Sex de 20 de ori in 48 de ore. Iris Avram, o oradeanca de 21 de ani, este impreuna cu sotul ei, Dan, de peste trei ani si, conform celor spuse de ei, fac dragoste cat de des este posibil. Cu toate acestea, cei doi recunosc ca nu au reusit sa depaseasca recordul americancei Charla Muller si al sotului ei, care au facut sex, zilnic, timp de un an, pentru ca nu au putut fi unul langa celalalt permanent, asa cum si-ar fi dorit. Totusi Iris Avram a declarat ca: 'la inceputul relatiei, in 48 de ore am facut sex de 20 de ori', scrie Libertatea .

Vacanta a la Becali. Miliardarul Gigi Becali si-a oferit lui, sotiei si celor trei fete o vacanta pe masura averii pe care o pastoreste. Latifundiarul din Pipera se relaxeaza timp de zece zile la hotelul de cinci stele Monte Carlo Bay, in principatul Monaco. Aici, o noapte de cazare poate ajunge chiar si la 10.000 de euro, relateaza Libertatea.

Ultimul răcnet în materie de jucării: Barbie sado-masochistă. Cine s-a plictisit de conservatoarea păpuşă Barbie şi simte nevoia de o schimbare, poate să-şi achiziţioneze varianta sado-maso, denumită sugestiv "Black Canary". Dar, cum era de aşteptat, organizaţiile religioase nu au privit cu ochi buni această apariţie pe piaţă. Deşi este destinată adulţilor colecţionari de Barbie, sexoasa păpuşă va fi uşor de reperat pe rafturi şi de copii. "Christian Voice", o organziaţie religioasă britanică şi-a exprimat clar dezacordul : "Barbie a fost întotdeauna mai nebunatică, dar de data aceasta s-a depăşit orice limită. O păpuşă pentru copii, îmbrăcată în haine incitante din punct de vedere sexual este rezultatul unei iresponsabilităţi, este o mârşăvie, scrie Romantica.

Fundul cel mai valoros din Marea Britanie aparţine unui bunic. Dacă majoritatea persoanelor ajunse la vârste înaintate se gândesc la fonduri de pensii şi asigurări de viaţă, un bunic din Lancashire, Marea Britanie, şi-a asigurat fundul pentru mai mult de un milion de euro, relatează Daily Mirror. Graham Butterfield testează paturi pentru o firmă din localitatea unde locuieşte şi este convins că fundul său are superputeri. "Poate suna ciudat dar fundul meu nu este un fund normal: are o sensibilitate crescută şi simt diferenţa dintre materialele folosite în paturi", spune bărbatul, informeaza Romantica.

După 18 zile de karaoke, finlandezii din Kouvola au intrat în Guiness Book. Clubul de karaoke din oraşul finlandez Kouvola a început concursul pe 2 iulie şi a primit pe 11 iulie un certificat Guiness Book, după ce membrii acestuia au depăşit vechiul recordul de 214 ore de karaoke deţinut de un club chinezesc. Membrii clubului din orăşelul Kouvola au continuat să cânte şi după data de 11 iulie, după ce doborâseră vechiul record, propunându-şi iniţial să depăşească 600 de ore de karaoke fără oprire, titreaza Romantica.

La pedichiură, în acvariu. Un salon de înfrumuseţare din Washington oferă tratamente de pedichiură cu ajutorul peştilor. Astfel, clientele îşi introduc picioarele într-un acvariu, unde mai mulţi peştişori de mici dimensiuni le mănâncă straturile de ţesut mort de pe tălpi, scrie Click.

Recent, o femeie cazata la Eforie Sud a reclamat la ANPC "cocosul pitic" al vecinului, ba chiar si "cantatul pasarii". Turista nu a fost multumita de serviciile unei pensiuni pentru ca "un cocos a cantat non-stop si i-a spart timpanele si creierii". Femeia a cerut inspectorilor sa ia masurile necesare, pentru ca "pasarea sa fie dusa din preajma casei, pe motiv ca altfel ajunge la balamuc", scrie Cancan.

Un lautar oltean si-a facut legitimatii de Guvern si Parlament. Nicu de la Romanesti sau Nicu Tobosaru - in buletin si in alte acte, Nicolae Cornitoiu - e un tobosar din Craiova care si-a pus pe gardul casei inscriptia "Atentie ies masini - Politia". Nu se afla acolo niciun sediu de politie, dar masini ies destule. Toate sunt ale lui Nicu si poarta in parbriz permis de libera trecere emis de Guvern, inscriptii precum "Nicu King Tobe" si "Nicu Tobe Boss" sau girofar. Lautarul se lauda si cu o legitimatie prin care Guvernul si Camera Deputatilor ii confera "functia" de "lider al muzicantilor din Romania", iar pe una dintre cartile lui de vizita, sub calitatea lui de sef de orchestra, sta scris cu litere de-o schioapa numele unui cunoscut post de televiziune. "Eu cant la receptii numai la imparati, ma cheama toti barosanii Romaniei, ei m-au facut sef peste muzicanti", ne-a explicat Nicu provenienta actelor pe care le detine, relateaza Cancan.