Copiii britanici primesc la scoala prezervative si pilule contraceptive. Sute de mii de copii care abia daca au implinit varsta de 11 ani primesc in scoala prezervative, teste de sarcina sau pilula de a doua zi. Conform unui studiu efectuat de Sex Education Forum, 29% dintre scolile generale din Anglia au acum si clinici pentru sanatatea sexuala. Cateva dintre aceste clinici le prescriu copiilor retete pentru diferite contraceptive – pilule, injectii, implanturi – fara ca parintii lor sa fie informati. Cifrele au fost oferite publicitatii la cateva zile dupa ce guvernul a anuntat pentru Anglia si Tara Galilor o crestere cu 10% a numarului de avorturi la fetele sub 16 ani si cu 21 de procente in cazul celor sub 14 ani, relateaza Gandul.

Politistii gorjeni dau rest la mita. Doi politisti gorjeni din cadrul Politiei Transporturi Feroviare din Rovinari sunt cercetati de catre Directia Generala Anticoruptie pentru luare de mita. La sfarsitul saptamanii trecute, politistii au observat in comuna Borascu un satean care descarca in fata casei sale un camion de pietris. Desi nu aveau competenta sa efectueze verificari in ceea ce priveste provenienta pietrisului, ei l-au intrebat pe individ de unde a procurat materialele de constructie. Cei doi ofiteri i-au cerut sateanului „sa bea o bere“, ca sa il lase in pace. Barbatul le-a oferit oamenilor legii suma de 50 de lei, insa politistii au considerat ca este prea mult si i-au dat rest 20 de lei. Acum, ei sunt cercetati pentru luare de mita, scrie Gardianul.

Aristocrata britanica, beata pe statuie. O tanara aristocrata britanica i-a socat pe participantii la celebra cursa hipica de la Ascot dupa ce s-a imbatat si a incercat sa escaladeze un monument ecvestru, punand rabdarea organizatorilor evenimentului la grea incercare. Tanara a fost ajutata sa urce in saua sculpturii-armasar de o amica, iar imediat ce s-a vazut calare a continuat sa traga la masea. Ca si cum nazbatia ei nu era suficienta, organizatorii au avut de luptat si cu iubitul aristocratei, care, la fel de beat, a dorit sa i se alature pe statuie, relateaza Cancan.

Ochelarii care inving ceapa. Puteti sa spuneti adio lacrimilor varsate de fiecare data cand taiati ceapa, pentru ca o echipa de inventatori din Statele Unite a creat o pereche de ochelari speciali care va protejeaza ochii de vaporii iritanti, anunta EvZ. Ochelarii sunt similari cu cei de scafandru, avand insa pe margini o spuma speciala care protejeaza ochii de vaporii de ceapa, cei care irita canalul lacrimal. Ochelarii au si lentile cu un sistem antiaburire, fiind extrem de utili atunci cand bucataria se incalzeste.

Masina de spalat care ajuta la slabit. Doriti sa faceti fitness si in acelasi timp sa va spalati rufele, fara a mai consuma energie electrica? Daca da, atunci puteti folosi inventia unui licean din GuangDong, China. El a pus la punct un sistem simplu: o masina de spalat si o bicicleta. Aparatul functioneaza doar prin energia furnizata de cel care pedaleaza, informeaza Jurnalul National. Tinarul a precizat ca, pentru o spalare completa a rufelor, utilizatorul trebuie sa pedaleze aproximativ o ora si jumatate.

Doi veri de 8 si 11 ani s-au casatorit. Doi copii de rromi, verisori primari, si-au unit sambata destinele la Strehaia, in judetul Mehedinti. Mirele, Ionita Mihai are 8 ani, iar mireasa, Dana Mihai, 11 ani. Acestia au fost casatoriti la dorinta expresa a parintilor lor, fratii Binea si Tina Mihai, care astfel au vrut sa se asigure ca aurul si palatele lor nu vor ajunge mai tarziu pe maini straine, sustine Cancan.

Barbatii sunt mai inteligenti decat femeile, deoarece creierul lor se afla intr-un stadiu superior de dezvoltare fata de cel al reprezentantelor sexului frumos. Aceasta e concluzia la care au ajuns cercetatorii de la Universitatea suedeza din Uppsala, in urma unui studiu efectuat pe sute de persoane. Mai mult, reprezentantii celor doua sexe sunt programati cu abilitati diferite. Astfel, barbatii sunt agresivi, inteleg mai bine cum functioneaza aparatele electronice si sunt curajosi. Doamnele sunt blande, habar nu au sa se orienteze in spatiu si incearca tot timpul sa invete pe dinafara un traseu, sustine Libertatea.

Marire de penis prin bioenergie. Dan Ioan Anghel, specialist in medicina complementara. vine in ajutorul celor care au probleme erectile, legate de dimensiunea redusa a penisului si chiar de libidou. Multi ezita sa ceara ajutorul unui specialist si se "trateaza" dupa ureche. "Din 10 pacienti, 9 sufera din pricina aparatului genital, spune Anghel. Dimensiunea redusa a penisului poate fi cauzata de o proasta vascularizare sau calcifieri, probleme ce pot fi eliminate prin bioenergie. Se fac trei serii de cate 15, 10 si 10 sedinte cu pauze de cate doua saptamani. Fiecare sedinta dureaza 20 de minute. La sfarsitul tratamentului dimensiunea poate creste cu 2 pana la 3 cm, anunta Cancan.

Acesti caini nu musca si nici nu latra. Te ingrozesc! In California a fost ales in weekend cel mai urat caine din SUA. Juriul a avut de ales dintre zeci de exemplare, care de care mai infricosatoare ca aspect. Dupa lungi deliberari, titlul de cel mai urat caine i-a revenit lui Gus, printre motive numarandu-se si faptul ca animalului ii lipseste un ochi si o laba, scrie Click.

A chelit inainte de nunta. Cu doar cinci saptamani inainte de nunta, britanica Natalie Trainer a decis sa faca o vizita la un salon de coafura din orasul sau natal, Staveley, pentru a-si schimba culoarea parului. Pana aici nimic neobisnuit, doar ca nemultumita de nuanta rezultata in urma colorarii, femeia, in varsta de 23 de ani, i-a solicitat coafezei sa ii mai aplice inca o data vopsea. Natalie a avut, insa, socul vietii sale. In loc sa fie platinata, britanica avea parul portocaliu si sarmos. Pentru ca mai are doar cateva saptamani pana la nunta, timp in care podoaba capilara nu i se poate regenera intr-un mod multumitor, Natalie a recurs la serviciile unei coafeze de lux care i-a creat o peruca din par natural, relateaza Cancan.