Un donator de sperma rupe tacerea: "Am 32 de copii la 34 de ani!" Timisoreanul Alin B. este, la 34 de ani, de profesie jandarm, merge o data la doua zile la Obstetrica si Ginecologie "Bega" sa doneze sperma pentru femeile nevoite sa recurga la "banca" pentru a avea un copil. Dupa calculele lui, pana acum, cu siguranta, 32 de copii ii poarta genele. Donarea lichidului seminal a devenit pentru el un hobby care ii aduce lunar cateva sute de euro, scrie Cancan.

Papusile cu sindromul Down – ultimul racnet in materie de “jucarii de nisa”. Copii cu dizabilitati au de-acum incolo un tovaras de joaca dupa chipul si asemanarea lor, care sa-i ajute mai bine sa inteleaga si sa accepte problemele pe care le au. Sau cel putin asa ar trebui sa “functioneze” noii prieteni neinsufletiti ai copiilor cu handicap – papusa cu sindromul Down, papusa in scaun cu rotile, papusa in carje, papusa cheala in urma chimioterapiei, scrie Gandul.

Campion la bataie si sah. Un tanar din Rusia a fost incoronat campion mondial la sah-box, un joc ce necesita aptitudini egale atat la mutarea pieselor de sah, cat si la pocnirea adversarului. Studentul Nikolai Sajin si-a invins adversarul, cu ajutorul mintii, si prin loviturile puternice aplicate cu precizie in barbia acestuia. Un meci normal de sah-box consta in sase runde de sah si cinci de box, scrie Click.

A facut sex cu o caracatita. Un barbat din Australia a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu o caracatita, dar si cu alte specii. Rodney Scott Mclagan, in varsta de 48 de ani, se afla in arestul politiei, dupa ce la locuinta acestuia au fost descoperite peste 3.000 de imagini cu barbatul facand sex cu copii, cai si caini, scrie Cancan.

Trouble ia pastile de 18.000 $. Potrivit New York Magazine, catelusa 'cheltuieste' anual 18.000 $ pe pastile pentru rinichi, 100.000 $ pentru bodyguarzi, 8.000 $ la saloanele de infrumusetare, 1.200 $ pe mancare si vreo alte 3.000 $ pe diverse 'distractii', scrie Libertatea.

Mireasa, goala. O italianca in varsta de 30 de ani a dat in judecata casa de moda la care si-a comandat rochia de mireasa in valoare de 4.000 de dolari, pe motiv ca piesa vestimentara ar fi fost prost cusuta si ar fi cedat partial chiar in timpul cununiei, scrie Evenimentul Zilei.

Campionatului Mondial de Carat Nevasta. Acesta este cuplul englez care a terminat traseul prin apa si pe uscat al Campionatului Mondial de Carat Nevasta si a fost ovationat de public pentru modul spectaculos in care a concurat. Cuplul format din Aila Bruce si Ash Davies, din Londra, a ocupat abia locul trei in Campionatul Mondial de Carat Nevasta, care a avut loc in localitatea finlandeza Sonkajarvi, scrie Click.

Romanul care a returnat portofelul, recompensat. Claudiu Vasilache, romanul care a gasit recent un portofel cu 1.000 de euro si l-a predat politiei din orasul italian Ancona, a primit o recompensa neasteptata. Batranul care-l pierduse a trimis pe adresa ziarului local din Ancona doua banconte de cate 500 de euro, cerand ca barbatul sa fie recompensat. Romanul, in varsta de 40 de ani, lucreaza de sase ani in Italia, avand meseria de tamplar, scrie Libertatea.