Olandezii asteapta sfarsitul lumii in 2012. Olandezii sunt convinsi ca sfarsitul lumii va avea loc peste patru ani, conform calendarului maya, si au inceput deja sa se pregateasca pentru acest eveniment. Informatia a fost data publicitatii de cotidianul "Volkskrant", in care se afirma ca mii de cititori isi fac provizii si chiar si-au cumparat barci de salvare, sustine Cancan.

Gandurile morbide cresc pofta de dulciuri. Persoanele care se gandesc la propria moarte au tendinta de a consuma mai multe dulciuri decat celelalte, arata mai multe studii efectuate in Europa si Statele Unite. In experimente, unii participanti au fost rugati sa scrie despre sentimentele lor fata de propria moarte, iar altii au scris despre o procedura medicala dureroasa. Apoi, participantii la studiu au fost rugati sa aleaga produse de pe o lista de cumparaturi sau sa consume dulciuri. Voluntarii care au scris despre propria moarte au consumat sau au dorit sa cumpere mai multe dulciuri decat ceilalti, relateaza Gandul.

Barbatii nu rezista la “experimentului-bikini”. Stiinta a demonstrat: barbatii care se uita la imagini sexy iau decizii gresite, informeaza Click. “Experimentul-bikini”, dupa cum l-au botezet cercetatorii belgieni, urmareste impactul pe care il au senzatiile tari asupra creierului si, implicit consecintele acestora asupra economiei.

Cafenea terorista la Beirut. Yousef Ibrahim, patronul unui fast-food din capitala Libanului, Beirut, s-a gandit la o metoda mai putin obisnuita de a-si atrage clientii. Barbatul a creat un restaurant cu tematica terorista, localul fiind decorat cu arme si plase de camuflaj. In plus, preparatele culinare au fost botezate dupa cele mai cunoscute tipuri de armament din lume, iar clientii iau masa avand ca fundal sonor rafale de mitraliera, anunta Cancan.

Noaptea nuntii, in sant. O femeie din Germania si-a lasat sotul sa doarma intr-un sant in noaptea nuntii, pentru ca se imbatase. Barbatul a fost gasit a doua zi de politie si dus de urgenta la spital. Medicii spun ca mirele e in afara oricarui pericol si au chemat-o pe sotia lui, sa-l ia acasa, scrie Cancan.

Caviarul saracului. Un fost patiser japonez a inventat „Cavianne“, o imitatie a caviarului de cincizeci de ori mai ieftina, disponibila deja in cateva restaurante. Doar Susumu Mikami produce caviar artificial in Japonia si vinde o cutie de 50 de grame cu aproximativ 1.000 de yeni (6 euro), relateaza EvZ. Cavianne este un amestec de mai multe ingrediente: cerneala de sepie, samburi de mar, arici de mare, stridii si scoici Saint-Jacques. La toate acestea se adauga un aglomerant extras dintr-o alga.

Excremente de caine vopsite in roz. Primaria unui orasel britanic a decis sa vopseasca in roz, excrementele de caine de pe marginea strazilor. Autoritatile spera ca astfel, sa-i convinga pe proprietarii de animale sa curete mizeria lasata de patrupedele lor in locurile publice, scrie Click.

Lectii de kung fu de la o pensionara. Soldatii italieni din brigada Folgore iau lectii de kung fu de la o pensionara din Japonia. Keiko Wakabayshi (77 de ani), experta in arte martiale, a fost angajata pentru a-i cali pe militari in lupta corp la corp. Desi nu are un fizic impresionat in comparatie cu soldatii, batrina matura in fiecare zi podeaua cu acestia, sustine Jurnalul National.

Sedinta sado-maso cu un arhimandrit si un poloist. "Cristi", reporterul incognito, a inceput sa discute cu arhimandritul prin messenger si telefonic. Excitat, preotul l-a invitat pe Cristi la o sedinta de trampling (calcat in picioare - n. red) la inceputul lunii iunie. In discutiile telefonice purtate, Stefan Popa incepuse sa i se adreseze reporterului cu apelativul "iubitule" si "pisicuta mea". A urmat sedinta de trampling, impreuna cu poloistul Dimitrie Goanta, in timpul careia preotul s-a masturbat, relateaza Cancan.

Jaf la banca pentru sanii iubitei. Viktor D., un tanar de 25 de ani din orasul german Paderborn, nu a vrut decat sa-i implineasca dorinta iubitei sale de a avea un bust mai generos. Numai ca, pentru ca nu avea banii necesari operatiei, a apelat la o banca. Nu a luat credit, asa cum ar fi fost normal, ci a jefuit o banca din oras. Chiar daca Viktor a comis jaful cu intentia laudabila de a o face fericita pe iubita lui Swetlana, in varsta de 21 de ani, el a ajuns acum dupa gratii, iar autoritatile vor sa recupereze implanturile platite cu banii furati, relateaza Click.