Si-a ascuns telefonul in fund. Un american din Ohio a recurs la o metoda mai putin obisnuita pentru a scapa de arestul politiei. Jeffrey Berrier, din Cincinnati, a mers la salonul Aloha Tanning, unde a fotografiat cu telefonul mobil mai multe femei dezbracate, care se bronzau la solar. Barbatul a fost surprins de una dintre victimele sale, care enervata ca ii este invadata intimitatea, a alertat politia din oras. La venirea politiei, americanul nu a ezitat si si-a introdus telefonul mobil in fund, in speranta ca va scapa de orice fel de acuzatie, sustine Cancan.

Tunsorile feminine, barometru economic. Femeile prefera tunsorile scurte in perioadele de criza economica si isi lasa parul sa creasca doar atunci cand societatea prospera in ansamblul ei, se arata intr-un studiu comandat de fima japoneza de cosmetice Kao Corp, scrie EvZ.

Campioni la sex in public. Intr-un filmulet inregistrat ziua in amiaza mare, la Timisoara, doi tineri au fost surprinsi in timp ce faceau dragoste, pe o banca. Partida de sex s-a consumat in apropiere de o alee, vizavi de terasa Flora, unde avea loc o nunta. In mod bizar, tinerii de 16-17 ani nici macar nu s-au uitat in jur, ca sa se asigure daca exista spectatori. Ajunsi pe banca, adolescentul si pustoaica imbracata sumar (un maieu negru si o fustita de-o palma - n.r.) s-au apucat de "treaba". Profitand de faptul ca in zona nu era nici urma de politist comunitar, un pustan s-a ascuns intr-un tufis din apropiere si a inceput sa se masturbeze, holbandu-se la spectacolul porno oferit de cei de pe banca. Vezi inregistratrea pe Cancan.

La chinezi, rosiile cresc in copaci. In provincia chineza Shandong s-a deschis recent o expozitie agricola, in cadrul careia a fost prezentat un copac care produce… rosii. Planta, modificata genetic, poate da pana la 1.500 de kilograme de rosii pe an. In cadrul expozitiei au fost prezentate si alte soiuri de legume modificate, pentru a da productii cat mai mari, anunta Click.

Aniversarea zilei de nastere a unui baietel din Suedia a ajuns subiect de discutii in Parlamentul local, dupa ce acesta nu a invitat la petrecere doi dintre colegii sai de clasa. Oficialii scolii din orasul Lund l-au acuzat pe micut de discriminare, motivind ca acesta a impartit invitatiile in sala de clasa si ca atare trebuia sa-si cheme toti colegii, informeaza Rompres. Tatal baiatului s-a adresat avocatului poporului (care tine de Parlament) si a depus o plingere impotriva institutiei de invatamint. Barbatul a explicat ca fiul sau nu i-a invitat pe cei doi din motive intemeiate: unul dintre copii nu l-a invitat pe micut la propria petrecere, iar cu celalalt se certase de curind, relateaza Jurnalul National.

A adormit in casa pe care o jefuise. Un hot din Brazilia, surprins de faptul ca proprietarul casei pe care tocmai o jefuia s-a intors in mod neasteptat acasa, s-a ascuns intr-un dulap si a adormit acolo... pana cand a fost arestat. Tanarul de 24 de ani a intrat in casa, la miezul noptii, dupa ce s-a chinuit sa sparga un perete. Politistii cred ca efortul fizic depus a fost principala cauza pentru care hotul n-a mai rezistat oboselii si a adormit, sustine Libertatea.

Traieste 110 zile intre serpi veninosi. Un sud-african a anuntat ca va trai 110 zile cu 40 din cei mai veninosi serpi din Africa de Sud, in dorinta de a stabili un nou record mondial. Martin Smit a inceput deja sa locuiasca in compania serpilor, intr-o camera speciala de doar 12 metri patrati, construita la Gradina Zoologica din Hartbeespoort, in apropiere de Pretoria, anunta Click.

Un padurar a salvat de la inec un urs. Un padurar american si-a socat colegii prin curajul sau. Dupa ce echipa sa de salvare a fost alertata de localnici ca un urs de peste 165 de kilograme se plimba nestingherit pe o plaja din Florida, SUA, el si colegii sai au plecat sa prinda bestia. Sositi la fata locului, au tras in urs cu tranchilizante, iar animalul, speriat, a fugit in apa. Insa pentru ca tranchilizantele au inceput sa isi faca efectul, ursul a ramas fara reactii si a fost la un pas de inec. Atunci, Adam, vazand animalul zbatandu-se intre valuri, i-a sarit in ajutor fara sa se gandeasca la pericolele la care ar putea sa se expuna si a adus ursul la mal, relateaza Libertatea.

Concurs de surf pentru caini. Zeci de caini din intreaga lume au participat, saptamana trecuta, la o competitie de surf destinata exclusiv patrupedelor. Concursul a fost organizat in Loews Coronado, o statiune turistica de lux, din apropiere de San Diego, informeaza Click.

Prostituatele au prezentat moda pe strada. La sfarsitul saptamanii trecute, piata Carlos Cambronero din Madrid a gazduit prima prezentare de moda Lumi (prostituata, in argou) Fashion, unde au defilat zeci de vanzatoare de placeri carnale din Spania. Acestea au decis sa organizeze inedita prezentare de moda pentru a-si apara dreptul de a exista intr-un oras care se modernizeaza in ritm ametitor si de unde autoritatile locale vor sa excluda bordelurile, scrie Cancan.