Cheeky Girls isi cunosc interesul:

Monica: 'Nu ma intereseaza daca iubitul meu e persoana publica...vreau un iubit cu un cont gras in banca, bland, descurcaret si foarte inalt'.

Gabriela despre Lembit Opik: 'I-am gatit de cateva ori si mi-era ca nu cumva sa ma tina numai in bucatarie, asa ca nu-i mai fac mancare' (Libertatea).

Motivarea instantei care a decis lasarea in libertate a interlopilor din gruparea Pietroi: "Nu rezulta indicii temeinice privind savarsirea infractiunilor, iar indiciile minime stabilite de instanta nu justifica masura arestarii preventive...Nu s-a facut dovada ca inculpatii s-au sustras urmaririi penale, ca au zadarnicit aflarea adevarului prin orice mijloc, ca pregatesc savarsirea altor fapte penale sau ca prezinta pericol social concret pentru ordinea publica" (Cancan).

Tanara care s-a fotografiat in pozitii sexy, alaturi de un cadavru si de un cap de om tinut in formol a postat pozele pe internet. Sub pozele respective a scris: "Nimic special... Doar eu, zambind, langa cadavru. (...) Mortule, inchide gurita, ca intra musca! (...) Pentru barfitori: daca ajungeti pe mana mea, uite asa va rup gatul si ma plimb cu capul vostru!" (Cancan).

Oana Roman despre Simona Sensual: „Intai ar trebui sa se spele pe picioare si, dupa aceea sa spuna ca se poarta fundul bombat. Nu e prima data cand apare intr-un pictorial cu picioarele murdare, ea recidiveaza. De exemplu, in urma cu un an, cand eu aveam emisiune la Kanal D, a fost si ea invitata. Cu toate ca avea sandale, se vedea jegul foarte pronuntat” (Atac).