Corneliu Vadim Tudor despre presupusa fuziune PRM-PC: “Ce fuziune? Cu nenorocitii aia de la PC, partidul-televizor? Adica ne inghit ei pe noi sau cum? Asa de plecat cu sorcova ma credeti voi. (...) Uitati cuvantul fuziune. (...) Nu s-a pus niciodata problema. A incercat acum doi ani Dan Voiculescu si am ras de el”. In privinta posibilitatii convocarii vreunui congres al formatiunii, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, este foarte transant: “Nu convoaca nimeni nimic in PRM, da? Eu convoc!”. (Gardianul)

Candidatura scuza mijloacele

Daniela Buruiana sustine ca Oana Zavoranu a abandonat PRM inca de anul trecut. "Nu a mai calcat pe acolo, pentru ca e o fata foarte pragmatica si a inteles ca nu are ce cauta intr-un partid de batrani. Probabil a si fost sfatuita ca acest lucru i-ar dauna foarte mult imaginii proprii. Stiu ca Vadim a tras de ea, a insistat, dar ea a fost cea care l-a refuzat. Pentru PRM ar fi fost o miscare buna, pentru ca ea are tinerete, celebritate si bani pentru a-si sustine campania, adica exact cele trei lucruri pe care PRM nu le mai are acum"

Oana Zavoranu raspunde: "Sunt in continuare membra a PRM si nutresc fata de domnul senator Corneliu Vadim Tudor sentimente de apreciere si respect. Voi candida pentru un loc in Camera Deputatilor, in Bucuresti, indiferent care va fi sistemul de vot. Refuz sa particip la diversiunile pe care le lanseaza doamna respectiva" (CanCan)

Tudor Chirila panseuri din toate pozitiile: "Cred ca suntem cu totii de acord ca politicienii romani sunt vedetele noastre porno. Ei f** Romania zi de zi, din toate pozitiile, cu penisuri mari si groase". (Atac)