Cate majorete incap intr-o cabina de lift? Desi nimeni nu ar trebui sa se intrebe cate persoane incap intr-un lift, indiferent de varsta, rasa sau mod de a-si petrece timpul liber, fetele dintr-o tabara pentru majorete au ignorat semnul de la intrare in cabina si au vrut sa cerceteze pe pielea lor. Majoretele au tratat cu circumspectie mesajul "Nu mai mult de 15 pesoane" care era afisat la intrarea in lift. Asa ca, nu foarte usor, in cabina respectiva s-au inghesuit 26 de fete cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani si, cu toate ca au reusit sa se deplaseze de la etajul 4 la etajul 1 al cladirii, liftul s-a blocat din cauza greutatii. Desi au chemat ajutoare, persoana care se ocupa cu astfel de cazuri a reusit sa vina abia dupa 25 de minute. Una din fete a lesinat si a fost dusa la spital, iar alte doua au fost tratate la fata locului, relateaza Romantica.

Si-a facut bar intr-un copac. Peste 7.000 de turisti bat anual drumul pana la Limpopo, in Africa de Sud, pentru a bea o bere in trunchiul unui arbore baobab inalt de 22 de metri. Heather van Heerden, din Limpopo, Africa de Sud, poate spune cu mana pe inima ca a dat lovitura in afaceri. Femeia a avut inedita idee de a-si deschide un bar in trunchiul unui baobab inalt de aproape 22 de metri si batran de 6.000 de ani. Desi localul nu poate gazdui mai mult de 15 persoane odata, Heather nu duce lipsa de clienti, pentru care a instalat chiar si curent electric, un telefon si o tabla de darts, relateaza Cancan.

Din pat la tribunal. Cel putin o data pe saptamana, timp de doi ani, tanara Kerry Norris si prietenul ei, Adam Hinton, si-au exasperat vecinii cu partide sexuale zgomotoase, care uneori se intindeau pana la 6.00 dimineata. Cei doi obisnuiau sa-si strige obscenitati unul altuia si sa loveasca patul de perete atat de tare incat vecinilor le era imposibil sa doarma. „Am fost nevoit sa-mi iau numeroase zile libere din cauza faptului ca nu ma puteam odihni noaptea“, a declarat in instanta Richard Norris, unul dintre vecini. Un tribunal din Brighton, Marea Britanie, a amendat-o pe Norris cu 200 de lire sterline si a avertizat-o ca urmatoarea eventuala abatere va fi mult mai usturatoare, scrie EvZ.

Cea mai prolifica mama din Canada este romanca. Un cuplu de romani din Canada se bucura pentru nasterea celui de-al 18-lea copil al familiei. Alexandru Ionce este foarte mandru de familia lui si, mai ales de Livia, sotia sa in varsta de 44 de ani. Cel mai tanar membru al familiei, Abigail, este fetita si a cantarit la nastere 3.5 kilograme. "Nu am planuit niciodata cati copii vom avea. L-am lasat pe Dumnezeu sa ne ghideze viata", a declarat tatal, potrivit Romantica.

Stapana celor cinci catelusi clonati ar putea fi autoarea unei rapiri cu tenta sexuala. Saptamana trecuta, o stire de senzatie a facut inconjurul agentiilor de presa si al Internetului: Bernann McKinney si-a clonat mult-iubitul caine, Booger, mort in urma unui cancer si are acum cinci copii perfecte ale animalului de casa. Presa britanica a sesizat insa o asemanare izbitoare intre fotografia lui Bernann McKinney si cea a lui Joyce McKinney, devenita „faimoasa” in 1977 in urma unui scandal sexual. Atunci, Joyce McKinney, regina a frumusetii din Carolina de Nord si majoreta, l-a rapit pe Kirk Anderson, misionar mormon, in timp ce acesta batea pe la usile britanicilor din Ewell, Surrey, incercand sa-i converteasca, dezvaluie Gandul.

Scos din coma cu Rolling Stones. Un britanic in varsta de 60 de ani s-a trezit din coma in care intrase de 10 saptamani dupa ce sotia sa i-a pus sa cante piesa lui preferata, „(I Can’t Get No) Satisfaction“, de Rolling Stones. Sam Carter isi pierduse cunostinta din cauza unei forme severe de anemie, doctorii care l-au consultat estimand ca are 30% sanse de supravietuire. Unul dintre doctori a sfatuit-o pe sotia pensionarului sa ii puna acestuia sa cante muzica preferata, la maximum, prin casti. Dupa trei zile de „tratament“ cu Rolling Stones, barbatul si-a revenit, relateaza EvZ.

El are 86 de sotii. Un nigerian s-a insurat cu 86 de femei si a facut 170 de copii, de­­si nu are o slujba stabila. El ii sfatuieste pe barbati sa nu se insoare cu prea multe femei. Omul spune ca a rezistat unei astfel de vieti de familie “doar cu ajutorul lui Dumnezeu”. Asa ca, individul ii povatuieste pe barbatii mai tineri sa nu-i urmeze exemplul in materie de casnicii, scrie Click.

E cel mai mic om din Anglia. Michael Henbury este un englez de 50 de ani care a primit recent titlul de cel mai mic om din Marea Britanie, datorita inaltimii sale de numai 88,9 cm. Cu toate acestea, Michael duce viata unui om normal, este un sot fidel si tatal unui baietel care la 7 ani e mai inalt cu un cap decat el, informeaza Libertatea.

Postasii americani vor sa poarte fuste. Postasii americani vor sa fie pe picior de egalitate cu colegele lor de munca, cel putin in privinta vestimentatiei. Ei vor sa nu mai fie obligati sa umble imbracati in pantaloni, cel putin pe timpul verii, si sa se poata imbraca in fuste asemanatoare kilturilor, vestimentatia traditionala scotiana, anunta Cancan.

Senzatii tari inca de la 3 ani - oferite de o bunicuta nepoatei sale. O femeie in varsta de 54 de ani a fost arestata pentru ca isi conducea masina prin parcarea unui complex comercial din SUA cu nepoata de numai 3 ani stand pe acoperisul masinii. Batrana a declarat ca nu ar lasa pe nimeni si nimic pe lumea aceasta sa-i raneasca nepoata si ca a condus cu viteza foarte mica, in timp ce o tinea de un picior. Ea le-a mai zis autoritatilor ca a vrut sa-si scoata nepoata la aer si sa o faca sa se distreze putin, noteaza Romantica.