Gemenele care compun trupa Indiggo, Mihaela si Gabriela Modorcea, au participat marti seara, la New York, la preselectia pentru al treilea sezon al emisiunii "America's Got Talent", acolo unde au avut o prestatie jalnica.

Juriul, format din actorul David Hasselhoff, Sharon Osbourne (sotia rockerului Ozzy Osbourne) si Piers Morgan, le-a catalogat din capul locului pe gemenele romance ca fiind "doua rusoaice de genul celor pe care le comanzi prin internet", tinand cont de tinuta lor sumara si machiajul strident.

Si David Hasselhoff a precizat ca singura lor "sansa" ar fi sa plece cat mai repede la Bucuresti: "Dracula traieste acolo, duceti-va si sugeti niste sange."(Cancan)

Profesorul-dansator de la Iasi explica numarul artistic facut la banchetul elevilor de clasa a XII-a:

“N-am apucat sa fac petrecere de casa noua, dar eram in culmea fericirii. La banchet, mi-au iesit toate poantele si lumea ma aprecia. Cand am vazut ca am succes, am apasat putin mai mult pe pedala de acceleratie”, explica profesorul, care mai spune ca si-a dat camasa jos in timpul dansului fiindca se facuse deja ora 3 noaptea si apucase sa se incalzeasca serios pana atunci. El recunoaste ca ar trebui sanctionat si ca a avut o atitudine dusa la extrem in fata propriilor elevi. “Imi pare rau, dar nu imi este rusine”, afirma dascalul. (Click)

Mircea Badea a comparat gandirea politica a lui Traian Basescu cu cea a femeilor:

"Traian Basescu seamana cu femeile. Numai pe ele le intereseaza doar ce e azi, iar ce a fost ieri nu mai conteaza..." (HotNews.ro)