Pentru că făcea dragoste prea zgomotos, un englez nu mai are voie să-şi viziteze iubita. Unui englez din Brighton i-a fost interzis să-şi mai viziteze iubita, drept urmare a plângerilor vecinilor, care le-au reproşat tinerilor că fac dragoste prea zgomotos. Adam Hinton, 32 de ani şi Kerry Norris, 29 ani, nu se vor mai putea vedea la domiciliul tinerei. Vecinii acesteia au depus mai multe plângeri din anul 2006 până acum, din cauza diferitelor manifestări sonore ale cuplului: muzica dată la un volum inacceptabil, tăblia patului care se lovea de perete şi obscenităţi strigate în timpul actului sexual, scrie Romantica.

A furat peste 2.800 de biciclete. El va fi judecat, luna viitoare, pentru 58 de capete de acuzare legate de furt, tentativă de furt şi posesie de bunuri furate. Igor Kenk a furat, în total 2.865 de biciclete, majoritatea din oraşul canadian Toronto, scrie Click.

Madonna, fluierată de drumari. Madonna a fost alungată, din sala ei de gimnastică, de fluierăturile şi comentariile unor muncitori. Celebra cântăreaţă a cheltuit peste 20 milioane de dolari ca să-şi amenjeze propriul ei spaţiu de antrenament, într-o clădire învecinată cu locuinţa sa din Londra. Nu s-a bucurat însă prea mult de acest loc. La doar 7 luni după inaugurare, artista a renunţat să-şi mai facă exerciţiile aici din cauza unor muncitori de pe un şantier din apropiere. Bărbaţii o fluierau mereu pe Madonna şi îi adresau comentarii răutăcioase, de fiecare dată când ieşea, transpirată, din sala de gimnastică, scrie Click.

Michael Jackson are nas nou. Cu doar cateva zile inainte de a implini onorabila varsta de 50 de ani, Michael Jackson si-a schimbat din nou infatisarea. Vedeta a fost surprinsa de catre paparazzii la iesirea dintr-un restaurant din Los Angeles si a socat cu noul aspect. Nasul ascutit cu care ne-a familiarizat pana recent a disparut si acum, cel supranumit 'regele muzicii pop' are un nas nou, rotund pe care, potrivit Bild, si l-a facut cadou cu ocazia zilei sale de nastere, sustine Libertatea.

Au produs filmul "Hari Puttar". Warner Bros, producatorul francizei de succes "Harry Potter", a dat in judecata o companie de productie de film din India, care a realizat un film cu titlul "Hari Puttar - A Comedy of Terrors". Potrivit Hollywood Reporter, citat de Mediafax, Warner Bros considera ca numele filmului indian este prea apropiat de cel al faimosului vrajitor. Cazul urmeaza sa fie audiat la Inalta Curte din Mumbai, relateaza Cancan.

Isi micsoreaza sanii la televizor. Cunoscuta drept un personaj destul de turbulent al lumii mondene britanice, Kerry Katona, fosta membra a trupei Atomic Kitten, si-a propus din nou sa socheze. Tanara in varsta de 27 de ani a acceptat sa fie filmata non-stop pe durata interventiei chirurgicale de micsorare a sanilor pe care o va suferi saptamana aceasta. Imaginile cu Kerry renuntand la bustul ei marimea GG vor fi difuzate mai apoi in cadrul unui reality-show care, cred producatorii, va depasi toate recordurile de audienta, scrie Cancan.