Oana Zavoranu vrea sa-si bage mama in puscarie. Imediat ce procesul civil va lua sfarsit, vedeta ii va intenta acesteia un proces penal, pentru inselaciune si abuz de incredere:

"Nu m-am gandit la acest lucru pana in momentul in care am auzit declaratiile doamnei Teodorescu, prima dintre prietenele mamei care a decis sa ma sustina in proces. Aceasta a povestit ca, imediat dupa moartea lui Zavoranu, mama a mers in casa lor si s-a plans ca nu stie cum sa ma pacaleasca sa-i cedez averea. A revenit cateva zile mai tarziu, victorioasa spunand: "I-am tras-o!". Totul este inregistrat. Trebuie sa recunosc ca aceste declaratii m-au socat", povesteste Oana. (Cancan)

Umberto Bossi, ministru in cabinetul Berlusconi si lider al Ligii Nordului, a recurs la un gest obscen pentru a raspunde versului din imnul Italiei conform caruia italienii sunt „sclavii Romei“:

"Nu trebuie sa mai fim sclavi ai Romei. Trebuie sa luptam contra canaliei care vrea centralizare. Sunt 15 milioane de oameni dornici sa lupte pentru libertatea lor. Ori facem reforme, ori va fi razboi si noi vom castiga“, a spus politicianul (Cotidianul)