Barbatii sunt cei hartuiti, nu femeile. Din ce in ce mai multi barbati sunt hartuiti de colegele de la locul de munca, insa se tem sa dezvaluie acest lucru sefilor. Conform unui studiu realizat in Anglia, 80% din reprezentantii sexului tare sunt jenati de postura de a fi bombardati cu complimente si aluzii sexuale de catre colegele de munca, scrie Click.

Carti erotice pentru olimpici. O fetita care doar ce a terminat clasa a sasea a avut surpriza sa constate ca in cadoul care insotea diploma pentru Premiul I se afla o carte cu un continut sexual explicit si vulgar. Fetita a fost rasplatita pentru performantele obtinute la Olimpiada de limba romana, faza pe sector, cu romanul “EU ET AL.” de Alexandru Tocilescu, fratele cunoscutului regizor cu acelasi nume. Ineditul premiu a ajuns in biblioteca micutei olimpice ca urmare a unei gafe parintesti si a unei neglijente a profesorilor. Alte sapte carti cu acelasi titlu au ajuns la alti elevi de la aceeasi scoala tot sub forma de premii, relateaza Gardianul.

A strans 2,5 km de pantofi. Cel mai lung lant de pantofi din lume are doi km si 654 de metri si se afla in curtea Societatii National Geographic, din New York. Institutia a adunat aici aproape 10.500 de perechi de incaltaminte, si a intrat astfel in Cartea Recordurilor. Unul dintre cei mai activi agenti ai acestei campanii a fost Peter Wajda – un copil de doar 8 ani, relateaza Click.

AC/DC, in top la inmormintari. "Highway to Hell", celebra melodie a trupei rock AC/DC, este in topul preferintelor australienilor cind vine vorba de muzica pentru inmormintari, relateaza Daily Telegraph. Locul doi este ocupat de "Ding Dong the Witch is Dead" ("Vrajitorul din Oz") si "Another One Bites the Dust" ("Queen"). In top 10 mai sint incluse si piese "clasice", precum "My Way" (Frank Sinatra) sau "Wonderful World" (Louis Armstrong), scrie Jurnalul National.

Fantoma pictorului Sabin Balasa bantuie noaptea casa nurorii. Parchetul trosneste, candela incepe sa palpaie si deodata se simte mirosul hainelor lui prin casa. Toate aceste semne au incetat cand a inceput sa-i vorbeasca: "Uite, Sabine, te fac frumos in poza", i-a spus Valentina Sabin, raposatului. Potrivit Cancan, nora celebrului pictor este convinsa de prezenta spiritului pictorului in apartamentul in care locuieste, mai ales Sabin a fost pentru ea ca un tata pe care nu l-a avut niciodata.

Casa si nevasta, de vanzare la pachet. Pentru 830.000 de dolari, un doritor poate achizitiona o casa cu patru dormitoare in Florida si o sotie romantica. O femeie din SUA a decis sa isi „condimenteze” anuntul de vanzare a casei cu o oferta inedita –potentialul cumparator are sansa de a se casatori cu ea. Deven Trabosh s-a decis sa combine recesiunea de pe piata imobiliara cu propria viata amoroasa deprimanta, pentru a crea un anunt de vanzare complet neobisnuit, pe site-ul Craigslist, informeaza Gandul.

Divorteaza pentru a-si pastra slujbele. Cel putin 10 femei de la o companie petroliera din Ballsh (Albania) au depus actele de divort, in contextul in care conducerea le-a anuntat ca numai un singur membru al familiei poate ramine angajat la firma, informeaza Rompres. Initial, femeile au amenintat ca isi dau foc in fata rafinariei, dar apoi au hotarit ca e mai bine sa divorteze, pentru ca astfel nu vor mai face parte din aceeasi familie, noteaza Jurnalul National.

Record… a nascut la 70 de ani, gemeni! O femeie de 70 de ani, din India, a devenit cea mai batrana femeie din lume care a nascut, dupa ce vinerea trecuta, aceasta a adus pe lume un baietel si o fetita. Pana atunci acest record era detinut de romanca Adriana Iliescu, care a nascut o fetita in 2005 la varsta de 66 de ani, noteaza Click.

Sparge cutii de bere cu sanii. Posesoarea unui bust de 116,84 centimetri, americanca Busty Heart vrea sa demonstreze cu orice pret ca are un loc binemeritat in showbizul american. Femeia in varsta de 47 de ani s-a prezentat la celebrul concurs televizat "America's Got Talent" si a spart cu ajutorul sanilor noua cutii de bere. Uluitoarea ei performanta i-a lasat cu gura cascata pe spectatori, care i-au rasplatit prestatia cu ropote de aplauze, noteaza Cancan.