Protest spontan după confiscarea a 315 Biblii la Beijing. Patru americani de religie creştină au primit „tratamentul chinezesc” pe un aeroport, după ce au încercat să introducă 315 Biblii în China. Cei patru creştini au încercat să protesteze pentru că le-au fost confiscate Bibliile, însă după un protest care a durat aproximativ 30 de ore petrecute într-un aeroport, s-au dat bătuţi şi au renunţat să-şi mai ceară Bibliile înapoi, scrie Gandul.

O tânără de 17 ani este campioana Suediei la SMS. Departe de China, o suedeză de 17 ani a fost declarată campioană a Suediei la SMS, după ce a fost cea mai rapidă în scrierea pe telefonul mobil a unui text dat de organizatorii competiţiei. My Svensson a scris în suedeză un text de 141 de caractere, compus din fraze scurte şi cu multe semne de punctuaţie în 61 de secunde, relateaza Romantica.

A plecat în vacanţă, iar prietenii l-au crezut mort. Mare a fost surpriza unui britanic atunci când s-a întors acasă dintr-o vacanţă prelungită şi şi-a găsit prietenii jelindu-l. Cu stupoare, Michael O'Neill a aflat că aceştia erau convinşi că amicul lor s-a prăpădit. Confuzia a început în iunie când Michael s-a hotărât să plece la un prieten din Australia. Fiind o decizie de ultim moment, bărbatul nu a avut timp să-şi înştiinţeze toate cunoştinţele. Vecinii lui O'Neill au sesizat lipsa lui, s-au îngrijorat şi au decis să sune la poliţie. Uşa apartamentului său a fost spartă, dar nici urmă de el. Ca într-o frasă de prost gust, săptămâna trecută prietenii britanicului au citit în ziarul local de moartea unui Michael O'Neill din Middlesbrough, care avea aceeaşi vârstă şi doi fraţi cu aceleaşi nume. Era, bineînţeles, doar o coincidenţă, informeaza Romantica.

'Harry Potter' sufera de sindromul copilului neindemanatic. Daniel Radcliffe, interpretul lui Harry Potter, a dezvaluit recent ca sufera de dispraxie, o boala numita si 'sindromul copilului neindemanatic', informeaza Libertatea. Se pare ca aceasta afectiune ii creeaza mari dificultati 'tanarului magician' in legarea sireturilor si tot ea e responsabila de faptul ca Daniel nu a reusit sa aiba rezultate bune la scoala. Dispraxia afecteaza coordonarea motorie si, de obicei, nu are o cauza vizibila. Boala poate afecta inclusiv dezvoltarea intelectuala, fizica si limbajul.

Un primar din Australia vrea 'să importe' femei urâte. Primarul oraşului australian Mount Isa a făcut apel către “doamnele urâte”, acestea fiind invitate să se mute în oraşul său. În Mount Isa, numărul femeilor a scăzut dramatic, oraşul fiind cunoscut pentru industria minieră. John Moloney, primarul oraşului Mount Isa, spune ca “răţuştele urâte” ar putea să-şi găsească fericirea dacă vor alege să se mute în acest oraş. Aici, raportul este de o femeie la cinci bărbaţi. Dintre cele 21.000 de persoane înregistrate, doar 819 sunt femei cu vârste între 20 şi 24 de ani, arată un recensământ realizat în 2006, scrie Click.

Serviciile secrete britanice au decis să recruteze şi spioni homosexuali şi vor să le permită angajaţilor să fie mai deschişi asupra sexualităţii lor. MI5, serviciul care răspunde de securitatea internă a Marii Britanii, a apelat la serviciile unei organizaţii de apărare a drepturilor homosexualilor, Stonewall, pentru a favoriza recrutarea homosexualilor în cadrul agenţiei, afirma Click.

Cea mai scunda mama din Anglia. La 32 de ani si 1,13 metri inaltime, Karina White este cea mai scunda femeie din Marea Britanie care a reusit sa ramana insarcinata. Femeia, care va aduce pe lume o fetita peste trei saptamani, sufera de nanism, desi provine din parinti avand inaltimi normale, relateaza Cancan.

Se cojeste in 35 de secunde. Britanicii lenesi carora le plac portocalele au la dispozitie un nou sortiment de citrice. Acestea prezinta avantajul ca se pot decoji in timp-record, respectiv doar 35 de secunde. Fructele pot fi achizitionate de la lantul de magazine Sainsbury's si costa 74 de eurocenti bucata, scrie Cancan.

Memoreaza 818 carti de joc. Britanicul Ben Pridmore este omul cu cea mai buna memorie vizuala din Marea Britanie. Barbatul, in varsta de 31 de ani, poate retine 818 carti de joc, echivalentul a sapte pachete, pe care apoi le spune exact in ordinea in care le-a vazut. Cu toate acestea, britanicul are mici dificultati in a retine numele persoanelor, titreaza Cancan.