Au facut sex pe bloc! Reporterii Libertatii au surprins, zilele trecute, o serie de imagini incredibile. Doi tineri, suiti pe acoperisul unui bloc din Capitala ca sa faca plaja, nu au mai putut rezista 'caldurii' si au decis sa se dezbrace complet. Iar apoi, chiar daca puteau fi vazuti de oricine care locuia in blocurile din jur, au inceput sa faca dragoste!

Au facut sex in fiecare noapte, timp de un an. Cand a realizat ca aniversarea sotului ei, Brad, se apropie cu pasi repezi, Charla Muller, o americanca din Asheville, Carolina de Nord, a fost cuprinsa de panica. "Brad implinea 40 de ani si imi doream din tot sufletul sa ii fac un cadou pe care sa il tina minte toata viata", isi aminteste Muller. "Asa mi-a venit ideea asta nastrusnica, pe care toate prietenele mele au considerat-o nerealista, adica sa ii promit sotului meu ca vom face sex in fiecare zi, timp de un an", adauga Charla. Zis si facut. Timp de 12 luni, femeia s-a achitat cu religiozitate de obligatia pe care si-a luat-o singura, scrie Cancan.

Cel mai luxos bordel din lume. Seful Bisericii Catolice va sosi in Australia in perioada 15-20 iulie, pentru a participa la Ziua Internationala a Tineretului. Odata cu el, tara va fi invadata de peste 200.000 de pelerini si turisti. Cu aceasta ocazie, Xclusive, considerat cel mai luxos bordel din lume, se asteapta la o crestere a profiturilor, de 150-200%. Prostitutia este legala in Australia, iar industria sexului cunoaste o inflorire spectaculoasa de fiecare data cand statul-continent gazduieste un eveniment international de marca, noteaza Click.

Plantatie de canabis in cimitir. Politia vietnameza a retinut doi barbati care se pregateau sa stringa prima lor recolta de canabis, dintr-o plantatie ascunsa intr-un... cimitir. Nguyen Manh Hung, seful echipei de ingrijitori ai cimitirului, si Ho A Lau, cu virste de 44 si 46 de ani, au fost arestati dupa ce autoritatile au descoperit o gradina de canabis intinsa pe o suprafata de 25 de metri patrati, printre pietrele funerare ale cimitirului din Hanoi, informeaza Jurnalul National. Vietnamul are legi stricte in privinta traficului cu droguri, in unele cazuri fiind aplicata chiar pedeapsa cu moartea.

Si-a taiat un testicul. Un bihorean de 45 de ani, din localitatea Rosia, a ajuns miercuri in stare grava la spital, dupa ce, beat fiind, si-a taiat un testicul cu drujba. Medicii au reusit sa ii refaca scrotul barbatului pentru ca testiculul nu era taiat din radacina. Pacientul va putea face sex dupa circa 21 de zile, anunta Libertatea.

Saci speciali pentru parturile vacilor. Metanul emis sub forma de ragaieli sau parturi de catre bovine este de 20 de ori mai nociv pentru atmosfera decat dioxidul de carbon. De aceea, pentru a impiedica incalzirea globala, cercetatorii australieni au initiat un program chiar “de la coada vacii”, informeaza Daily Mail, citat de Click. Astfel, cu ajutorul unor saci speciali se colecteaza zilnic peste 1.000 de litri de gaze de la o singura vaca pentru a fi studiate in laborator.

Sexul, alinarea batranetii. Dichi, Lis si Israela, campioni in dormitor. Fie ca se ajuta de pastiluta albastra sau fie doar pentru ca iubirea dintre ei le da aripi, indragostitii zilelor noastre spun ca diferenta de varsta de 35 de ani nici nu se simte in dormitor. Daca pe Israela o lauda barbatul sau ca este foarte buna la pat, sotia lui Dichiseanu ne asigura ca actorul este activ sexual, in ciuda celor 75 de primaveri. In schimb, Lis recunoaste ca o pastiluta de Viagra provoaca scantei in dormitor, dezvaluie Gardianul.

Are 5 ani, e oarba, dar e un geniu al pianului. O fetita din Coreea de Sud este, la numai 5 ani, vedeta in tara sa natala si are toate sansele sa devina un star international, datorita maiestriei cu care canta la pian. In ciuda faptului ca este oarba, micuta Yoo Ye Eun smulge ropote de aplauze si lacrimi de emotie in concertele ei, desi nu a vazut niciodata instrumentul ce i-a adus celebritatea. Yoo Ye Eun si-a castigat deja renumele de 'micul Mozart al Asiei', noteaza Libertatea.

O pisica a adoptat doi pui de panda abandonati dupa nastere de ursoaica. Adoptie inedita la gradina zoologica din Amsterdam! Doi pui de panda rosu, abandonati dupa nastere de mama lor, sunt ingrijiti acum de o pisica, relateaza Romantica. Felina i-a adoptat imediat si i-a primit printre ceilalti patru pui ai sai. Din nefericire, unul dintre puii de urs nu a rezistat si a murit. Celalalt panda se simte bine, spun ingrijitorii parcului zoo, care cred ca acesta are sanse de supravietuire destul de mari.

Un profesor din Neamt sustine ca a gasit un craniu de extraterestru. Un cunoscut profesor nemtean sustine ca a descoperit un craniu de extraterestru si a identificat un mesaj care ar putea elucida mai multe aspecte privitoare la istoria veche a Romaniei. Craniul pietrificat peste care a dat Dumitru Ionita are o forma bizara. "Este identic cu acela gasit la Roxwell, in SUA, in 1976. Este sigur un craniu de extraterestru", spune profesorul, citat de Cancan.

Romanul Andrei, spaima manechinelor. Modelul Andrei Barleanu (23 de ani) e pe cat de frumos, pe atat de detestat la ora actuala de colegele sale de breasla de la New York. Desi ar trebui sa stea cuminte dupa acuzatiile de viol si hartuire cu care a avut de luptat prin tribunale, Andrei continua sa se dea in stamba prin gesturi vulgare, scrie Libertatea. 'Ne ciupeste de fund si de sani de cate ori trece pe langa noi. Am ajuns sa-l uram din tot sufletul', au declarat in presa americana manechinele care au lucrat cu Barleanu.