Keira Knightley sustine ca nu e proasta! Cu toate ca majoritatea rolurilor interpretate de ea au fost de domnite inteligente, din lumea buna, despre Keira Knightley s-a tot vorbit ca nu ar fi un geniu, avind in vedere virsta la care a renuntat la studii in favoarea carierei. Pentru a inchide gura "binevoitorilor", actrita britanica este hotarita sa demonstreze ca nu e proasta: "Este adevarat ca am renuntat la scoala la 17 ani si ca sufar de dislexie, dar asta nu inseamna ca sint proasta, ci dimpotriva, imi doresc sa citesc cit mai mult pentru a dovedi contrariul", a afirmat Keira intr-un interviu. (7Plus)

Anamaria Ferentz ingrozita de litoral “Toata viata mea am fost indragostita de plajele din Constanta, insa acum nu mai pot spune acelasi lucru. Inainte, cand eu eram doar un copil, plajele erau curate, apa la fel si nu riscai sa faci vreo toxiinfectie alimentara, pentru ca restaurantele respectau normele de igiena. Acum mi-ar fi si teama sa merg la noi la mare! Apa este extrem de murdara, imbogatita cu multe sticle de plastic, cutii de bere si chiar tampoane folosite. In ultima mea vacanta petrecuta la Constanta am avut surpriza aceasta neplacuta. Cand am intrat in apa m-am oripilat! Peste tot in jur erau tampoane folosite si mi se face greata chiar si acum cand imi amintesc. A fost pur si simplu socant! Am iesit repede din apa, iar de atunci nu am mai calcat pe litoralul romanesc. Plajele din afara sunt extrem de curate si unde mai pui ca este si mai ieftin! (Gardianul)

Lege si Ordine Seful politiei din Los angeles, William Bratton, a declarat pe canalul local de stiri KNBC: “Daca observati, de cand Britney (Spears) a inceput sa umble mai imbracata si sa se comporte cuviincios, de cand Paris (Hilton) a plecat din oras si, slava Domnului, nu mai deranjeaza pe nimeni si, desigur, de cand Lindsay Lohan a devenit lesbiana, nu mai avem nici o problema”. (Click)

Proba de apa Subprefectul Orest Onofrei infirma convocarea primarilor la Suceava de catre cristian David „Ministrul nu a avut nici o treaba cu Radautiul. A baut apa plata si a plecat”. (Cotidianul)