Clujeanul.roa descoperit identitatea personajului imbracat in straie preotesti care intretinea relatii homosexuale contra cost. Este vorba despre un calugar, Iosif pe numele sau monahal, de la Manastirea "Sfanta Treime" din satul clujean Soporu de Campie. Este econom al lacasului, iar calugarii de acolo spun ca, in aceasta calitate, se ocupa de tot ceea ce tine de fonduri si plati. Clujeanul a prezentat cu putin timp in urma o inregistrare in care un presupus calugar isi cumpara serviciile sexuale de la tineri gay clujeni.

Sani cadou pentru baietei. Cei mici, dar mai ales parintii care au vrut sa-si scoata copiii la joaca de ziua lor si au ajuns in Parcul Cismigiu, au avut parte de o surpriza mai putin obisnuita. In zona parculetului amenajat cu leagane si tobogane, tinere cu sanii goi, vopsite din crestet pana in talpi in culori vii, s-au amestecat printre prichindei avand pretentia ca realizeaza un act artistic. Impasibile la chicotelile pustilor, fetele au defilat linistite printre leagane, s-au urcat pe tobogan, s-au plimbat pe alei, scrie Cancan.

Seful mafiei japoneze s-a operat in America cu voie de la FBI. Nasul mafiei nipone (Yakuza), Tadamasa Goto, a reusit sa intre in SUA ca sa fie operat de un chirug de renume, in ciuda faptului ca avea interdictie de a intra pe teritoriul american, potrivit Los Angeles Times, citat de Rompres. El a devenit o prioritate pe lista de asteptare pentru un rinichi, in timp ce sute de americani de pe aceeasi lista au murit. Ziaristul care a scris despre caz a fost amenintat cu moartea si a fost nevoit sa isi dea demisia, scrie Gandul.

Amor intre Hillary Clinton si sefa ei de campanie. Publicatia americana National Enquirer continua sa dezvaluie informatii incendiare despre presupusa relatie de amor dintre Hillary Clinton si sefa ei de campanie, Huma Abedin, in varsta de 33 de ani. Bill ar fi incercat de mai multe ori sa stea de vorba cu sotia lui, insa Huma i-ar fi interzis cu desavarsire acest lucru, scrie Libertatea.

El mananca numai ciocolata de 17 ani. Un britanic sustine ca de 17 ani n-a mai mancat nimic altceva decat batoane de ciocolata Mars, relateaza tabloidul britanic The Sun. Keith Sorrell, de 37 de ani, a reusit aceasta performanta neobisnuita din simplul motiv ca nu a reusit sa schimbe dieta pentru ca ii placea prea mult gustul ciocolatei, scrie Click.

O femeie s-a crucificat pe zidul catedralei catolice Alt Sankt Martin din Stommeln, Germania, pozand pentru artistul Maurizzio Cattelan. Controversatul italian a ales sa-si promoveze, intr-un mod bizar, expozitia pe care si-a deschis-o in lacasul de cult, scrie Cancan.

Masinarii de captat gazele poluante din atmosfera. Oamenii de stiinta americani sustin ca au reusit sa creeze un dispozitiv care curata aerul de gazele cu efect de sera. Masinaria absoarbe dioxidul de carbon din atmosfera, creandu-se astfel o unealta vitala in lupta impotriva incalzirii globale, relateaza The Daily Mail, citat de Gandul.

Nu s-au spalat deloc de 16 ani. Anatoly (73 de ani) si Larisa Shakhovs (40 de ani), din Makeevka, Ucraina, formeaza un cuplu ciudat. Cred in existenta extraterestrilor, dar nu sunt de parere ca e nevoie sa se spele, sa se tunda sau sa foloseasca aparate electrice. Cei doi ucraineni sunt impreuna din 1987 si de 16 ani nu au mai facut dus, nu si-au mai taiat parul si nu si-au spalat nici macar rufele, scrie Libertatea.