Psihologi britanici pentru alinarea celor ce au pierdut o planta draga. Leigh Hunt si echipa sa de opt persoane sunt obisnuiti sa dea oamenilor vesti proaste si sa-i vada trecand prin toate etapele normale: furie, soc, negare, amutire si lacrimi. Foarte multe lacrimi. Leigh nu este, asa cum s-ar crede, un medic. El are o meserie care imbina aptitudini necesare unui detectiv, unui consilier, unui om de stiinta si ale unui antreprenor de pompe funebre. Din fericire, singurele cadavre cu care se ocupa sunt cele de plante. Echipa de consilieri de la Societatea Regala de Horticultura din Surrey, Marea Britanie, nu a fost nicicand mai ocupata ca anul acesta. Peste 50.0000 de telefoane, e-mailuri si vizite in persoana trebuiesc rezolvate anul acesta, cu 15% mai mult fata de anul trecut, scrie Gandul.

Transmisiunea ceremoniei de inchidere a JO, „sabotata” de o veverita. Stire-soc pentru posturile TV din Elvetia, dar si pentru telespectatorii din acest stat care nu au mai apucat sa vada fastuoasa ceremonie de inchidere a JO 2008: un infractor, de talie mica, a „ucis” transmisiunea. Dotat cu doua „arme albe” redutabile, criminalul a secerat cablurile TV din regiunea romanda a Elvetiei, lasandu-i pe telespectatori cu ochii „in soare”. Infractorul, care a provocat o pana de curent de aproximativ doua ore a fost insa usor de identificat, informeaza AFP. Purtator al unei cozi pufoase, al unor dinti ascutiti si dotat cu o curiozitate „mortala”, sabotorul celor 6.000 de conexiuni din Zurich este...o veverita, relateaza Gandul.

Karl Lagerfeld si-a facut mascota dupa chipul sau. Creatorul de moda Karl Lagerfeld a realizat un urs de plus dupa chipul si asemanarea sa. Incepand cu luna decembrie, 2.500 de astfel de mascote vor fi scoase la vanzare, intr-un lant de magazine de lux, la pretul de 1.000 de euro bucata. Nu este un ursulet de plus obisnuit, nu este dragalas, nici potrivit pentru copii, si asta pentru ca poarta un costum dupa ultima moda si ochelari negri de soare. Designerul casei Chanel a considerat ca el este cel mai potrivit model de stil si gust pentru o mascota. A creat o editie limitata de ursuleti de plus, care-i poarta initialele pe catarama de la curea. Pretul piperat al acestora nu pare sa garanteze ca ursuletul Lagerfeld va fi cadoul-star de Craciun, relateaza Gardianul.

Yoda, pisica vedeta cu patru urechi. Este gri, simpatica, sanatoasa, are doi ani si a devenit celebra datorita unei perechi in plus de urechi. Si pentru ca proprietarii sai au simtul umorului, au botezat-o Yoda, dupa numele celebrului maestru Jedi din Razboiul Stelelor, scrie Romantica.

Regele Tailandei este cel mai bogat monarh din lume. Cu o avere estimata la 35 miliarde de dolari, regele Tailandei, Bhumibol Adulyadej, este pe primul loc intr-un clasament al celor mai bogati monarhi din lume publicat de Forbes, afirma Romantica.

Satisface peste o suta de barbati zilnic! Sute de barbati o suna zilnic doar pentru a-i auzi vocea si pentru a se lansa cu ea intr-o aventura sexuala imaginara. O cheama Lorena, are 23 de ani si e o bruneta focoasa, care lucreaza ca operator la o linie erotica din Bucuresti.

A intrat cu taxiul in aeroport! Soferul unei masini de taxi, cu doi pasageri la bord, a starnit panica si haos pe aeroportul din Dusseldorf, Germania. La sfarsitul saptamanii trecute, in timp ce se deplasa prin aeroport, taximetristul a virat brusc dreapta si a trecut prin panourile de sticla care delimitau intrarea in aeroport. Dupa ce a parcurs cateva zeci de metri, masina s-a oprit si alerta de terorism a fost declansata. Trupe speciale, genisti si politisti au securizat zona si au cautat o posibila bomba amplasata in autovehicul. Din fericire, nu au gasit nici un dispozitiv, iar vina pentru producerea accidentului o are soferul, caruia i s-a facut rau si nu a putut stapani masina, scrie Libertatea.

Obezii care vor sa scape de grasime o pot face cu indrumarea armatei. Sute de obezi si-au facut programari cu cativa ani inainte pentru a se interna in cea mai mare tabara pentru slabit din lume, aflata in statul american Carolina de Nord, informeaza The Sun. Printre grasii inscrisi in programul de slabit condus de fosti membri ai trupelor de comando americane, se numara si britanica de 15 ani si 200 de kilograme, Georgia Davis, relateaza Click.

S-a reangajat, desi e milionar. Carl Prance, un britanic in varsta de 50 de ani care a castigat la loterie 8,7 milioane de euro, s-a intors din nou la munca. Barbatul a declarat ca s-a plictisit de moarte in timpul calatoriilor pe care le-a facut in Grecia si in insulele Canare, iar acum vrea sa se faca din nou util. Acesta este motivul pentru care Prance s-a angajat din nou la caile ferate, unde castiga 750 de euro lunar, relateaza Cancan.