Ion Iliescu, liderul de onoare al pesedistilor, a marturisit ca el n-a raspuns provocarilor repetate ale lui Traian Basescu, din campania de la locale, pentru ca nu-l mai intereseaza sa candideze contra actualului presedinte. Iliescu a adaugat ca:

„La urma urmei, eu pot sa-l dau si-n ma-sa pe Basescu”. (Gandul)

Italienii, in pragul unei crize de nervi: vor sa schimbe sistemul de desfasurare al Euro 2012 daca Olanda pierde cu Romania. Iata declaratia presedintelui Federatiei Italiene, Giancarlo Abete:

„Daca Olanda nu va invinge Romania, atunci eu si francezii vom cere UEFA in mod oficial sa elimine pe viitor astfel de situatii jenante, prin schimbarea sistemului de calificare. Ma gandesc la o formula gen Champions League, cu eliminari directe. Este de nesuportat sa pleci acasa pentru ca o echipa deja calificata nu isi mai da interesul la ultimul meci". (HotNews)

Gardianul care s-a culcat cu amanta moarta sustine ca nu a omorat-o el, ci alcoolul:

"Joi dimineata a venit la mine, am baut vreo cinci litri de vin si am facut amor. Apoi am adormit. Dimineata, cand m-am trezit, am gasit-o moarta, langa pat. M-am speriat rau de tot si am baut ceva, de frica ce mi-era. Mai luam un gat si ma taiam putin cu cutitul sa vad daca nu visez", a declarat Ioan Balan politistilor, care nu se pot pronunta inca daca a fost crima sau nu. (Cancan)

In Romania, nici parintii vedetelor nu o duc prea bine. Mama Romanitei Iovan se chinuieste sa-si duca batranetile dintr-o pensie de 300 de lei. La fel si cea care i-a dat viata cantaretei Daniela Györfi, scrie Click. Pana aici totul a fost ok, dar ia cititi continuarea articolului: "Au muncit o viata intreaga si au dat nastere unor oameni valorosi pentru tara noastra".

Intrebata despre papusa ce-i poarta chipul, Oana Zavoranu a spus ca nu a fost multumita de calitate si, tocmai de aceea, si-ar dori ca, data viitoare, sa colaboreze cu o firma care sa produca marfa in China. Ea este de parere ca acolo nu este doar mana de lucru mai ieftina, ci si calitatea este mai buna decat la noi in tara. (Atac-online)