Capra cu cinci coarne. Localitatea ucraineana Simferopol are o noua atractie turistica. Un taran le-a prezentat, de curand, jurnalistilor o capra cu cinci coarne. Animalul e botezat Yashka si isi face veacul pe pasune, alaturi de celelalte surate ale sale, scrie Click.

Cainii – principalii beneficiari ai averii Leonei Helmsley. Trouble, cainele celebrei Leona Helmsley, devenea anul trecut cel mai bogat patruped din lume dupa ce stapana sa, decedata in august, ii lasa mostenire 12 milioane de dolari. Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat. In urma cu o luna, o judecatoare din Manhattan a decis sa-i ia cainelui 10 milioane de dolari din mostenire, pentru a-i atribui unei asociatii de caritate. Vestile proaste pentru cainele Trouble nu se opresc aici. Acum s-a aflat ca ce ii lasase stapana sa este nimic pe langa ce vor primi alti caini din partea fondului de caritate Helmsley. Miliardara a lasat doua pagini cu instructiuni potrivit carora toata averea sa, imperiul imobiliar estimat ca valoreaza intre cinci si opt miliarde de dolari, sa fie folosita pentru ingrijirea si bunastarea cainilor, relateaza Gandul.

Curs impotriva sexului cu beduinii. "Nu va culcati cu beduinii", acesta este in esenta continutul unui curs predat tinerelor liceene din Kyriat Gat, o localitate din sudul Israelului, scrie Jurnalul National. "Le coplesesc pe tinere cu cadouri – bijuterii, haine, telefoane –, insa toate acestea nu sint gratis", a explicat Chaim Shalom, un asistent social, responsabil al programului. Ca material pedagogic, Shalom utilizeaza o inregistrare video de zece minute, intitulata "in pat cu dusmanul", in care o tinara israeliana povesteste necazurile sale cu un beduin.

Sedinta foto scandaloasa in sala de nasteri. O vizita la ginecolog nu este tocmai placuta pentru femei, mai ales daca medicul este de sex masculin. Femeile din Targu Mures au acum un motiv serios sa se gandeasca de doua ori inainte sa mearga la medic. Potrivit Cancan, doi reputati ginecologi din Targu Mures s-au pozat mimand pozitiile femeii la nastere sau la controlul de specialitate si au postat fotografiile pe hi5, spre indignarea multor vizitatori ai site-ului.

Se transforma fara sa vrea in femeie. Un britanic cere ajutorul expertilor medicali din intreaga lume, intrucat a inceput sa se transforme intr-o femeie. Terry Wright, un cantaret in baruri, de 60 de ani, a declarat ca nu mai suporta sa-i auda pe tinerii din orasul sau, Birmingham, cum il jignesc numindu-l “barbat-femeie”. El a inceput sa-si piarda barba si parul in urma cu aproximativ 10 ani, sanii i-au crescut, iar pielea i-a devenit din ce in ce mai fina, sustine Click.

Este supranumit 'baiatul zombi'. Un canadian, pe nume Rick, a cheltuit peste 6.000 de euro si a petrecut mai mult de 24 de ore intr-un salon de tatuaj pentru a se transforma intr-un... zombi. In timp ce unii oameni pun transformarea lui pe seama unei boli mintale, considerandu-l un psihopat, Rick, 23 de ani, si-a explicat alegerea prin faptul ca astfel a vrut sa aduca un tribut filmelor de groaza, dupa care e innebunit, scrie Libertatea.

De vizita Papei profita bordelurile. In contextul in care orasul australian Sydney se pregateste de vizita Suveranului Pontif si de un aflux de sute de mii de credinciosi, bordelurile locale se pregatesc si ele pentru un numar-record de clienti, relateaza Jurnalul National. Potrivit specialistilor in domeniu, ori de cite ori cel mai mare oras australian gazduieste un eveniment important, industria sexului are numai de cistigat. Asadar, proprietarii de bordeluri au inceput sa-si frece miinile, anticipind cistiguri imense datorita vizitei Papei Benedict al XVI-lea, prilejuita de Ziua Mondiala a Tineretului.

La 16 ani, are 2.600.000 de euro in cont. Un adolescent din Marea Britanie a avut o adevarata surpriza cand si-a verificat cardul emis de banca Lloyds TSB. William Bowen, in varsta de 16 ani, a constatat ca are in cont 2.600.000 de euro. Proaspatul milionar nu a stat pe ganduri si a scos 400 de euro din cont ca sa-si cumpere un ipod si haine. Reprezentantii bancii au precizat ca a fost vorba de o greseala, suma fiind retrasa ulterior din contul baiatului, noteaza Cancan.

Cainele - erou la WTC va fi clonat. Un caine erou, care a facut parte din echipele de salvare de la World Trade Center, va fi clonat. El a devenit un simbol national in SUA, in 2001, cand a ajutat la salvarea mai multor persoane, dupa atentatele de la 11 septembrie. Acum, animalul are 15 ani si se afla aproape de finalul vietii, scrie Click.

Animalele primesc inghetata la Gradina Zoologica din Roma. Ingrijitorii de la Gradina Zoologica din Roma au gasit o modalitate de a le ajuta pe animale sa treaca prin cea mai calduroasa vara a ultimilor 20 de ani: ospatul cu... inghetata. Capitala Italiei se confrunta cu cele mai ridicate temperaturi din ultimii 20 de ani iar animalele sufera si ele, chiar si cele care provin din regiuni tropicale. Astfel incat ingrijitorii au gasit o solutie... delicioasa pentru a le racori pe animalute: le trateaza cu tot felul de fructe apetisante inghetate. Iar pentru animalele mai infometate, precum ursul, exista tratamentul cu peste inghetat, relateaza Romantica.