"Tezaur Folcloric" in varianta gay la TV Angelicuss. Parodia se vrea punctul forte al TV Angelicuss, prima televiziune pentru gay din Romania. Ridiculizarea emisiunilor “Tezaur folcloric”, dar si a concursului “Eurovision” se afla deja printre programele difuzate de postul online care va fi lansat pe 1 octombrie. Oficialii televiziunii publice ne-au declarat ca Angelicuss a incalcat drepturile SRTv, ca titular al marcii “Tezaur folcloric”, si ca vor face demersuri legale privind protejarea acesteia, scrie Gardianul.

Gropi de gunoi cu miros de parfum. Gropile de gunoi din Bombay vor mirosi, literalmente, a flori. Edilii din Bombay au gasit o rezolvare destul de costisitoare la problema miasmelor emanate de tonele de deseuri aflate in putrefactie in gropile de gunoi de la periferia orasului indian. Cum reciclarea sau mutarea muntilor de gunoi sunt operatiuni ce necesita bani multi, efort fizic si mai ales vointa, indienii s-au gandit ca cea mai buna solutie o reprezinta “camuflarea” mirosurilor. In acest sens au fost achizitionati foarte prompt 42.000 de litri de deodorant pe baza de plante. Deodorantul cu miros dulce, denumit cu originalitate Sanil Supreme, va fi pulverizat zilnic, timp de sase luni, peste cele mai mari doua gropi de gunoi ale Bombay-ului, relateaza Gandul.

Cum se dreseaza copiii. Copilasii care abia au invatat sa mearga trebuie incurajati sa se poarte frumos prin aceleasi metode folosite sa „trateze“ comportamentul neascultator al cainilor. Asa sustine specialistul britanic in comportament animal Pat Moore. Acesta afirma ca, din cauza ca atat copiii mici, cat si cainii nu pot vorbi, au nevoie sa li se arate cum trebuie sa se comporte adecvat, potrivit EvZ.

O felie de tort de la nunta printesei Diana din 1981 va fi scoasa la licitatie. Chiar daca o fi fost deosebit de gustoasa in urma cu 27 de ani, felia de tort de la nunta Dianei cu printul Charles nu mai poate fi savurata acum decat ca o veritabila piesa de colectie. Licitatorii spera sa obtina cel putin 20.000 de lire sterline pentru prajitura de 22 cm, care a apartinut Moyrei Smith, menajera din 1981 a Reginei Mama. Moyra s-a stins din viata luna trecuta si ultima ei dorinta a fost aceea de a vinde felia de tort. Acoperita cu staniol, valoroasa prajitura a fost depozitata in mansarda toti acesti ani, sustine Romantica.

O catelusa va mosteni 500.000.000 de dolari. Conchita, o catelusa chihuahua, are toate sansele sa devina cel mai bogat patruped din lume. Stapana sa, miliardara americana Gail Posner, a declarat recent, la un post de televiziune din SUA, ca micuta Conchita e 'iubirea vietii ei' si ca are de gand sa ii lase catelusei o mostenire de 500 milioane de dolari, noteaza Libertatea.

Are picioare ca ale lui Robocop. Radi Kaiof, un fost militar israelian care si-a petrecut ultimii 20 de ani din viata intr-un scaun cu rotile din cauza unei paralizii a picioarelor, poate din nou sa mearga. Miracolul este posibil datorita lui Rewalk, un dispozitiv revolutionar inventat de inginerul Amit Goffer. Aparatul, o imbinare extrem de ingenioasa intre scheletul extern al crustaceelor si costumul purtat de Robocop, va incepe sa fie produs la scara larga din 2010 si se estimeaza ca va costa aproximativ 12.000 de euro, relateaza Cancan.

Kiron, copilul "zeu" din Bangladesh, are doua capete. Un spital din Bangladesh a fost luat cu asalt de 150.000 de oameni care vor sa vada un copil ce s-a nascut cu doua capete, iar politia incearca si acum sa tempereze multimea adunata sa il vada. Copilul se numeste Kiron, s-a nascut luni prin cezariana si cantareste 5 kilograme si jumatate. In prezent este internat la un spital din localitatea Jessore, dar starea sa de sanatate este incerta. Politia a fost chemata cand copilul a fost mutat dintr-un spital in altul si exista temeri ca multimea ar putea forta intrarea in spital, punand in mare pericol viata mamei si a copilului. In India si Bangladesh, copii nascuti cu asemenea malformatii sunt considerati zei, iar o mare parte din populatie crede ca acestia au abilitati supranaturale, scrie Romantica.

Au adormit goi-pusca pe iarba. Doi tineri din Hamburg, Germania au socat un cartier intreg cand au fost descoperiti, goi-pusca, adormiti pe un spatiu verde. In timpul unei petreceri, cei doi au decis sa se retraga si sa imparta cateva clipe intime, intr-un loc retras. Din cauza consumului excesiv de alcool 'porumbeii' au adormit pe iarba dintr-un parculet. In zorii zilei, oamenii din vecinatatea zonei verzi i-au chemat speriati pe politisti, care i-au trezit pe cei doi tineri, sustine Libertatea.

Tablouri din cafea. O artista din Filipine a devenit celebra dupa ce s-a apucat sa realizeze picturi din praf de cafea. Femeia a renuntat la vopselele obisnuite deoarece erau prea scumpe si a recurs la o materie prima mai putin costisitoare. Tanara recunoaste ca poate obtine, astfel, doar un numar limitat de nuante, dar tablourile ei se vand ca painea calda, gratie originalitatii lor, scrie Click.

Pedofilii, castrati in Marea Britanie. Autoritatile din Marea Britanie pregatesc un proiect de lege prin care pedofilii condamnati sa fie castrati cu ajutorul medicamentelor, relateaza presa londoneza. Tratamentul, pus la cale de medicul psihiatru Don Grubin, ii are in vedere in special pe pedofilii care au fost eliberati din inchisoare si sunt suspectati ca vor recidiva, informeaza Cancan.