Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat la finalul partidei cu Pandurii, ca nu a dorit sa mai transfere jucatori de culoare la echipa din Ghencea, dar ca Semedo l-a convins sa faca acest lucru.

"Semedo e un jucator de viteza, care da plus echipei. Este un copil bun si ne va fi de mare folos. N-am mai vrut sa iau negri la echipa, dar el e prea bun si imi doresc sa il vad pe teren. El era jucatorul care imi placea cel mai mult de la CFR Cluj ", a declarat Gigi Becali la sport.ro. (ProSport)

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, luni, ca solicitarea PC de denuntare a acordului incheiat cu partidul sau si de a primi functia de vicepresedinte al Senatului "este un demers ridicol", iar conservatorii "sunt niste imbecili". (Click)

Christopher Ciccone, fratele Madonnei, iese la rampa cu o declaratie socanta care, spune el, este cat se poate de adevarata, protagonista povestii fiind Demi Moore:

“Eram intr-un club si Demi dansa langa mine si ma incaleca din spate. Aceasta intamplare nu se regaseste in carte, insa pot spune ca, la vremea aceea, ea se afla in perioada de alaptare, asa ca a picurat lapte din sani pe prietenele mele lesbiene. Amica mea Michelle m-a intrebat in dimineata urmatoare: «Cum de am lapte pe rochia mea neagra?», iar eu i-am replicat: «De unde dracului sa stiu? Sun-o pe Demi!»" (Gardianul)