Isi vinde virginitatea cu 1.000.000 $. Scandal mare in Statele Unite din cauza initiativei unei tinere de 22 de ani, care, prin intermediul unei emisiuni de radio realizate de celebrul Howard Stern, isi va licita virginitatea. Pretul stabilit este de 1.000.000 de dolari. Tanara Natalie Dylan este absolventa a unei facultati de management, insa isi doreste sa stranga bani pentru a face studii de master la o universitate de prestigiu, afirma Libertatea.

Un soarece a paralizat traficul rutier in Bochum. Va mai amintiti de veverita care a ros un cablu electric in Elvetia si a intrerupt curentul in mai mult de 6.000 de locuinte exact in timpul ceremoniei de inchidere a JO? Ei bine, astazi, un soricel din Germania a ros un alt cablu electric, si anume cel care alimenta semafoarele dintr-o mare intersectie din orasul Bochum, scrie Capital. Evenimentul a avut loc la o ora in care traficul rutier era foarte aglomerat, au precizat echipajele de politie rutiera, care au trebuit sa restabileasca fluxul normal al masinilor.

Petrecere vizibila din spatiu. Cea mai extravaganta petrecere din lume este programata in aceasta luna in Dubai, cu ocazia inaugurarii Hotelului Atlantis, amplasat pe insula artificiala Insula Palmier. Mogulul de origine sud-africana Sol Kerzner, devenit legendar pentru petrecerile extravagante, vrea sa stabileasca un nou record, organizand o petrecere „vizibila din spatiu“, scrie The Daily Telegraph, citat de EvZ. Peste 2.000 de invitati de seama, printre care vedete de la Hollywood, sefi de stat si oameni de afaceri, vor participa la petrecerea care va tine patru zile.

Adultii singuri in parc – tinta agentilor de paza. Un parc din Marea Britanie a devenit locul unde adultii nu se mai pot plimba in voie fara a fi luati la bani marunti de agentii de paza si interogati cu privire la intentiile lor sexuale. Parcul Telford din Shropshire face subiectul unei politici noi, angajatii consiliului local primind ordine stricte sa ia la intrebari orice adult care se plimba singur prin parc, pentru a verifica daca acesta este pedofil sau nu. Paznicii parcului au dreptul sa opreasca si sa interogheze orice adult neinsotit de copii, iar daca raspunsurile sunt considerate “nesatisfacatoare”, politia va fi chemata pentru a da afara din parc persoana “suspecta”, scrie Gandul.

Amenda pentru sexul zgomotos. Satul de icnetele de placere ale unor vecini, un craiovean, locatar al blocului 146A, din cartierul Craiovita Noua, s-a vazut nevoit sa-si atentioneze vecinii ca sexul zgomotos poate fi amendat. In consecinta, intre orele 23:00-07:00 ar trebui sa se faca dragoste pe muteste. In timp ce pe unii locatari afisul cu pricina i-a pus pe ganduri, din cauza cuantumului amenzii (400 lei), pe altii ii amuza, acestia din urma recunoscand ca se aud astfel de zgomote din cand in cand. 'S-au perceput diverse zgomote sau gemete de placere, dar nu stiu daca vecinii chiar faceau sex sau priveau la filme porno', a spus Gabriel Stan, un locatar din bloc, citat de Libertatea.

El e martor in proces. Un caine din Paris a devenit primul animal din istorie audiat ca martor intr-un proces. Patrupedul pe nume Scooby a asistat, in urma cu doi ani si jumatate, la asasinarea stapanei sale. Magistratii l-au pus ieri fata in fata cu presupusul ucigas, pentru a-i studia reactia. Potrivit martorilor, Scooby a inceput sa latre violent atunci cand l-a vazut pe suspect, relateaza Click.

Chilotii lui Michael, de vanzare. O pereche de chiloti de culoare alba, care i-au apartinut cantaretului Michael Jackson au fost scosi la licitatie pe site-ul eBay. Lenjeria intima face parte dintr-un set de lucruri confiscate de politie in anul 2003, data la care Michael Jackson se afla in plin proces, dupa ce a abuzat sexual un minor. Pretul de pornire al lenjeriei intime marca Calvin Klein este de un milion de dolari, iar banii stransi vor fi folositi in scopuri caritabile, scrie Cancan.

Psiholoaga puscariei s-a indragostit de un detinut. Scandal de proportii la Administratia Nationala a Penitenciarelor. O psiholoaga a Centrului de Testari Psihologice al ANP s-a indragostit lulea de unul dintre detinutii de la inchisoarea Rahova. In loc de consiliere psihologica, Eliza Stroe (32 de ani) il 'trata' pe Mihai Scarlat (34 de ani) - condamnat pentru trafic de droguri - ca pe un rege, cumparandu-i diverse droguri si telefoane mobile, dezvaluie Libertatea.

Muschi de pitic. Un indian care masoara doar 88 de cm inaltime, a fost desemnat cel mai scund culturist din lume. Barbatul, pe nume Romeo Dev, face exercitii fizice pentru intarirea muschilor de doi ani. Totusi, dimensiunile sale sunt departe de a fi impresionante. Piticul a cucerit deja publicul indian, prin cateva aparitii in pelicule produse la Bollywood, noteaza Click.