Silvio Berlusconi: “Am creat o superba echipa de tineri ministri. Insa in afara de entuziasmul tinerilor, era nevoie de experienta unui batranel ca mine, care sunt ca Brunello di Montalcino, un vin care cu cat imbatraneste, cu atat este mai bun” (Gandul).

Kelly Brook, noua imagine a loteriei britanice: „Unele femei cred ca pot fi mai inteligente daca isi pun sani” (Atac).

Gina Pistol: "Vara, se intampla ceva ciudat cu barbatii. Cred ca-i bate soarele in cap si le strica echilibrul hormonal. Altfel cum s-ar explica dorul lor de duca. Am patit-o si eu, au patit-o si prietenele mele. Deci, nu sunt un caz singular" (Cancan).

Miley Cyrus, artista de 15 ani: "Imi place sa ma consider o fata pe care nu o poate avea si nu o poate pastra nimeni. La varsta mea, multe fete o iau pe cai gresite. Eu cred ca abstinenta este o chestie superba" (Curentul).

Actrita porno Belladonna: "Suveranul Pontif a facut un lucru bun atunci cand si-a cerut scuze in mod public pentru abuzurile sexuale comise de preoti. Insa trebuie sa inteleaga fenomenul si sa ia masuri, dar acest lucru nu va fi posibil daca nu accepta sfaturi privind nevoile sexuale ale clericilor". Starleta a oferit Bisericii Catolice din Australia peste 300 de casete cu filme erotice in care a fost protagonista, motivand ca peliculele le pot folosi clericilor drept material didactic. (Cancan).

Laura Andresan: "Trebuie sa lasi pudismul la usa dormitorului"(7plus).

Florin Moldovan, alias Naomi: “Probabil ca lumea s-ar astepta sa intaresc randurile la usa lui Marius Moga si sa-i cer sa-mi compuna. Ei bine, nu va fi deloc asa. Moga, pentru mine, este un vax, un compozitor impins de la spate si umflat cu pompa. Acest individ bate campii. Oamenii de varsta a doua nici nu au auzit de el, doar tinerii, care nu sunt decat doua, trei milioane in tara asta” (Click).