Cuibusor de nebunii pentru puscariasii-model. De ieri, puscariasii care sunt incarcerati la Sectia exterioara Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Alba au parte de o... camera intima. Cuibusorul de nebunii este destinat doar detinutilor model, fie ca sunt casatoriti sau traiesc doar in concubinaj cu partenerele lor. Camera intima dispune de un pat de dimensiuni destul de modeste, o masa cu doua scaune, un televizor si o noptiera pe care troneaza un borcan cu prezervative, relateaza Gardianul.

Iubita minora a lui Silvius Prigoana a fost umilita si filmata dupa o partida de sex. Cotidianul Cancan a intrat in posesia unor inregistrari socante, in care iubita lui Silvius Prigoana este umilita de cinci baieti, dupa ce tocmai intretinuse relatii sexuale cu unul dintre ei. Filmele au fost realizate acum cateva luni (inainte ca fata sa devina iubita lui Prigoana Jr.) cu ajutorul unui telefon mobil, intr-un apartament inchiriat din zona Giulesti. Fara voia ei, adolescenta apare, la un moment dat, complet goala, dupa ce unul dintre barbati da la o parte cearsaful care o acoperea. Batjocura indivizilor nu se opreste, insa, aici. Ei ii propun fetei o noua partida de sex, de data aceasta in grup, in timp ce ea pare din ce in ce mai speriata de ceea ce i se intampla. Intr-un final, fata reuseste sa se imbrace si sa fuga din apartament. Ca sa o pedepseasca pentru ca i-a lasat balta, tinerii au urmarit-o de la geamul apartamentului si cand iubita lui Silvius Prigoana a iesit din bloc prin dreptul lor i-au turnat in cap o galeata cu apa. Apoi, cei care au facut incredibilele inregistrari s-au gandit sa scoata si niste bani de pe urma lor si au inceput sa o santajeze pe tanara.

El a fost arestat de 47 de ori. Un roman de 12 ani, de etnie rroma, care din 2006 a fost arestat de fortele de ordine italiene de 46 de ori, a comis o noua infractiune la Milano, informeaza Corriere della Sera. 'Boby' a fost surprins in timp ce smulgea geanta de pe umar unei menajere bulgare. Micul talhar si-a identificat victima nu departe de gara centrala din Milano, unde tanara bulgaroaica, de 24 de ani, tocmai isi ridicase de la banca salariul de ingrijitoare, 800 €, scrie Libertatea.

Casatorie lesbi in guvernul britanic. Guvernul britanic va celebra, in curand, prima casatorie lesbiana din interiorul sau. Ministrul de finante, Angela Eagle, isi va uni destinul in aceasta luna, cu partenera ei, Maria Exall. Familiile celor doua “mirese” spun ca sunt foarte fericite. Cele doua femei sunt impreuna de 18 ani si au vorbit, intotdeauna, deschis, despre relatia lor. Ele au decis sa semneze un contract civil de parteneriat, pentru ca una sa poata beneficia de ajutoare de urmas, in cazul in care cealalta pateste ceva, anunta Click.

Sobolani genisti cu bodyguarzi pisici. Un escadron special se antreneaza serios intr-un laborator al politiei din Bogota, capitala columbiana. Misiunea pe care membrii trupei o vor primi este dificila, dar vitala: trebuie sa scape Columbia, tara cu cele mai multe mine din lume, de acest pericol. Nu este vorba insa despre o echipa formata din oameni si nici macar din caini dresati, ci din sobolani care vor actiona sub „protectia“ pisicilor. In noiembrie, 14 sobolani si trei pisici vor pleca in misiune pe teren, noteaza EvZ.

Mananca numai hamburgeri de 36 de ani. Un american in varsta de 54 de ani se hraneste doar cu mancare fast-food de 36 de ani. In tot acest timp, Don Gorske a consumat 23.000 de hamburgeri, cate doi in fiecare zi. "Ca sa ma simt satul, am nevoie de doi "Big Mac" zilnic. In cei 36 de ani, au fost doar opt zile in care nu am mancat hamburgeri. De fiecare data, din motive foarte bine intemeiate", a declarat americanul din localitatea Fond du Lac din Wisconsin, potrivit Cancan.

Ea a snopit in bataie un hot roman. Oase rupte si multe vanatai. Cu asta s-a ales un hot roman care a incercat sa o jefuiasca pe italianca Lara Liotti, de 29 de ani. Ghinion insa! Femeia este multipla campioana la karate in Peninsula si in doar doua minute l-a pus la pamant pe hot. Liotti este, de asemenea, agent de politie intr-un penitenciar din Roma, noteaza Libertatea.

S-a casatorit a 25-a oara. Ramchandra Katuwal, un nepalez in varsta de 49 de ani, si-a gasit, in sfarsit, fericirea dupa 24 de mariaje esuate. Barbatul se declara foarte incantat de actuala lui sotie, Sharada, si spera ca aceasta nu va calca pe urmele predecesoarelor ei, care au fugit toate de acasa, scrie Cancan.

La tranta cu porcii. Locuitorii din orasul Eldorado, statul american Wisconsin, au descoperit o modalitate inedita de distractie. In fiecare an, ei organizeaza un picnic imens, care se termina cu o lupta cu porcii in noroi. Cei mai “viteji” tineri, care reusesc sa le tina piept animalelor, sunt premiati pentru eforturile lor. Dincolo de recompense, insa, oamenii spun ca balaceala in mocirla si alergatul dupa porci sunt extrem de amuzante, relateaza Click.

La cinci ani, a cheltuit 75.000 de euro. Un baietel de cinci ani din Serbia a gasit 75.000 de euro in seiful lasat deschis de tatal sau, omul de afaceri Slobodan Markovic. Fericit, copilul si-a invitat toti prietenii la mall, de unde s-au intors cu o multime de haine, biciclete, computere si jocuri. Tatal baietelului este furios pe proprietarii magazinelor, care i-au lasat pe copii sa-si faca de cap cu banii sai, scrie Cancan.