Ziua politista, noaptea prostituata. Se pare ca salariul pe care il castiga ca politista nu ii era de ajuns britanicei Vikki Thorne, astfel ca ea a decis sa mai adune ceva bani in plus cu ajutorul celei mai vechi meserii din lume, adica prostituandu-se. In 2006, Vikki s-a inscris la o agentie, prin care, sub numele de Kelly, isi oferea serviciile sexuale pentru 100 de lire sterline pe ora. O persoana care a preferat sa-si pastreze anonimatul a declarat pentru tabloidul The Sun ca politista era una dintre cele mai solicitate cliente ale agentiei, ajungand chiar sa aiba si 20 de clienti pe saptamana, scrie Libertatea.

Femeile pierd in fata oglinzii 3.276 de ore din viata. Potrivit unui studiu, femeile stau in fata oglinzii peste 136 de zile din viata, timp in care un astronaut poate face traseul Pamant-Luna de 22 de ori. Studiul realizat pe 1.000 de britanice arata ca doamnele pierd 3.276 de ore privindu-se pentru a fi in cea mai buna forma, in timp ce barbatii doar 1.092 de ore, afirma Libertatea.

Maimuta cat un deget. Vizitatorii gradinii zoologice din Barnim, Germania, s-au amuzat teribil, zilele trecute, cand au vazut pentru prima data un pui de maimuta din specia marmoset, in varsta de noua saptamani. Micutul are marimea degetului mare de la mana si a mai avut doi fratiori, care au fost dati spre adoptie deoarece mama lor nu avea suficient lapte pentru toti trei, scrie Libertatea.

Testoasa pe rotile. Arava, o broasca testoasa de la Gradina Zoologica Biblica din Ierusalim, a inceput o noua viata... pe rotile, dupa ce specialistii au inzestrat-o cu o proteza pentru picioarele din spate, relateaza Click. Testoasa de 25 de kilograme in varsta de 10 ani a ajuns la aceasta gradina zoologica in urma cu cateva luni, suferind de o paralizie a picioarelor din spate care o impiedica sa se miste singura.

La 16 ani a vrut sa o ucida pe Regina. Hammaad Munshi a devenit cel mai tanar terorist condamnat din Marea Britanie. El a fost arestat in 2006, pe cand avea doar 16 ani, si este banuit de planuirea unui atac la adresa familiei regale din Londra. Baiatul a fost judecat si gasit vinovat de strangerea unor materiale ce puteau fi folosite in scopuri teroriste. Sentinta ii va fi data abia luna viitoare, dar judecatorii spun ca va primi cel putin 10 ani de inchisoare, scrie Click.

Cu sarpele In pantaloni. Kurtis Gertz, prezentatorul rubricii meteo de la canalul american KCCI-TV, si-a blestemat ideea de a face o transmisiune in direct cu un piton in jurul gatului. Dupa cateva secunde in care reptila a stat cuminte, aceasta s-a plictisit de mangaierile lui Gertz si si-a varat capul sub pantalonii scurti ai barbatului, care a inlemnit de frica, relateaza Cancan.

Democratii beau de sting. Un sondaj realizat pe un esantion de 100 de barmani din Washington a scos la iveala faptul ca simpatizantii Partidului Democrat sunt mai inclinati catre pahar decat sustinatorii republicanilor. Cu alte cuvinte, adeptii lui Barack Obama, si nu ai lui John McCain sau ai actualului presedinte american George W. Bush, cunoscut pentru problemele sale din tinerete cu alcoolul, sunt ultimii clienti care parasesc localurile la ora inchiderii, scrie Cancan.

Cer Guvernului teren pentru o ambasada intergalactica. Extraterestrii vor vizita oficial Pamantul, dar pentru aceasta le trebuie o ambasada diplomatica. Liderul din Romania al unei noi religii mondiale, care considera specia umana ca fiind creata de extraterestri, a solicitat Presedintiei si Guvernului atribuirea unui lot de pamant, de circa 314 hectare, unde sa fie construita o ambasada intergalactica. Miscarea Raeliana, condusa la noi de Toma Cristian Marinescu, a facut cereri similare la majoritatea guvernelor lumii, dar pana acum nimeni nu le-a dat un raspuns, afirma Cancan.