Masina ucisa. Americanul Keith Walendowski a fost arestat dupa ce si-a impuscat masina de tuns iarba tip „Lawn-Boy“, deoarece aceasta refuzase sa porneasca. Politia din Milwaukee l-a arestat pentru posesia unei arme modificate si „comportament violent“, acuzatii pentru care, daca va fi gasit responsabil, omul risca o amenda de 11.000 de dolari si peste sase ani de inchisoare, scrie EvZ.

Un francez s-a casatorit legal cu o decedata. Un pictor de 68 de ani s-a casatorit sambata, in sudul Frantei, cu fosta sa partenera de viata care murise in 2004, in cadrul unei casatorii postume, o procedura extrem de rara permisa de legea franceza. Pentru a putea oficia aceasta casatorie, a fost nevoie de un decret al sefului statului, cosemnat de premier si ministrul justitiei, a precizat primarul satului Lamontélarié, cu doar 75 de locuitori, unde s-a petrecut evenimentul, relateaza Romantica.

Cel mai mare gratar din lume, gatit in Rusia. Aproape o mie de rusi s-au strans in acest weekend in jurul celui mai mare gratar pentru carnati din lume, organizat la Clubul de Yachting Novyi Bereg. Gratarul, care masoara putin peste 103 metri, a intrat deja in Cartea Recordurilor. Pe uriasul teren verde din apropierea Moscovei s-au gatit peste 500 de carnati grosi infipti in 250 de tepuse special pregatite pentru acest eveniment, noteaza Click.

Miss Grasana are 156 de kilograme. In Italia, la Forcoli, a avut loc concursul de Miss si Mister Grasii 2008. Castigatoare a fost desemnata Susanna Finetti, in varsta de 41 de ani, din oraselul Argenta, care a oprit cantarul la 156 de kilograme. La barbati, titlul a revenit, pentru a doua oara consecutiv, lui Stefano Ben, un gradinar in varsta de 40 de ani din Marzabotto, care cantareste 242 de kilograme, informeaza Cancan.

Mozaic dulce. Peste 4.000 de artisti amatori - functionari si membri ai comunitatii locale - au creat in Parcul Chiswick, din Londra, un „tablou“ alcatuit din aproximativ 250.000 de bombonele Smarties. In opera lor comestibila, care va fi consemnata in Cartea Recordurilor, artistii au reprodus cateva dintre cele mai indragite sau renumite atractii ale capitalei britanice - London Eye, Big Ben, Royal Albert Hall si Stadionul Wembley. Noul mozaic are o suprafata de 40 de metri patrati, fata de vechiul detinator al recordului, care masura „numai“ 37,126 mp, relateaza EvZ.

Local de lux pentru caini "fitosi". Proprietarii de caini de rasa din Mexico City isi pot duce patrupedele la cine romantice, petreceri canine sau o simpla degustare la un restaurant de lux special pentru ei. In meniul localului exista preparate traditionale din tarile de provenienta ale diferitelor rase canine. La restaurantul “Bow Wow” din Mexico City, cateii “fitosi” se pot bucura de sushi de pui, preparate scotiene din miel sau crochete cu cascaval, anunta Click.

Femeile sunt lideri mai eficienti decat barbatii. Femeile s-au aratat a fi lideri mai buni in domeniul afacerilor decat barbatii, fiind peste acestia in majoritatea ariilor de activitate din domeniul managementului, potrivit unui studiu realizat in Australia. Cercetarea a scos la iveala faptul ca femeile surclaseaza barbatii in ceea ce priveste asumarea riscurilor, gandirea strategica, calitatile de lider si inovatia si sunt pe picior de egalitate cu barbatii in ceea ce priveste stabilitatea emotionala, sustine Romantica.

Despagubita de Rolling Stones cu un milion de dolari. Hilary Olson, o specialista in machiaj din Statele Unite, si-a rotunjit substantial veniturile dupa ce a primit un milion de dolari de la membrii trupei Rolling Stones. Tanara de 30 de ani a fost despagubita astfel, fara sa ajunga la proces, pentru faptul ca in vara lui 2005 a fost hartuita sexual de chitaristul Ronnie Wood, in varsta de 61 de ani, noteaza Cancan.

Iubirea din metrou a coborat la prima. Patrick Moberg, 22 de ani, s-a indragostit fulgerator de o necunoscuta pe care a zarit-o intr-o garnitura de metrou, anul trecut, in noiembrie, in zona Manhattan. Dar a pierdut-o in multime, astfel incat a schitat un portret al fetei si a creat o pagina web special pentru a o gasi: www.nygirlofmydreams.com. Incredibil pentru un oras cu 8 milioane de locuitori, Moberg a reusit s-o identifice dupa numai 48 de ore, relateaza EvZ.

O catelusa a adoptat cinci purcei. O catea de vanatoare din Mehedinti creste, de mai bine de doua luni, pe langa propriii catei, si cinci purcelusi ramasi orfani de mama lor. Purcelusii erau sortiti sa moara prin flamanzire, daca nu ar fi intervenit catelusa cea miloasa, scrie Cancan.