Frigarui de scorpioni, supa de creier de caine, cozi de iguana si testicule de magar- delicatese marca Beijing Amatorii de senzatii tari culinare isi pot da intalnire la Olimpiada de la Beijing unde se vor putea intrece in a degusta ganganii si animale demne, mai degraba, de gradina zoologica sau de admirat intr-un insectar. Chinezii le vor putea oferi celor aproximativ 500.000 de vizitatori, atrasi de mirajul sporturilor, o portie de buna cultura gastronomica chinezeasca pura. De la piciorusul milimetric al unui miriapod pana la o bucata de carne de rechin, gurmanzii pot gasi cele mai ametitoare combinatii de animalute amestecate in aceeasi tocanita, scrie Gandul.

Victoria Beckham este descendenta unui camarad al lui Karl Marx Cantareata Victoria Beckham este descendenta unui comunist german, apropiat al lui Karl Marx, care a trait in secolul al XIX-lea, potrivit unui istoric german. Beckham, nascuta Victoria Adams, sotia fotbalistului David Beckham, este stra-stra-stra-stranepoata artistului revolutionar Carl Heirich Pfaender, a spus Hans Mueller, un istoric din orasul Heilbronn, relateaza Romantica.

Viata de cuplu te scapa de dementa In urma unui studiu la care au participat 1.449 de persoane, cercetatorii suedezi de la institutul Karolinska au ajuns la concluzia, ca relatia de cuplu e sanatoasa si te fereste de unele boli psihice. Astfel, cei care au un partener de viata au sanse reduse cu 50% ca la batranete sa se imbolnaveasca de Alzheimer sau dementa. Pe de alta parte, cei care au trecut printr-un divort sau sunt vaduvi inca din tinerete, au de la trei pana la sase ori mai multe sanse sa sufere de boli psihice odata cu apropierea varstei de 70 de ani, titreaza Libertatea.

Acum iti poti incarca telefonul mobil...in geanta Pentru toate doamnele si domnisoarele carora li s-a descarcat telefonul mobil atunci cand aveau mai mare nevoie de el, acum exista o solutie la indemana: geanta-incarcator. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti telefonul, ipod-ul sau aparatul de fotografiat in geanta, sa iesiti pe strada si sa va rugati sa iasa soarele. De ce? Pentru ca noua inventie functioneaza cu energie solara, pe care o abosoarbe cu ajutorul unor panouri si o transorma direct in electricitate.Multifuntionala geanta este inventia unui student la Facultatea de Inginerie, Joe Hynek si este deja un succes pe website-urile de moda ecologice, informeaza Romantica.

Un vultur din Marea Britanie se crede caine Un vultur din Marea Britanie crescut in captivitate se comporta ca si un caine. Pasarii pe nume Evie ii place sa alerge dupa minge, intocmai ca un patruped. Intr-o zi cand se juca cu mingea, George Hedges, stapanul vulturului, a observat ca pasarea a zburat repede, a ridicat jucaria si i-a dus-o inapoi, exact cum ar fi procedat un caine. De atunci, britanicul petrece ore intregi jucandu-se cu Evie, care, in momentul cand aduce inapoi mingea, primeste drept recompensa un peste sau o bucata de pui, relateaza Libertatea.

Barul mobil care arde calorii Londonezii au de-acum ocazia sa bea si sa 'conduca' in acelasi timp, fara a comite vreo ilegalitate. Petrecaretii pot sa porneasca intr-o plimbare cu barul mobil si sa pedaleze prin oras in timp ce savureaza o bere sau un cocktail. Masinaria, care a fost inventata de Luke Robertson, are 12 locuri, se pune in functiune ca o bicicleta, cu ajutorul unor pedale, iar viteza maxima pe care o atinge e de 12 kilometri pe ora. In plus, datorita pedalarii continue, bautorii pot sa arda circa 120 de calorii pe ora, sustine Libertatea.

50.000 $ pentru clonele cainelui Pentru prima data in istorie, oamenii de stiinta au reusit sa cloneze caini in scopuri comerciale. Un laborator din Coreea de Sud a realizat cinci copii identice ale unui pitbull pe nume Booger. Stapana animalului a cerut ca dulaul sau sa fie clonat dupa moarte, deoarece nu poate trai fara el. Femeia a platit 50.000 de dolari pentru acest serviciu, informeaza Click.

Hotul milionar Un britanic a reusit sa faca avere printr-o metoda de furt ingenioasa. Barbatul statea la hoteluri scumpe, se imbraca in haine de firma si inchiria masini de lux, pentru a avea o imagine prezentabila. Se afisa apoi la magazine din tara, unde se dadea drept broker, agent de asigurari sau imobiliar. Ii convingea astfel pe angajati sa-l primesca inauntru si sustragea bunuri de pe rafturi., scrie Click.

Mama lui Mccain, vitezomana la 96 de ani Desi a implinit 96 de ani, Roberta Mccain, mama candidatului republican la functia de presedinte al Statelor Unite, este spaima soselelor din Arizona. Femeia, care a luat lectii de pilotat masini de curse, este o impatimita a automobilelor si obisnuieste sa depaseasca viteza legala, spre disperarea fiului ei, care a fost silit sa recunoasca public faptul ca Roberta este frecvent amendata de politisti. Cea mai de spectaculoasa infractiune comisa in trafic de venerabila doamna Mccain s-a consumat pe o strada din Seligman, unde pensionara a fost prinsa conducand cu 180 de kilometri la ora, titreaza Cancan.

Locuieste de patru luni In aeroport O femeie din Germania, Bettina P., de 48 de ani, sta de patru luni in aeroportul din Palma de Mallorca, din Spania. Femeia, care are cu ea trei valize si o pisica, a ramas fara serviciu, dar nu se intoarce in tara natala pe motiv ca se traieste mai bine in Spania. Situatia Bettinei pare rupta din filmul "Terminalul" in care Tom Hanks juca rolul unui barbat blocat pe aeroportul din New York din cauza unei crize diplomatice, relateaza Cancan.