Concurs sexual inimaginabil in Timisoara. Doi elevi din clasa a IV-a de la Colegiul Banatean au fost filmati in toaleta scolii in timp ce se excitau sexual. Scena s-a intamplat mai demult, iar un cititor a trimis filmul la redactia Cancan acum cateva zile.

Sicriu de homosexuali. Nici drumul spre lumea cealalta nu mai e cum stiam. Daca ai fost patriot sau microbist infocat, acum poti sa pleci la Domnul cu tricolorul langa tine. Daca rudele te iubesc, poti lua cu tine si bijuteriile, intr-un sertar special executat in sicriu. La Salonul Funerar - care s-a deschis ieri la Romexpo - sunt expuse inclusiv sicrie pentru homosexuali. Adica roz, scrie Click.

Gravidul facea sex cu straini. Publicatia americana The National Enquirer face dezvaluiri socante despre barbatul insarcinat, americanul Thomas Beatie. Acesta era atat de disperat sa aiba un copil, incat acosta barbati necunoscuti prin baruri si ii ruga sa il lase insarcinat, scrie Libertatea.

Un judecator de origine romana din SUA, prins cu materiale porno pe site-ul propriu. Alex Kozinski, presedinte al celei mai importante curti federale de apel si care conducea un proces pentru obscenitate, avea mai multe imagini infatisand episoade de zoofilie, masturbare si transsexuali pe pagina sa de Internet. Fara a nega existenta acestor imagini socante, Kozinski a declarat pentru cotidianul Los Angeles Times, publicatia care a facut aceste dezvaluiri, ca nu a crezut ca pozele si clipurile video de pe site-ul sau puteau fi accesate si de catre public, scrie Gandul.

S-au inventat felicitarile ecologice din care incoltesc flori. Reciclarea a ajuns la un nou nivel, multumita unui tip special de hirtie care contine seminte de flori si din care, odata pusa in ghiveci, vor creste plantute. Hirtia poate fi imprimata cu orice model, producatorii folosind-o la fabricarea felicitarilor, scrie 7Plus.

Tatal incestuos a avut o "aventura" cu catelul lui. Barbatul de 44 de ani din satul iesean Deleni, care a fost arestat pentru ca si-a violat fetita de 16 ani si baiatul de 8 ani, obisnuia sa faca sex si cu animalele din curte. Dezvaluirea a fost facuta de vecinii individului. Acestia sustin ca l-au vazut pe Adrian Grancea cum venea beat acasa si tabara pe cainele din cusca si vaca din grajd. Marturiile oamenilor sunt de-a dreptul socante, scrie Cancan.

Copilul nascut beat. Un bebelus din Polonia s-a nascut cu o alcoolemie de aproape 15 ori mai mare decat limita admisa pentru soferi, informeaza telegraph.co.uk Medicii din Otwock, localitate in apropierea Varsoviei, sustin ca mama copilului era beata in momentul in care a ajuns, luni, la maternitate, scrie Click.

A supravietuit dupa ce si-a infipt un cui in cap. Un american din Kansas a supravietuit dupa ce si-a infipt, in mod accidental, un cui in cap. George Chandler lucra impreuna cu un prieten la un proiect in curtea unei case, cand din greseala pistolul automat de infipt cuie s-a declansat, scrie Libertatea.

Planurile ultrasecrete ale al-Qaeda, uitate in tren. Un functionar britanic, vizat de o ancheta a politiei dupa ce a uitat intr-un tren din Londra documente considerate strict secrete referitoare la reteaua al-Qaeda, a fost suspendat din functie, scrie Cancan.