Importa 100.000 de asiatice! Secretarul de stat al Serbiei, Zeljko Vasiljevici, vrea sa 'importe' cel putin 100.000 de femei din Asia, pentru ca, sustine el, poporul sarb este amenintat de disparitie din cauza ratei natalitatii foarte scazute. Astfel, Vasiljevici s-a gandit la un plan simplu: va aduce asiatice, care se vor casatori cu sarbii, iar problema extinctiei va fi, astfel, rezolvata. El vrea sa 'importe' cel putin 100.000 de asiatice din Laos, Burma, Cambodgia si Vietnam, care sa intemeieze familii cu barbatii din Serbia. Premisa de la care a plecat Vasiljevici e ca 'femeile sigur vor fi dispuse sa vina in tara lui, pentru ca in prezent ele duc o viata mizera si trebuie sa se descurce cu doi-trei dolari pe zi', relateaza Libertatea.

Naufragiat cu animalul preferat. Peste doua treimi dintre americani ar prefera sa ramana izolati pe o insula pustie cu animalul de companie, nu cu partenerul de viata, releva un sondaj citat de Reuters, scrie EvZ. Sondajul a fost realizat de catre Petplan, o companie din Statele Unite care ofera asigurari de viata pentru caini si pisici. Dintre cei 1.105 posesori de animale chestionati, aproape 70% au declarat ca dorm in acelasi pat cu acestea. Saizeci si trei la suta le prepara personal hrana, 68% le imbraca dupa ultimele tendinte, in timp ce peste 50% au dat, de-a lungul timpului, mai multe petreceri in cinstea patrupedelor.

Face surfing in cap. Surferul Dulip Kokuhannadige a devenit atractia plajei Bournemouth din Marea Britanie, dupa ce a facut surf stand in cap, pe placa. Tanarul de 22 de ani se poate mentine in aceasta pozitie 15 secunde, mai mult decat majoritatea celor care practica acest sport in picioare, sustine Cancan. Cu toate acestea, Dulip este dezamagit ca nu poate participa la concursuri de surfing in cap pe placa.

"Va declar maimuta si sotie": Doua maimute s-au casatorit in China. Ceremonie neobisnuita la o gradina zoologica din China. Pentru a atrage mai multi turisti, administratorii au oficiat o casatorie intre... o maimuta si un maimutoi. Din pacate, noii soti nu au parut a fi in al noualea cer. Masculul, Wukong, are sapte ani si femela, Xiaoya, este cu un an mai mica. Ceremonia n-a fost insa pe placul organizatiilor care lupta pentru drepturile animalelor, anunta Romantica.

Papusa de 95.000$. Cea mai scumpa papusa Barbie din lume a fost lansata recent, in Mexic. Jucaria e imbracata intr-o rochie mov, impodobita cu 318 diamante veritabile. Din acest motiv, mica figurina valoreaza 95.000 de dolari. In pofida pretului piperat, compania producatoare se asteapta ca papusa de lux sa se vanda foarte bine. Conducerea firmei crede ca multi bogatasi dornici sa-si rasfete copiii vor cumpara jucaria fara sa stea pe ganduri, sustine Click.

Ochelarii de soare, interzisi politistilor britanici. Politistii din Essex nu mai au voie sa dea ochii cu contribuabilii, ascunzandu-si privirea in spatele lentilelor unor ochelari de soare, deoarece aceste accesorii intimideaza publicul. Decizia ii apartine lui Roger Baker, seful politiei din Essex (estul Angliei) care doreste sa scoata orice fumuri din capul subordonatilor, deoarece au inceput sa semene prea mult cu oamenii legii de peste Ocean, scrie Gandul.

Femeia care seamana cu Michael Jackson. Mare fana a lui Michael Jackson, britanica Mikky Jay, mama a trei copii, a decis sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a semana cat mai bine cu idolul ei. Pentru aceasta, femeia s-a supus mai multor operatii estetice la nivelul nasului, barbiei si pometilor, efort care a facut-o sa scoata din buzunar 10.000 de euro. "Sunt foarte multumita de felul in care arat acum. Sunt mult mai credibila atunci cand il imit pe Michael in diverse spectacole", a povestit Mikky jurnalistilor, scrie Cancan.

Un sarpe a calatorit cu avionul in India. Un sarpe cobra a fost gasit, zilele trecute, intr-o aeronava a companiei Air India, dupa un zbor intern de la Srinagar la New Delhi. Reptila, extrem de periculoasa, s-a furisat la bord inainte de decolare si a calatorit fara nici o problema. La aterizare, sarpele a iesit din avion printr-o gaura de aerisire, sub privirile ingrozite ale pasagerilor, noteaza Libertatea.

Grasimea, vesta antiglont. Un obez din Germania a scapat cu viata dupa ce a fost impuscat, iar glontul s-a oprit in tesutul adipos de pe burta. Barbatul a fost atacat de un hot, care a tras asupra lui, insa victima nu si-a dat seama. Neamtul a aflat de glont doua zile mai tarziu, la medic. “Eram beat, asa ca nu am simtit nimic”, a spus el, potrivit Click.

Pe ei ii cheama Scully si Mulder. Angajatii gradinii zoologice Ekaterinburg din Moscova, Rusia, au achizitionat doi sconcsi, pe care i-au botezat Mulder si Scully, dupa personajele principale din serialul 'Dosarele X'. Intrebati de reporterii publicatiei Russia Today de ce au ales tocmai aceste nume, ingrijitorii animalelor au declarat ca nu exista un motiv anume, intre personajele din film si cei doi sconcsi nefiind nici o legatura. Totusi, ei spera ca numele neobisnuite sa atraga mai multi vizitatori la gradina zoologica, scrie Libertatea.