Sarkozy a suparat doamnele din Parlamentul francez. Presedintele francez Nicolas Sarkozy face gafa dupa gafa. Mai nou, Sarkozy s-a gandit sa ofere cate un cadou celor 577 de parlamentari francezi pentru a marca apropiata preluare a presedintiei rotative a Uniunii Europene de catre Franta. Astfel, el le-a trimis tuturor parlamentarilor cate o cravata. Dar se pare ca presedintele francez a uitat ca printre cei 577 de parlamentari sunt si 107 doamne, care nu au vazut cu ochi buni gestul presedintelui, noteaza Libertatea.

Un miel de trei saptamani, adoptat de un Rottweiler. Locuitorii statului american Idaho au ramas muti de uimire cand au vazut ca J2, un caine din rasa Rottweiler, a adoptat un miel pe nume Cinnamon (Scortisoara), care a fost respins de mama lui la nastere. Patrupedul, derutat probabil de culoarea maronie a mielutului, l-a acceptat pe Cinnamon de cum l-a vazut si are grija de el ca de puiul lui, scrie Libertatea.

Elena Basescu are o sosie la Ramnicu Valcea. Fiica presedintelui Romaniei, Elena Basescu, are o sosie la Ramnicu Valcea, si tot o liberal-democrata. Este vorba de Alina Tarlea, proaspat aleasa in functia de consilier municipal din partea PD-L si sora celebrei atlete Ionela Tarlea, dezvaluie Cancan.

Protest in pielea goala. Activistii pentru protectia drepturilor omului au organizat un protest inedit in capitala argentiniana Buenos Aires. Ei s-au intins pe jos in plina strada, goi si cu vopsea rosie aruncata pe trupuri. Au vrut astfel sa-si exprime opozita fata de utilizarea blanurilor naturale in vestimentatie, scrie Click.

Pilotii indieni pica des testul de alcoolemie. Circa 50 de piloti pe an sunt lasati la sol inainte de cursa deoarece au consumat bauturi alcoolice. Potrivit unui raport al Directiei Generale de Aviatie Civila din India, zeci de piloti ai curselor aeriene de pasageri pica "din plin" testul de alcoolemie deoarece "au luat ceva la bord" chiar inainte de examinarea medicala, scrie Capital.

Crocodil invitat la o bauta...Nu in fiecare zi un crocodil doritor de bauturi alcoolice isi face aparitia intr-un bar. Asa se face ca, in momentul in care reptila a aparut in parcarea stabilimentului, clientii localului din orasul australian Noonamah din Northern Territory l-au invitat inauntru, relateaza Jurnalul National. Cu toate ca nu era decit un pui de 60 de centimetri, oamenii nu au vrut sa riste si i-au lipit botul cu banda adeziva.

Actorul de 90 de cm, filmat cum face sex. Un material video in care actorul american Verne Troyer apare in ipostaze erotice alaturi de fosta sa iubita este pe cale sa fie lansat in intregime pe Internet, relateaza site-ul Bang Showbiz. Momentan, curiosii il pot vedea pe actorul de 90 de centimetri inaltime sarutandu-si lasciv fosta iubita, pe Ranae Shrider, de 22 de ani, anunta Click.

Mesajele trimise pe internet te pod duce la... inchisoare. Daca pana acum trimiterea unei scrisori sau a unui mesaj electronic pe internet nu reprezenta niciun risc, scotienii au elaborat o lege prin care unele mesaje sunt considerate ilegale si te pot trimite chiar si 10 ani dupa gratii. Astfel, mesajele cu continut sexual sunt pedepsite cu severitate in Scotia, informeaza Romantica.

Uriasul Leonid nu mai creste. Ucraineanul Leonid Stadnik, recunoscut de oficialii Cartii Recordurilor drept cel mai inalt om din lume, are toate motivele sa se bucure. Barbatul, in varsta de 37 de ani, a reusit sa scape de tumoarea pe creier care ii determina permanenta crestere in inaltime, stationand astfel la 2,59 metri, scrie Cancan.

A fost inventata prima bicicleta din carton. Un student din Marea Britanie a creat o bicicleta din carton, despre care spune ca ar putea fi vanduta in serie la un pret de doar 18 euro, informeaza Click. Phil Bridge, de 21 de ani, din Stockport, spune ca nu poate exista bicicleta mai ecologica decat cea inventata de el, aceasta fiind atat de ieftina incat nici macar hotii n-ar mai fura-o.