Tonul de apel cu "prezervativ". In incercarea de a promova sexul sigur, o companie de telefonie mobila din India a lansat pe piata tonul de apel care striga "prezervativ, prezervativ". "Ideea este sa infrangem inhibitiile si tabuurile din societatea indiana, deoarece oamenii inca mai au ezitari atunci cand trebuie sa discute despre si chiar sa utilizeze prezervativul", a declarat Radharani Mitra, directorul creativ de la BBC World Service Trust, creatorul tonului de apel, potrivit Cancan.

„Patinaj“ pe asfalt, agatat de masina. Cativa adolescenti sauditi au uimit intreaga lume practicand unul dintre cele mai periculoase sporturi extreme - „patinajul“ pe drumurile publice. Imbracati in costume traditionale de culoare alba si avand in picioare doar niste sandale, probabil din cele cu talpi prevazute cu minirole, tinerii „patineaza“ agatati de portierele autoturismului, relateaza EvZ.

Ultima lui dorinta: este mort, dar sta in picioare. Ultima dorinta a unui tanar portorican, care si-a pierdut viata la doar 24 de ani, a fost sa stea in picioare pana in clipa cand va fi inmormantat, scrie Click. Asa s-a facut ca la propria inmormantare, mortul Angel Pantoja Medina si-a intampinat rudele venite la priveghi in pozitie de drepti la capataiul propriului sicriu.

A murit cel mai batran om din lume. Indianul Habib Miyan a fost cunoscut ca fiind cel mai varstnic om din lume, desi recordul nu i-a fost niciodata recunoscut de reprezentantii Guinness Book. In varsta de 139 de ani, el a murit la un spital de stat din localitatea Jaipur, din cauza starii sale de sanatate extrem de precara. In ultima vreme, facuse febra si suferea de dizenterie, relateaza Cancan.

O noua meserie: iscalitor. O editura americana a gasit o solutie inedita pentru a-i scapa pe autorii lenesi de corvoada sedintelor de autografe. Intr-un anunt postat pe internet, editura anonima recruteaza 14 oameni care pot falsifica semnatura a doi autori de succes, ramasi si ei anonimi. Cei mai talentati falsificatori vor primi 25 de dolari pentru fiecare 200 de carti semnate. Sedinta de autografe va dura doua zile, ceea ce inseamna ca, la o rata de o semnatura la fiecare 15 secunde, cele 14 sosii vor semna 53.760 de carti, noteaza EvZ.

Un norvegian sustine ca este urmasul unui rege din secolul al XIV-lea. Un norvegian a intentat proces la un tribunal din Oslo pentru a revendica nici mai mult nici mai putin decat tronul Norvegiei. Barbatul, de 42 de ani, sustine ca este descendentul unui rege norvegian din secolul 14, Haakon al V-lea Magnusson. Cu toate acestea, el nu a prezentat nici un fel de documente care sa ii sustina afirmatiile, dar s-a declarat dispus sa fie supus unui test ADN, anunta Romantica.

Cele mai imputite vestiare din Germania. Un club sportiv din orasul Elsmhorn, Germania, a anuntat ca a castigat concursul celor mai ravasite vestiare din tara, o veste buna totusi, de vreme ce i-a adus o prima de 20.000 de euro, pentru a-si renova respectivele incaperi. Concursul a fost organizat de un fabricant german si de clubul Hamburg FC St. Pauli, scrie Click.

Topless pe motociclete. De ani buni, amatorii de senzatii tari din Noua Zeelanda iau cu asalt orasul Auckland pentru a putea sa le admire in voie pe cele mai renumite staruri porno din lume care se afiseaza topless, calare pe motociclete. Defilarea, care incepe astazi, este organizata de Steve Crow, un nume respectat in industria filmelor erotice, informeaza Cancan.

Bigfoot de cauciuc. Cadavrul creaturii misterioase „descoperite“ saptamana trecuta de doi aventurieri in statul american Georgia, despre care se spunea ca ar apartine celebrului Bigfoot, s-a dovedit a fi numai un costum de gorila din plastic, anunta EvZ. Se pare ca interesul celor doi intreprinzatori, care detin afaceri in industria turismului de acest gen, nu a fost pur stiintific, farsa aducandu-le vanzari importante de suveniruri.

Yoda, pisicuta cu patru urechi. Yoda este o pisica din Chicago, Statele Unite ale Americii, care s-a nascut cu patru urechi. Felina, care apartine cuplului Valerie si Ted Rock si a fost botezata dupa cavalerii Jedi din filmul "Razboiul Stelelor", a facut o vizita la un cabinet medical unde i s-a implantat un chip, pentru a fi imediat localizata in cazul in care se rataceste sau este furata, scrie Cancan.