Chinezii nu au voie sa poarte sosete albe cu pantofi negri, fuste din piele si parul prea lung. Fara fuste de piele, pantaloni de pijama pe strada, sosete albe la sandale negre si vesminte transparente: acestea sunt doar cateva dintre “sfaturile obligatorii” emise de autoritatile de la Beijing pentru locuitorii capitalei, care se pregateste intens pentru deschiderea Jocurilor Olimpice. Cum “factorul uman” era singura chestiune care mai ramasese nereglementata inainte de Olimpiada, guvernul s-a gandit sa imparta, la nici mai mult nici mai putin de patru milioane de gospodarii, brosurica privind “tinuta vestimentara corecta” a chinezului obisnuit, noteaza publicatia britanica The Times, citata de Gandul.

Are 210 kilograme la doar 15 ani. 'Unii oameni devin dependenti de droguri. Eu nu reusesc sa renunt la mancare si din cauza aceasta as putea sa mor'. Asa isi incepe povestea cea mai grasa adolescenta din Marea Britanie, care la 15 ani are deja 210 kilograme si continua sa se ingrase, informeaza Libertatea.

Asa vom merge la serviciu. Producatorul japonez de masini Toyota a prezentat ieri un mic vehicul pe doua roti care poate atinge 6 km/h, anunta Click. Aparatul, propulsat electric, va fi testat intai pe aeroporturi si in marile magazine, apoi va intra in productie de serie.

La 17 ani, umbla cu masina in spate. Adolescentul britanic Kye Thomas, de 17 ani, a dezvoltat de la o varsta frageda un interes deosebit pentru masini. Baiatului, care cantareste 93 de kilograme, ii place la nebunie sa ridice automobile cu mainile goale, pentru a se mentine in forma. Performantele sale nu au trecut neobservate de organizatorii unui concurs de culturism, care l-au declarat cel mai puternic adolescent din Anglia, noteaza Cancan.

Inundatiile din Ucraina, prevestite de doi ochi imensi. Semn divin sau doar o interpretare umana? Oamenii din Bucovina de dincolo de Prut spun ca inundatiile catastrofale de acum cateva zile au fost prevestite de un cap de vulpe cu doi ochi imensi care s-a vazut pe cer. Enigmaticul semn a aparut in noaptea de 26 spre 27 iulie si a fost surprins de un barbat din regiunea Cernauti, sustine Click.

Cersetor cu "licenta". Ca sa nu mai fie amendat de politisti, un acordeonist hunedorean si-a scos autorizatie de "creatie artistica" de la Registrul Comertului. Jan Drosu e primul cersetor autorizat din Romania. "Domnule, nu e bine spus asa... Eu nu sunt cersetor, sunt liber profesionist", sustine barbatul de 39 de ani din Petrila, care canta zilnic la acordeon in centrul Petrosaniului ca sa faca rost de bani pentru a-si intretine familia, scrie Cancan.

O fabrica din China se imbogateste din tiparirea de biblii in engleza. Tipografia, unde se lucreaza in trei schimburi, a vandut deja 55 milioane de biblii, scrie Gandul. Biblia, pe cale sa depaseasca in popularitate „Carticica rosie a lui Mao” in cel mai mare stat comunist al lumii.

Gimnastica la flacon. Adio, efort! Americanii au inventat o pilula care suplineste exercitiile fizice si care face muschii „sa creada“ ca au fost dusi la sala, anunta EvZ. Medicamentul-minune, denumit AICAR, „pacaleste“ muschii, dandu-le senzatia ca au fost solicitati indelung, ceea ce duce la arderea grasimilor si la imbunatatirea considerabila a formei fizice.

A dansat la bara pe felinar. Dansatoarea Monserrat Morilles, in varsta de 26 de ani, a fost protagonista unor show-uri de striptease ad-hoc in diverse locatii din tara sa din origine, Chile. Ultimul spectacol oferit de aceasta a avut loc pe o strada din centrul orasului Valparaiso, unde voluptuoasa chilianca a dansat pe bara unui felinar, relateaza Cancan.

Hot de covoare sfinte. Un buzoian a vrut sa plece acasa cu patru covoare ale Catedralei Mitropolitane din Timisoara, pe care le-a gasit proaspat spalate, intinse la uscat pe scarile sfantului lacas. Mihai D. nu a apucat sa-si faca planuri cu noile achizitii, ca a fost oprit de o patrula a politiei, informeaza Click.

Colectioneaza sticlute goale de parfum si servetele. In sapte ani, o adolescenta din Sibiu a colectat 150 de sticlute de parfum cu nume celebre si 1.000 de servetele cu diferite modele si culori. Cristina Garboanta (14 ani) a inceput sa colectioneze sticlute goale si servetele cand era eleva in clasa a doua. Daca ar fi fost pline, spune Cristina, valoarea celor peste 150 de sticlute de parfumuri cu nume celebre, adunate de la cunostinte si cumparate de rude, ar depasi 250.000 de euro, noteaza Libertatea.