Curiozitate bovina. O vitica a trecut prin clipe de cosmar dupa ce curiozitatea a impins-o sa bage capul in cuva unei masini de spalat, abandonata pe un camp din comitatul britanic Cornwall. Animalul a fost zarit de un trecator care i-a anuntat imediat pe responsabilii de la protectia animalelor. Acestia au intervenit prompt si au reusit sa scape juninca de „povara“ din metal, scrie EvZ.

Barbatii ar renunta si la sex pentru ca echipa favorita sa castige! Un sfert din barbati ar renunta la sex pentru o luna daca acest lucru ar face ca echipa favorita sa castige campionatul, potrivit unui nou studiu realizat in SUA. Mai mult chiar, 11 procente sunt in stare sa stea afara din dormitor oricat de mult, numai sa aiba satisfactia de a-si vedea echipa castigatoare. Chestionarul a fost realizat pe aproximativ 400 de barbati de toate varstele, noteaza Romantica.

Ea are 200 de orgasme pe zi. O britanica de 24 de ani poate fi considerata cea mai satisfacuta femeie din lume. Din cauza unei boli rare, ea are 200 de orgasme in fiecare zi. Sarah Carmen sufera de sindromul excitarii sexuale permanente – maladie care face ca circulatia sangelui in organele genitale sa fie mai intensa decat la oamenii normali. Din acest motiv, fata poate ajunge la orgasm in orice moment, starnita de cele mai neobisnuite activitati. Spre exemplu, vibratiile provocate de trecerea unui tren, sau pulsatiile ritmice ale aparatelor electrocasnice, pot sa o duca pe culmea extazului, sustine Click.

A aparut poza nud a vicepresedintelui SUA. Candidatul republican la presedintia SUA, John McCain, a provocat o controversa de proportii dupa ce a anuntat ca a ales-o pe guvernatoarea statului Alaska, Sarah Palin, drept vicepresedinte, in eventualitatea in care va iesi invingator in cursa electorala. La cateva ore dupa anunt, pe internet au inceput sa circule fotografii cu senatoarea dezbracata. Echipa de campanie a lui Palin a replicat imediat, sustinand ca este vorba despre o poza trucata, relateaza "News of the World", citat de Cancan. Speculatiile au o baza reala, aceea ca politiciana obscura a castigat in tinerete titlul de Miss Alaska.

Pestii, la fel de destepti ca sobolanii. Dr. Mike Webster, de la Universitatea „St. Andrews“, din Scotia, spune ca pestii de acvariu, precum popularii guppy, sunt capabili de performante intelectuale similare celor obtinute de soareci sau sobolani. In plus, adauga acesta, pestii se comporta intr-o maniera similara oamenilor atunci cand sunt in pericol. Considerati in mod traditional animale incapabile sa invete din cauza memoriei extrem de scurte, pestii se pot descurca intr-un labirint, sunt in stare sa recunoasca alti pesti si isi amintesc care dintre acestia sunt rivalii lor cei mai de temut, scrie EvZ.

Casatorie intre 100 de caini oficiata intr-un mall din New Delhi. Si-au unit destinele intr-o ceremonie desfasurata in cel mai popular mall din New Delhi. Protagonistii fericitului eveniment au fost peste o suta de caini costumati, bineinteles, pentru ocazie. Emotiile evenimentului le-au avut insa stapanii. Ceremonia a fost oficiata de un preot in fata caruia mirii si miresele, condusi la altar de stapanii lor, au facut schimb de juraminte. Unora dintre stapani le-a venit greu sa participe la ceremonie, la gandul ca ar putea fi nevoiti sa se desparta de animalul lor de companie casatorit, relateaza Romantica.

Barman la 100 de ani. Cel mai batran barman din Marea Britanie se numeste Jim Christou si are 100 de ani. In pofida varstei venerabile, barbatul nu vrea sa renunte la meseria lui deoarece ii place la nebunie sa stea de vorba cu clientii. Batranul isi petrece fiecare seara, servind bauturi intr-un local din tinutul Kent. El a fost chelner pana la varsta de 80 de ani, dupa care a trecut dupa tejghea, noteaza Click.

Schelet intr-un copac din jungla. Un ghid turistic care facea un tur cu un grup de australieni prin jungla din Papua Noua Guinee a facut, la sfarsitul saptamanii trecute, o descoperire incredibila. Ghidul a zarit, atarnat intr-un arbore, un schelet acoperit cu muschi de copac si licheni. Ramasitele sunt ale unui pilot care, cel mai probabil, si-a pierdut viata in al doilea razboi mondial si au fost gasite acum, dupa 60 de ani, scrie Libertatea.

Fanii vor sa o vada goala. Denise Milani, fotomodelul ceh care a devenit celebru datorita bustului sau natural foarte generos, este rugata insistent de fani sa pozeze goala. Mai mult decat atat, unii dintre acestia s-au apucat chiar sa stranga semnaturi in acest scop, doar, doar tanara se va lasa induplecata, sustine Cancan.

Cu banii la ciorap. Un american de 32 de ani din New York, implicat in 31 de jafuri, a fost prins de politisti datorita faptului ca avea asupra sa 3.500 de dolari ascunsi in pantofi, relateaza EvZ. Oamenii legii fusesera alertati de catre sotia barbatului, care a sunat la urgenta pentru a reclama faptul ca acesta a agresat-o. Dus la sectia de politie si perchizitionat, Richard White a recunoscut ca a obtinut banii in urma jefuirii unei filiale a bancii Capital One. In ultimii doi ani, White jefuise o banca in Manhattan, 22 in Brooklyn si opt in Queens.