Simona Sensual, o fata mereu la moda:"Acum nu mai sunt la moda tatele, ci fundul. Silicoanele nu se mai poarta, pe cand daca ai un fund frumos, toti barbatii se vor uita dupa tine. Eu primesc destule complimente la acest capitol" (Click)

Ludovic Orban fata in fata cu demisia: "Bai, Caline, tu te iei de mine, nu de presedintele organizatiei Hunedoara. Nu-ti dai seama ce declansezi in partid?", sustin sursele ca l-ar fi avertizat Orban pe Tariceanu. El i-a reprosat lui Tariceanu ca, "in loc sa se suie cu bocancii pe PD" si in loc sa pregateasca alegerile parlamentare, presedintele PNL declanseaza un conflict in partid. Tariceanu i-a replicat: "Eu nu fac decat sa aplic reguli. Nu pot sa-ti fac un favor tie!" (Click)

O profesoara din Constanta a fost gasita vinovata de rasism, dupa ce a jignit niste elevi de clasa a VI-a numindu-i “tigani imputiti”. Se pare ca, in urma cu vreo opt luni, femeia striga pe holurile scolii “Intrati in clasa tigani imputiti, ca ati imputit holul. M-am saturat de voi, sa muriti odata” (Gardianul)