Israela pleaca in vacanta in scaunul cu rotile. Dansatoarea de salsa Israela a iesit din spital dupa accidentul suferit in noaptea nuntii. Israela s-a casatorit acum cateva saptamani cu Liviu, un barbat mult mai tanar decat ea. In noaptea nuntii, cand a fost furata, unul dintre nuntasi a cazut peste ea si i-a fracturat bazinul. Israela a fost nevoita sa stea in spital, imobilizata la pat trei saptamani. Acum ea s-a recuperat, dar medicii i-au sugerat sa mai foloseasca ceva timp scaunul cu rotile. Sotul ei Liviu i-a pregatit o surpriza, o vacanta in strainatate, cel mai probabil in Israel, acolo unde se afla ceilalti membrii ai familiei, noteaza Atac.

Orgoliu de sofer. Barbatilor australieni nu le place sa stea pe scaunul din dreapta atunci cand sotiile sau prietenele lor se afla la volan, iar multi dintre ei ar divorta daca partenera le-ar contesta abilitatile de soferi, potrivit unui sondaj realizat de revista „Top Gear Australia“, citat de EvZ. Doar 15% dintre cei 3.000 de barbati chestionati au declarat ca s-ar simti confortabil daca ar calatori intr-un automobil condus de partenera de viata.

Japonezii asculta in draci muzica romaneasca. Dupa ce trupa O-Zone a innebunit japonezii cu piesa “Dragostea din tei”, de pe urma careia compozitorul melodiei, Dan Balan, a incasat sute de mii de euro din drepturile de autor, iata ca si alti artisti din Romania se bucura de un succes nesperat in aceasta tara ce are 126 de milioane de locuitori. Cleopatra Stratan a facut furori, anul trecut, cu melodia “Ghita”, iar trupa Fly Project abia ce a lansat un album, in Japonia, in urma cu doar doua saptamani, anunta Click.

A fost confundat cu Mos Craciun. In urma cu cativa ani, Radovan Karadzici, barbatul cu barba alba si statura impresionanta, a fost confundat de o fetita cu Mos Craciun, anunta Libertatea. Probabil ca in ceea ce-l priveste pe fostul lider al sarbilor bosniaci, inocenta se opreste aici, la o simpla asemanare fizica.

Jack, cioara care se crede caine! Atunci cand familia Linvingstone l-a adus acasa pe Jack, acesta era prea mic pentru a se putea hrani singur. Dar la numai 10 saptamani de la adoptie, cioara are probleme serioase de identitate. Confuza cioara dispare adeseori in timpul zilei, dar revine seara pentru a manca si a se alinta. "De fiecare data cand ne suim in masina, sare si el pentru ca vrea sa mearga cu noi. Si atunci cand mama vine acasa, ii sare in poala ca un catelus nerabdator", relateaza Romantica.

Politisti confundati cu stripperi. Doi politisti din Germania au fost luati drept stripperi de cheflii de la o petrecere, unde cei doi fusesera trimisi pentru a restabili linistea. Politistii au fost intimpinati cu urale de domnisoarele prezente la cheful organizat in orasul Simmern, acestea, aflate in mod evident sub influenta alcoolului, indemnindu-i sa-si dea jos uniformele si sa ramina in costumul lui Adam, informeaza Jurnalul National.

La Manila, masina de politie merge cu ulei prajit. Vehiculele de patrulare din capitala filipineza Manila au schimbat combustibilul pe fondul crizei mondiale a petrolului, informeaza AFP. Astfel, masinile de politie au ajuns sa foloseasca doar 40 la suta motorina si 60% ulei de prajit, aruncat de unul din lanturile de fast-food din tara, noteaza Click.

"Sfanta Maica" Angelina. Satula de zecile de stiri care apar zilnic despre actrita Angelina Jolie si cei sase copii ai ei, o artista din Statele Unite s-a gandit sa protesteze intr-un mod mai putin obisnuit. Fara sa stea prea mult pe ganduri, femeia, al carei pseudonim artistic este "14", a realizat o icoana ce o reprezinta pe Jolie in chip de Fecioara Maria alaturi de progeniturile ei, scrie Cancan.

Primul puscarias cu blog din Romania. Desi nu are acces, teoretic, la internet, un detinut de la Rahova si-a creat site si blog - si inca unul dupa toate regulile domeniului - prin care incearca sa-si demonstreze nevinovatia. http://moldoveanumihai.blogspot.com si www.moldoveanulibertate.as.ro. Acestea sunt adresele de blog si de site ale unui detinut, Moldoveanu Mihai, care ispaseste o condamnare de 25 de ani de inchisoare, una dintre cele mai mari din tara, pentru omor, talharie si instigare la talharie, scrie Cancan.

Cu jet pack-ul la serviciu. Un inventator neozeelandez a prezentat, la un show aeronautic din Wisconsin, „primul jet pack practic“ din lume, care poate fi folosit inclusiv pentru a ajunge la locul de munca, relateaza EvZ. Cel care l-a testat a fost chiar fiul inventatorului Glenn Martin, Harrison, care s-a ridicat la o inaltime de aproape un metru si a ramas in aer timp de 45 de secunde. Teoretic, jet pack-ul lui Martin poate parcurge o distanta de peste 48 de kilometri in 30 de minute si va costa circa 63.000 de euro.

Un cuplu de lesbiene a nascut doua perechi de gemeni. Doua lesbiene din California, inseminate cu sperma de la acelasi donator (anonim) si cu ovule recoltate de la o singura femeie - au nascut fiecare gemeni, potrivit presei britanice. Cele doua femei au mai avut cinci tentative esuate, extrem de costisitoare (15,000 dolari fiecare), de-a lungul ultimilor trei ani. Solutia ideala a fost ca ovulele sa apartina mamei mai tinere, iar sperma sa fie recoltata de la acelasi barbat, informeaza Click.

Manechin de succes, desi s-a nascut fara o mana. S-a nascut fara mana stanga. La 7 ani, a jurat sa nu poarte niciodata proteza. S-a tinut de cuvant. Si-a dus viata mai departe, refuzand sa fie roaba propriei drame. Mai mult, a reusit intr-o lume in care frumusetea echivaleaza cu perfectiunea. La 23 de ani, Kelly Knox e una dintre celebritatile britanice ale momentului, noteaza Gandul.

Politia rusa a descoperit inca o secta care asteapta sfarsitul lumii. Politia rusa a descoperit in regiunea Penza, la 500 de kilometri de Moscova, o secta ortodoxa care traieste izolata asteptand sfarsitul lumii, informeaza Romantica. Douazeci de persoane, in special femei cu virste cuprinse intre 45-50 de ani, sustin ca sunt discipolii unui invatat ortodox, Alexis, care a fost ingropat in apropierea refugiului. Sectantii sustineau ca nu peste mult timp va avea loc un nou razboi mondial in care va muri aproape intreaga omenire.

Grecii, cei mai grei din Europa. Dieta mediteraneeana - bazata pe legume, fructe si ulei de masline - a pierdut competitia cu produsele fast-food pana si in Grecia, locuitorii acestei tari fiind cei mai grasi din Uniunea Europeana, releva un raport al Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), potrivit EvZ.