O egipteanca in varsta de 27 de ani a nascut sambata septupleti, intr-un spital din orasul Alexandria, au anuntat membrii familiei sale. Starea sanatatii Ghazalei Khamis a fost apreciata drept buna, desi femeia a pierdut mult sange din cauza operatiei de cezariana. Nou-nascutii, patru baieti si trei fete, cantaresc intre 1,45 si 2,8 kilograme si se afla cu totii intr-o conditie stabila, scrie EvZ.

A vorbit la linia erotica de 7.000 de euro. Un barbat din Germania s-a cazat la un hotel timp de sapte zile si a folosit telefonul din camera pentru a suna la linia erotica. Tanarul de 22 de ani, care fumase canabis si consumase anfetamina, a fost retinut dupa ce a refuzat sa plateasca factura de 7.197 de euro. Barbatul a mai fost amendat pentru acest lucru si in Dortmund si in Hannover, scrie Cancan.

Sarac lipit, a predat banii gasiti. Un imigrant nigerian din Spania, sarac lipit, a gasit o valiza cu 2.700 de euro si a decis... sa se prezinte la o sectie de politie si sa o lase acolo. Potrivit site-ului Independent Online, Dom Amby (24 de ani) a observat valiza pe marginea drumului. Nigerianul n-a stat pe ganduri si s-a indreptat spre prima sectie de politie. Politistii au reusit repede sa dea de proprietar, un om de afaceri de 68 de ani, care isi pierduse diplomatul in timp ce mergea pe motocicleta, anunta Click

Cursa de '100 metri... cadre'. Cum mapamondul e cuprins de isteria Jocurilor Olimpice de la Beijing, China, patru pensionare din Bradford, Marea Britanie, s-au hotarat sa faca si ele ceva in semn de solidaritate. Astfel, in ciuda varstelor inaintate, Mary Clark (86 de ani), Ivy Bean (102 ani), Kathleen Hynes (88 de ani) si Hilda Maw (83 de ani) s-au luat la intrecere, cu ajutorul cadrelor metalice cu care se deplaseaza, pe peluza din fata azilului in care locuiesc, anunta Libertatea.

10.000 de euro pentru un caine pierdut. Un miliardar scandinav anonim ofera 100.000 de coroane suedeze (10.670 de euro) celui care il va aduce inapoi pe Bamse, un caine de sapte ani, furat in urma cu doua saptamani, stapanilor sai suedezi, potrivit cotidianului “Aftonbladet”. “Sa furi un caine fara aparare este ceva intr-adevar lamentabil. Cu acesti bani, hotii vor putea sa-si cumpere o haita de caini”, a declarat miliardarul, care a dorit sa ramana anonim, informeaza Click.

Scapa de nervi cu doar 45 de dolari. Reteta ideala de a scapa de nervi e sa spargi fara nici o retinere cat mai multe farfurii. Cel putin pe aceasta premisa functioneaza un club din San Diego, California. Aici se afla un loc special amenajat, in care oamenii se pot elibera de furie contra cost, fara sa isi deranjeze vecinii. Astfel, un serviciu intreg de farfurii poate fi facut tandari in schimbul a 45 de dolari sau poti sa zdrobesti de pereti cu doar 10 dolari suvenire care iti trezesc amintiri neplacute, scrie Libertatea.

Gemenii Gigi Becali si Mirel Radoi din Furculesti. Gigi Becali si Mirel Radoi sunt gemenii de un an ai familiei Lupu din Furculesti. Suporter infocat al Stelei, Manole Lupu si-a numit copiii dupa celebrele vedete din fotbal: "Pai, Mirel Radoi e cel mai mare jucator roman, iar Gigi Becali e jupanul!". Stau 17 suflete in doar patru camere, intr-o casuta la iesirea din Furculesti, cam la asta se reduce povestea familiei Lupu, scrie Cancan.

Cantarea 254 kg cand a ramas gravida. Leanne Salt a devenit cea mai grasa mama din lume care a nascut tripleti, anunta News of the World. Desi, cand a aflat ca este gravida, medicii au avertizat-o ca o sarcina i-ar pune viata in pericol atat ei, cat si copiilor, din cauza greutatii sale de 254 de kilograme, Leanne si-a dorit atat de mult sa devina mama incat a hotarat sa riste si sa duca sarcina la capat. Astfel, ea a adus recent pe lume tripleti, doua fetite, Deanna si Daisy, si un baiat, Finlee, scrie Libertatea.

Olimpiada animalelor. Animalele de la o gradina zoologica din Germania s-au intrecut la diverse probe. In paralel cu mult mai celebrele Jocuri Olimpice care se desfasoara in aceste zile in China, necuvantatoarele au si ele propriile “intreceri” sportive. La gradina zoologica din Hanovra, Germania, s-a desfasurat, vineri si sambata, Olimpiada Animalelor. Sute de curiosi au venit sa vada ratonii, focile sau cangurii la lupte libere, concursuri de catarat sau sarituri in apa, relateaza Click.