La un pas de moarte - A adormit in pubela de gunoi. Un barbat a fost la un pas de moarte dupa ce a adormit intr-o pubela de gunoi din Birmingham (Marea Britanie). Omul s-a trezit ingrozit, in timp ce era "impachetat" de autogunoiera. "Cineva incearca sa ma ucida, sint strivit", a apucat el sa spuna la apelul de urgenta. Din fericire, telefonul sau a fost localizat foarte repede si pompierii au reusit sa-l scoata din masina de gunoi, scrie Jurnalul National.

Masina lui Charles merge cu vin alb. Un vehicul Aston Martin care apartine mostenitorului Coroanei britanice a fost modificat pentru a functiona pe baza de bioetanol extras din alcool. Masina este un elegant model DB6 Volante, pe care Charles l-a primit cadou de la mama sa, cand a implinit 21 de ani. Masina printului Charles al Marii Britanii functioneaza pe baza de vin alb, sustine Click. Elegantul Aston Martin a fost modificat de ingineri, astfel incat sa poata inlocui benzina cu un combustibil ecologic.

O girafa a ajutat 15 camile, doua zebre si mai multe lame si porci sa evadeze. Evadare spectaculoasa la Amsterdam. Nu este vorba despre vreun infractor periculos, ci despre 15 camile, doua zebre si mai multe lame si porci vietnamezi. „Creierul” operatiunii a fost nimeni alta decat o girafa, care si-a adunat prietenii si a initiat evadarea din menajeria unui circ ambulant. Girafa intreprinzatoare a reusit sa faca o gaura in cusca animalelor, lovind-o cu picioarele, noteaza Gandul.

Si-a impuscat vecina in timp ce vana o pisica. Un barbat din localitatea Teremia Mare, judetul Timis, si-a impuscat, luni seara, din greseala, vecina in timp ce incerca sa vaneze o pisica pe care o pandea pentru ca ii manca puii de gaina. In urma incidentului victima a fost ranita in coapsa de o alica, a primit ingrijiri medicale, dar nu a depus plangere impotriva vecinului, relateaza Gardianul.

Masinile zburatoare sunt gata de plecare. Unul dintre cei mai proeminenti pionieri in domeniul calculatoarelor personale si al vehiculelor electrice, britanicul Sir Clive Sinclair, a apreciat intr-un interviu acordat postului BBC Radio 4 ca masinile zburatoare personale vor fi realizabile „curand“. Modelele hibrid automobil-avion vor fi controlate complet automat, astfel incat utilizatorii vor fi simpli pasageri in timpul zborului, anunta EvZ.

Pepenele verde creste libidoul. Cercetatorii au ajuns la o noua concluzie uimitoare. Desi cu totii stim ca pepenele verde este un izvor important de sanatate, nimeni nu banuia ca si libidoul nostru are de castigat daca mancam acest fruct. Se pare ca pepenele contine ingrediente care au un "efect Viagra" asupra vaselor sanguine si cresc libidoul, informeaza Romantica.

Vrea sani si mai mari. Desi a suferit in doar cinci ani, opt interventii chirurgicale de marire a sanilor si are cate doi litri de silicon in fiecare san, actrita de origine braziliana Sheyla Hershey e tot nemultumita de dimensiunea bustului ei. Astfel, voluptuoasa bruneta, stabilita in Texas, a decis sa faca si cea de-a noua interventie chirurgicala. Nici un medic din SUA nu vrea sa o mai opereze, pentru ca a depasit de mult limita legala de 1.000 de centimetri cubi de silicon admisa in statul Texas. Insa actrita nu are de gand sa renunte, dorindu-si sa ajunga cat mai sus in topul femeilor cu cei mai mari sani din lume, ea situandu-se acum 'doar' pe locul 3, relateaza Libertatea.

Vinde tantari morti pe internet. Un chinez a descoperit o modalitae inedita de a face bani si a promova, in acelasi timp afacerea: vinde tantari morti pe internet. Omul spune ca a primit peste 10.000 de comenzi de la lansarea oferetei online. Fiecare insecta costa 6 yuani, informeaza Click. Inventivul vanztor isi promoveaza afacerea cu urmatorul slogan: “Ucisi natural, de mana omului. Pot fi folositi pentru studii stiintifice, in scop decorativ sau pentru colectii”.

Stacey verifica 60 de funduri pe saptamana. Stacey Lynn ar putea fi invidiata de orice femeie, datorita serviciului sau. Britanica, in varsta de 28 de ani, a fost aleasa sa verifice posteriorul si abdomenul celebrilor "Majordomi in sort", care fac furori intr-un club din Bristol, Marea Britanie. Stacey verifica 60 de funduri pe saptamana pentru a le recomanda baietilor cum sa aiba un posterior cat mai apreciat de doamnele si domnisoarele care trec pragul localului unde acestia lucreaza. Totodata, tanara se ocupa si de selectarea atenta a celor mai aratosi majordomi care sa serveasca la petreceri private, scrie Cancan.

Salturi cu barca de pe cascade inalte de zeci de metri. Daca in mod normal amatorii de kaiac evita din rasputeri apropierea de cascade sau de pantele abrupte de pe raurile curgatoare, profesionistii de talia britanicului Pat Keller vaneaza tocmai aceste zone. De ce? Pentru un singur motiv. Adrenalina! Pat Keller se poate lauda cu salturi in gol de pe cascade inalte de peste 40 de metri, cum e cea din La Paz, Costa Rica, relateaza Click.