CJ, Aristotel Cancescu. (Cotidianul):

„Indiferent de anvergura acestei intelegeri intre cei doi, nici domnul Cancescu, nici domnul Scripcaru nu au decat un singur vot. Am asistat la o campanie anemica, fara confruntari, practic un boicot, am fost sabotat...Stiti, pe front o tradare era rezolvata rapid, aici e nevoie insa de dovezi“.

Solista trupei Impact, pe numele complet Cristina Haios, are o relatie de 5 ani cu Florin de la Class, chiar daca el e insurat si are si o fetita (Clik):

“Nu mai pot continua asa. Florin trebuie sa se hotarasca: ori eu, ori nevasta lui. Imi doresc o relatie in care eu sa fiu pe primul loc si sa nu fiu privita ca o persoana fara suflet de catre cei din jur”

Mircea Badea ataca din nou ziarul Cotidianul si conducerea acestuia: (HotNews)

"Mai, astia de la Cotidianul nu se sinucid? Dupa ce ca vind trei ziare si au ratat toate tintele de presa pe care le-au luat, nu se sinucid?!"

Premierul Tariceanu a votat ieri in mod ilegal cu cartea de alegator si si-a aratat buletinul de vot. Premierul a dat ulterior vina pe sefa sectiei de votare spunand ca aceasta nu l-a informat ca nu trebuie sa voteze cu cartea de alegator. (HotNews)