Stelistul Goian a fost facut ca la usa stanei de Gigi Becali. Latifundiarul e nemultumit ca fotbalistul vrea sa se transfere in strainatate:

-De ce zici ca nu te las sa pleci? Vrei sa pleci gratis? Ia zi, ma, vrei sa pleci gratis? Te-ai saturat, ma, de Steaua? Cand ai venit de la Bacau, era bine la Steaua, nu?

-Da, dar am muncit la Steaua

-Da? Si nu ai, ma, salariu, pentru ca ai muncit? N-ai primit bani? Auzi la el, a muncit la Steaua! Ba, stii de ce n-ai plecat pana acum? Ca nu te-a vrut nimeni, ma, de aia! Eu am zis la misto aia cu TVA-ul, ca din cauza asta ar fi picat transferul. N-ai avut oferte, de aia n-ai plecat (Evenimentul Zilei)

Stefan Ogica: "Tolea este convins ca m-am culcat cu nevasta lui, dar nu mi-as fi permis asa ceva, fiindca ne cunoastem si avem prieteni comuni. Oricum, in prezent ma vad cu circa 20 de femei, asa ca nu de partenere de sex imi fac eu griji. Nu i-am tras-o inca Magdei lu? Tolea!" (Cancan)

Fosta componenta a trupei Atomic Kitten, Kerry Katona, a declarat recent pentru revista OK! ca reality-show-ul celor doua romance de la Cheeky Girls o face sa vomite. „Aproape ca mi s-a facut rau cand au inceput sa vorbeasca despre sex. Mai ales atunci cand Gaby a marturisit ca a facut prea mult sex cu caraghiosul ei de logodnic, politicianul Lembit Opik”. Primul episod al reality-show-ului „Living With... The Cheeky Girls” (Atac-online)