Cum va arata ambasada extraterestrilor. Elohimii, niste extraterestrii care traiesc intr-un alt sistem solar aflat la aproximativ un an lumina de Pamant, sunt creatorii umanitatii in conceptia miscarii raeliene, condusa in Romania de Toma Cristian Marinescu. Liderul gruparii ne-a explicat ca elohimii vor veni pe Pamant impreuna cu Iisus Hristos si Mahommed: "Terra va deveni un paradis, oamenii nu vor mai munci, totul va fi minunat, dar este nevoie de aceasta ambasada pentru a-i putea primi, iar tara care va gazdui ambasada va deveni centrul omenirii", a spus Toma Cristian Marinescu, care inca nu a primit un raspuns oficial de la autoritati referitor la cele 314 hectare necesare pentru construirea ambasadei extraterestrilor. In pofida acestui fapt, proiectul pentru ambasada extraterestrilor este gata, anunta Cancan.

Elefantul care s-a lasat de droguri. Un elefant a scapat de dependenta de heroina dupa ce a urmat un program de dezintoxicare timp de trei ani, anunta Click. Elefantul asiatic in varsta de doar patru ani, botezat “Big Brother” de presa chineza, a fost capturat in 2005, in sud-vestul Chinei, de negustori de droguri care l-au hranit cu banane injectate cu heroina, pentru a-l putea controla.

Magda lu' Tolea a ajuns pitipoanca. Magda Ciumac a devenit, recent, subiect de bascalie pe internet, pe site-ul www.pitzipoanca.org. Pe respectiva pagina e prezentata o imagine sexy cu vedeta lansata de OTV, insotita de un comentariu extrem de acid la adresa ei. 'Va prezint o specie recent mediatizata: pseudopitzi­poan­ca, plasand-o pe cucoana din imagine pe o treapta inferioara pitipoancei de rand. Pentru ca e ma­­halagioaica (?) si danseaza ma­ne­le pe mese la teveu', scrie au­torul me­sajului de pe internet, potrivit Libertatea.

Porci tatuati pe post de arta. Nu e o gluma, este purul adevar! Un artist se pregateste intens pentru a deschide o expozitie in China, ale carei exponate vor fi cativa porci tatuati cu siglele si creatiile Louis Vitton. Wim Delvoye, artistul in cauza, este un belgian care traieste in Beijing. El a crescut si a tatuat 8 porci. Centrul de expozitii din Shanghai a fost de acord cu ciudatul proiect si i-a permis lui Wim sa-si expuna porcii intr-un tarc, cu conditia sa nu creeze un miros neplacut, scrie Romantica.

A sarit «burta» de la 11 m. Darren Taylor a stabilit un nou record mondial dupa ce a sarit de la aproximativ 11 metri inaltime pe burta, informeaza Daily Mail, citat Click. Britanicul a aterizat intr-o piscina care avea apa adanca de numai un metru jumatate. Lumea a asistat cu sufletul la gura la saltul mortal care putea sa ii fie fatal avand in vedere impactul deosebit de violent cu apa.

Culmea vanzarilor: sa furi un laptop si sa-l vinzi proprietarului. Aceasta situatie a avut loc in Amsterdam, unde un tanar de 31 de ani i-a furat unei femei laptop-ul iar apoi l-a pus pe un site de vanzari online. In acelasi timp, femeia a inceput sa caute pe site-urile olandeze de vanzari pentru a-si gasi calculatorul si, culmea coincidentei, chiar l-a gasit. Aceasta l-a informat pe cel care vindea calculatorul ca este interesata de achizitionarea laptopului, insa, la intalnirea pentru tranzactie, hotul a avut surpriza sa intalneasca doi politisti care l-au arestat pentru furt, scrie Capital.

Paznicul lui Blair si-a uitat arma in bar. O politista din echipa de protectie a lui Tony Blair a uitat un pistol incarcat, in toaleta unei celebre cafenele londoneze. Arma a stat acolo, in vazul clientilor, timp de aproape 20 de minute. In cele din urma un angajat al localului a vazut-o si a alertat politia, scrie Click.

Criminalul care vrea sa ajunga mancare la pesti. Condamnat la moarte pentru ca si-a ucis cu sange rece tatal, mama vitrega, dar si fratele, americanul Gene Hathorn, in varsta de 47 de ani, si-a pregatit o iesire din scena spectaculoasa. Fara sa stea prea mult pe ganduri, barbatul a acceptat propunerea artistului danez de origine chiliana Marco Evaristti de a fi transformat dupa moarte in mancare pentru pesti, scrie Cancan.

O femeie a nimerit in mijlocul unui banc de rechini. Cine si-ar fi inchipuit ca o balaceala in apele caldute ale Californiei se poate transforma intr-un cosmar? In niciun caz aceasta femeie care spera sa se racoreasca un pic si s-a trezit inconjurata de rechini. In momentul in care si-a dat seama ca infricosatorii pesti sunt peste tot, cuprinsa de groaza, femeia a inceput sa alerge spre mal, fara sa-si mai dea seama ca aproape intrase intr-unul dintre rechini, scrie Romantica.

Pretul tatuajului de pe fund, 150.000 €? O suedeza si-a vandut tatuajul realizat de artistul belgian Wim Delvoye pe posteriorul sau, pentru suma de 150.000 de euro, unui colectionar german, care il va putea expune de trei ori pe an, pana la moartea femeii, conform galeriei de arta din Zurich care a organizat tranzactia, scrie Click.

A prins 100 km/h cu skateboardul. Un barbat necunoscut a dat un adevarat spectacol, zilele trecute, cand a iesit sa faca o tura cu skateboardul pe o sosea din apropiere de Stuttgart, Germania. Doritor de senzatii tari, omul a reusit sa atinga viteza de 100 km/h pe o strada inclinata, unde limita de viteza era de 80 km/h. Barbatul a fost insotit de mai multi prieteni, care l-au flancat si l-au filmat pe curajos, relateaza Liberatatea.