Un baietel de doi ani mananca numai iaurt. Are doi ani de zile si si-a adus parintii in pragul disperarii pentru ca refuza sa manance orice alta mancare in afara de iaurt. Micutul Bobby Glarvey mananca 14 portii de iaurt, zilnic. Baietelul a fost diagnosticat cu o fobie de mancare foarte rara, acest lucru insemnand ca nu suporta sa inghia nimic cu cocoloase. Parintii, Craig Glarvey, 28, si Sally Green 33 au chiar un frigider special pentru depozitarea iaurtului, relateaza Romantica.

Iata elefantul care face vin. Doi prieteni din Africa de Sud, unul proprietar al unui parc de elefanti si celalalt detinator al unei podgorii, s-au gandit sa obtina vinul intr-un mod inedit: sa foloseasca un elefant in locul presei, pentru a zdrobi strugurii, noteaza Libertatea.

Vaticanul dezminte: Papa nu se incalta de la Prada! Este foarte posibil ca diavolul sa se imbrace de la Prada, insa Papa de la Roma, categoric - nu! Ziarul oficial al Sfantului Scaun, L’Osservatore Romano, a tinut sa precizeze ca mocasinii rosii pe care Papa Benedict al XVI-lea ii poarta, nu sunt semnati de celebrul designer milanez. „Astfel de zvonuri sunt complet nefondate si nu au legatura cu un om a carui viata se remarca prin simplitate si piosenie” se arata in publicatia mentionata, scrie Capital.

Bordel pe roti. Politistii din Malibu, SUA, au ramas socati cand au descoperit in interiorul unei limuzine incapatoare un adevarat hotel de lux, cu tot cu prostituate si “jucarii” sexuale, informeaza Reuters, citat de Click. Afacerea era un real succes in randul barbatilor aflati la plaja avand in vedere ca numai intr-o zi, la bord au urcat 75 de barbati.

Britney are o sosie. Se pare ca Britney Spears a scapat cateva ore de paparazzi ce o urmaresc la tot pasul fara sa faca cel mai mic efort. Cum a reusit? Acestia au fost indusi in eroare de o blonda care se bucura de o zi de soare pe plaja din Malibu si care semana izbitor de bine cu celebra cantareata, scrie Libertatea.

Si-a luat iaht ca sa-l invidieze milionarul de la loto. Clementin Coca, unul dintre cei mai instariti oameni de afaceri din Calarasi, si-a achizitionat, de curand, un iaht Platinum 40 pentru care a platit aproximativ 500.000 de euro. Surse apropiate acestuia sustin ca afaceristul, in varsta de 33 de ani, si-a cumparat iahtul Platinum 40 pentru a-l eclipsa pe Cristian Constantin, calaraseanul care a castigat 10,5 milioane de euro la loto, scrie Cancan.

Porumbeii contrabandisti. Detinutii din inchisoarea din Marilia (regiunea braziliana Sao Paolo) au gasit o modalitate ingenioasa de a se aproviziona cu droguri si celulare dupa gratii. Ei au dresat porumbei calatori care le aduceau, in zbor, diferite obiecte de dincolo de zidurile puscariei. Pasarile aveau amplasate pe spate mici suporturi, in care erau introduse materialele de contrabanda, relateaza Click.

Scoala de dans la bara in China. In provincia Anhui din China s-a deschis o scoala de dansat la bara. Desi inceputul nu a fost chiar asa de promitator, acum scoala abia daca mai face fata cererilor. Motivele pentru care vin aici sint diverse. Daca unele dintre femei vin sa studieze dansul la bara pentru a se mentine in forma, altele vor sa devina profesioniste cu acte in regula si sa se angajeze la un club de noapte, scrie Jurnalul National.

Olandezii se pregatesc de apocalipsa din 2012. Mii de olandezi se pregatesc pentru sfarsitul lumii, scrie in cotidianul britanic Daily Telegraph, citat de Romantica. Oamenii cumpara barci pneumatice si fac provizii. Potrivit jurnalistilor, mii de olandezi sunt convinsi ca apocalipsa va avea loc in data de 21 decembrie 2012, atunci cand se incheie ciclul de 5 mii de ani din calendarul mayasilor.

Noi amanunte uluitoare despre preotul sado-maso.Cancan continua dezvaluirile senzationale legate de reteaua condusa de arhimandritul pervers care conduce biserica din Roma. Sursele apropiate lui Stefan Popa ne-au marturisit ca acesta ar fi inregistrat un inalt ofiter din SPP in timpul unei orgii sexuale si ca, ulterior, s-ar fi folosit de filmare pentru a beneficia de protectie!

Cocos chemat la tribunal. Coco, un cocos care cinta noaptea intr-un sat din Franta, a fost chemat la tribunal de o vecina exasperata, pe motiv ca tulbura linistea publica, informeaza Rompres. Dupa o prima audiere, proprietarul cocosului ar fi trebuit fie sa plateasca o amenda de 100 de euro, fie sa-l faca ciorba pe Coco. Philippe Rosentritt din Drocourt a facut insa recurs, iar tribunalul din Mantes-la-Jolie i-a dat cistig de cauza. Mai mult de cit atit, de dragul cocosului, agricultorul i-a ingradit cotetul pentru ca acesta sa nu mai vada lumina. "Iluminatul public perturba cocosii, care incep sa cinte, chiar si noaptea", a explicat Rosentritt, adaugind ca nici un alt vecin in afara de reclamanta nu a depus vreo plingere impotriva cocosului sau, scrie Jurnalul National.