O clona porno a site-ului Senatului a circulat ieri pe Internet. Pagina oficiala a Senatului Romåniei contine o bresa care a permis unor cunoscatori in programarea site-urilor sa modifice continutul de pe prima pagina a Senatului. Acestia au reusit sa posteze in locul “Actualitatii Parlamentare” si a “Scurtului Istoric” o fotografie cu continut erotic, infatisånd trei lesbiene in extaz, anunta Gardianul.

Cainele care merge pe role. Potrivit Cancan, un caine din America, care s-a nascut fara picioarele din fata, are acum posibilitatea de a se deplasa. Bichonului maltez i-a fost atasat pe piept un dispozitiv cu doua roti pe care stapanul sau dorea sa il foloseasca drept suport pentru un avion de mici dimensiuni. Cainele se poate deplasa atat in fata, cat si in spate, dar se si poate invarti in cerc, deoarece rotile sunt independente.

Scoala de dans la bara in China. In provincia Anhui din China s-a deschis o scoala de dansat la bara, informeaza Jurnalul National. Desi inceputul nu a fost chiar asa de promitator, acum scoala abia daca mai face fata cererilor. Motivele pentru care femeile vin aici sint diverse. Daca unele dintre femei vin sa studieze dansul la bara pentru a se mentine in forma, altele vor sa devina profesioniste cu acte in regula si sa se angajeze la un club de noapte.

Tatuaje pentru dinti. Artistul american Steve Heward face bani frumosi pictand pe molari si masele chipurile unor personalitati precum Amy Winehouse, Elvis Presley, Tiger Woods si chiar printesa Diana. Inca de la infiintare, compania americana Heward Dental Lab, specializata in executarea de tatuaje pe dinti, a intrat rapid in topul preferintelor tinerilor din intreaga lume, scrie Cancan.

A fost casatorit timp de 30 de ani fara sa stie. Un australian care a dorit sa se casatoreasca a fost socat sa afle ca are deja o sotie, dupa o aventura romantica petrecuta intr-o vacanta pe care abia daca si-o aminteste, intrucat n-a fost zi in care sa nu se imbete. Barbatul a trebuit sa dezvaluie in fata unui tribunal local ca a petrecut 28 de zile numai in betii si distractie, in anul 1978, in timpul unui concediu in Arizona, SUA. El isi aminteste de o femeie frumoasa si blonda, pe care a intalnit-o in vacanta, dar doar atat, scrie Click.

10 milioane de milionari in dolari. Numarul milionarilor in dolari din intreaga lume a depasit, anul trecut, pragul de zece milioane, potrivit unui studiu realizat de banca americana de investitii Merrill Lynch si firma de consultanta Capgemini Group, anunta EvZ.

Mananca printre cosciuge. Cel mai mare cosciug din lume se afla in Ucraina, gratie unui antreprenor de pompe funebre din localitatea Truskavets, care a construit un restaurant in forma de sicriu. Localul denumit "Eternitate" are lungimea de 20 de metri si ofera zilnic meniuri cu nume morbide, de parastasuri, precum "Pomana de noua zile" si "Pomana de patruzeci de zile", denumite dupa principalele date de comemorare a celor morti, conform traditiei ortodoxe. Insa, cel mai solicitat fel de mancare este cel numit "Sa ne intalnim in Rai", relateaza Cancan.

Isi plimba stapanul cu scaunul cu rotile! Un caine din Zhengzhou, China, a devenit celebru dupa ce a inceput sa traga scaunul cu rotile al stapanului sau. Chiar daca merge greu, cainele reuseste sa-si plimbe stapanul care nu mai trebuie sa se foloseasca de maini pentru a misca rotile, sustine Libertatea.

Film sexy in parcul Tineretului. Georgiana, blonda care a pozat in costumul Evei, in fata Casei Poporului, a revenit in forta in "afaceri", cu noi poze sexy, show-uri lesbi si un film inregistrat in parcul Tineretului din Bucuresti, in care simuleaza o partida de striptease, sub privirile copiilor. Georgiana, alias Gyabella, s-a remarcat cu un pictorial sexy realizat in locuri publice: in Piata Constitutiei, in metrou si in parcarea subterana a unui mall din Capitala, relateaza Cancan.

Politistii au protestat inotand imbracati in uniforme. Politistii din Berlin, Germania, vor conditii mai bune de munca si salarii mai mari si, pentru a fi auziti de autoritati, ei au ales un mod inedit de a protesta. Avand drept motto fraza 'ne-am saturat, ne-a ajuns apa pana la gat', sute de politisti, atat femei, cat si barbati echipati in uniforme si 'inarmati' cu baloane verzi, pancarte si insigne cu mesaje sugestive, au inotat in lacul Ploetzensee, sub privirile a mii de curiosi, scrie Libertatea.

"Calugarii de pe YouTube“ isi lanseaza albumul de debut. Un grup de calugari cistercieni din Stift Heiligenkreuz, o manastire din padurile de langa Viena, au trimis un demo printr-un link la YouTube. Urmarea, cat se poate de spectaculoasa: interpretii de cantece gregoriene s-au trezit ca ingroasa randurile artistilor din portofoliul Universal Music. In cateva luni ce au urmat semnarii contractului, calugarii si-au inregistrat albumul cu o ravna demna de slujitorii lui Dumnezeu si vor lansa, pe 30 iunie, Chant: Music For Paradise, anunta Gandul.